51 Responses

  1. onlajer
    onlajer December 10, 2013 at 4:16 am | | Reply

    telefon terus tak boleh lah ya haha

    1. titan
      titan December 10, 2013 at 4:21 am | | Reply

      tak leh.

      mak aku tak bagi. 😈

      1. hafizmd
        hafizmd December 10, 2013 at 8:31 am | | Reply

        mak ke makwe…..larikkkkkk

        1. titan
          titan December 11, 2013 at 9:50 pm | | Reply

          haha..

          mak-mak, bakal mak-mak mertua dan juga makwe-makwe sekalian.. πŸ˜†

  2. reezluv
    reezluv December 10, 2013 at 4:28 am | | Reply

    ada job best kalau lu takmau, kasi gua juga..aha..bizi tu YB..:P

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:51 pm | | Reply

      tapi lu kena turun KL la.

      Ada berani kaa..

  3. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi December 10, 2013 at 5:00 am | | Reply

    Nampak macam marah aja…jangan ler marah sangat hehe

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:51 pm | | Reply

      tak marah.

      meluahkan perasaan ajeee. hehe

  4. khairul asrol
    khairul asrol December 10, 2013 at 5:27 am | | Reply

    line problem takde masalah bro. yg penting duit masuk. hehe. eh ko ade guna email marketing tak?? kalau ada, share la sikit cara dia camana. boleh tambah teknik sales selain guna seo je. πŸ˜‰

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:53 pm | | Reply

      taman gua aje kena. taman lain tak kena.

      memang hangin la.

      aku tak guna email marketing. tak best. 😎

  5. Denaihati
    Denaihati December 10, 2013 at 5:34 am | | Reply

    sikit huru-hara dan kelam kabut takpe tapi tetap masyuk…heee

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah December 10, 2013 at 6:26 am | | Reply

      Betul tu DH. Masyuk diam-diam.. πŸ˜›

    2. titan
      titan December 11, 2013 at 9:54 pm | | Reply

      mestilah harus masyukkk..

      gua dah usaha gila-gila dah ni. haha :mrgreen:

  6. Farzli
    Farzli December 10, 2013 at 6:16 am | | Reply

    haru biruu seh tapi masyukk… hahaha..

    kk, takmo kaco

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah December 10, 2013 at 6:25 am | | Reply

      Masyuk tetap masyuk bro titan.. πŸ˜†

    2. titan
      titan December 11, 2013 at 9:55 pm | | Reply

      betul. takmo kacau.

      takmo kacau. πŸ™

  7. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah December 10, 2013 at 6:24 am | | Reply

    Tak apa,bro rehat dan tenangkan diri dulu. Nanti dah ok line TM boleh buat duit lagi. Sekarang pun dapat ajakan.cuma biasalah..simpan senyap-senyap.. harap-harap jobdirumah turun balik harganyakan.

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:56 pm | | Reply

      ya, gua kena banyak bersabar. πŸ‘Ώ

  8. Mohd Azrin Abu Bakar
    Mohd Azrin Abu Bakar December 10, 2013 at 7:02 am | | Reply

    Boleh jadi bangang kalo line internet kaco…

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:57 pm | | Reply

      haha, tau takpe.

      sabar aje. aku kena sabar. πŸ˜‰

  9. Fadhil Husin
    Fadhil Husin December 10, 2013 at 8:03 am | | Reply

    kalau buat bisnes dengan internet, lepas tu internet pulak down, memang haru biru jadinya. hehehe. 😯 😯

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:58 pm | | Reply

      itulah.

      kesian dengan IM dan blogger kat kelantan, terengganu dan pahang juga johor yang kena tempias banjir tu.

  10. hafizmd
    hafizmd December 10, 2013 at 8:33 am | | Reply

    Panjang lebor macam biasa…hehe…tp habis jugak gua baca…entah ape bendalah lu letak kat sini…oooo…salji tu…

    selamat bercuti dan melayan taman2 dalam jiwa ko yer…nanti awal tahun, nak kena main kejar2 ngan anak murid plak… :mrgreen:

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:59 pm | | Reply

      gua memang suka cerita panjang-panjang. haha.

  11. Syuhada
    Syuhada December 10, 2013 at 10:25 am | | Reply

    dalam marah2 pun, entri ni boleh buat saya ketawa..
    anyway, have fun sepanjang cuti ni.. πŸ™‚

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 10:00 pm | | Reply

      ya, hidup mesti harus gembira.

      tak perlu sedih-sedih. hehe

  12. Arman
    Arman December 10, 2013 at 1:22 pm | | Reply

    Aku lagi teruk. Mula 18.11.2013 sampai sekarang line telefon dan streamyx tak dpt guna, dah 3 minggu lebih. pasal entri ni..aku rasa google sangat suka dgn content yg berbentuk point cam ni. Betul tak titan…he..he..he..

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 10:02 pm | | Reply

      entahlah.

      google baca kod-kod aje. Dia tak baca sangat huruf-huruf ni. Bukan diorang faham pun bahasa melayu ni.

  13. ajumohit
    ajumohit December 10, 2013 at 2:20 pm | | Reply

    amboihh penuh jadual ngalahkan pm, kira dpt relax ni relax puas2lah ek

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 10:03 pm | | Reply

      jadual PM lagi teruk maa..

      tak sanggup lagi nak jadi PM maa. πŸ˜†

  14. zool
    zool December 10, 2013 at 3:09 pm | | Reply

    cuti dapatlah lepak sikit kan

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 10:07 pm | | Reply

      hehe..

      cuti nilah aku kena kerja lebih untuk tahun-tahun yang akan datang.

  15. hafiz
    hafiz December 10, 2013 at 4:00 pm | | Reply

    Beli broadband lain bro hihihi

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 10:11 pm | | Reply

      tak nak aku.

      sekurangnya leh la aku lepak rehat sikit. haha

  16. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 10, 2013 at 4:26 pm | | Reply

    patutla xdak kunjungan dari abg titan kat blog FA.haha.. πŸ˜†

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 10:13 pm | | Reply

      dah orang tu tak nak belanja.

      huhu..

  17. Asyraf Asnawi
    Asyraf Asnawi December 10, 2013 at 4:37 pm | | Reply

    cuti sekolah best bro πŸ™‚

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 10:20 pm | | Reply

      haha.

      itu aku dan semua orang tahuuu. :mrgreen:

  18. Hafizul
    Hafizul December 10, 2013 at 5:00 pm | | Reply

    Wahhhhhh…seronok lah boleh layan dating dengan si dia kan???yer la masa ni kalau tinggal blog lama-lama mesti tak terasa sangat kan?Haha.. Untung dia duit masuk tak pernah ada pasang surutnya..hehe…kim salam ekk kat si dia tu..cakap kiterr ni orang jauh kim salam..hahaha

  19. munir ardi
    munir ardi December 10, 2013 at 9:57 pm | | Reply

    bolehlah cuti beberapa jam besok balik lagi kan

  20. BukhariMalek
    BukhariMalek December 10, 2013 at 10:58 pm | | Reply

    haha… cuti boleh la rileks2 sikit..tapi yang pasal tenet tu .. kalau putus internet.. ibarat ombak tanpa pantai.. hahahahha acane tu? πŸ˜†

  21. risi yusoff
    risi yusoff December 11, 2013 at 3:16 am | | Reply

    terbaik la en titan. firm giler ..

  22. papa mifz
    papa mifz December 11, 2013 at 4:19 am | | Reply

    siapa yang berani sangat cabar bro tuh..??

  23. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 December 11, 2013 at 5:43 am | | Reply

    Hurmm… ingatkan time cuti skolah ko buat tuisyen intensif…

  24. Rahmat Ariffin
    Rahmat Ariffin December 11, 2013 at 7:28 am | | Reply

    tension benar aku tgk bro Titan. Rilek-rileks pergi makan cendol bagi cool sikit dan tak hilang kewarasan… πŸ™‚

  25. DM
    DM December 11, 2013 at 7:55 am | | Reply

    relaks jangan stress sangat..

  26. hannyabdullah
    hannyabdullah December 11, 2013 at 8:31 am | | Reply

    Laa..baru nak belanja cendol..tp disebabkan kesibukan en Titan kita terpaksa lah makcik beg besar belanja org lain cendol πŸ˜†

    Tak pe..jgn frust , next time lah ekk

  27. sukma
    sukma December 11, 2013 at 2:22 pm | | Reply

    memang betul-betul menghargai cuti…..telefon mak marah yea…..ok ..faham…

  28. kaykillua
    kaykillua December 11, 2013 at 3:17 pm | | Reply

    Sape lak cabar tu..ade-ade je kan.

  29. Amirul
    Amirul December 12, 2013 at 9:32 pm | | Reply

    Untunglah jadi cikgu… murid cuti cikgu pun cuti

  30. GreenLava
    GreenLava December 14, 2013 at 8:49 am | | Reply

    Asalkan masyuk, susah sikit takpe kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.