19 Responses

  1. Tempat Ping Blog
    Tempat Ping Blog December 11, 2013 at 4:16 pm | | Reply

    eh.. seminggu je.. haha

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:22 pm | | Reply

      seminggu cukuplah.

      lama-lama, serabut plak. banyak benda lagi aku nak kena fikir. haha. :mrgreen:

  2. Anarm
    Anarm December 11, 2013 at 4:17 pm | | Reply

    Aku dah lama tak guna Hotfile.. Banyak guna Mediafire je..

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:24 pm | | Reply

      untuk nak download apa yang aku nak tu, tak banyak yang diorang guna mediafire. Mediafire memang best. Tapi tak kuat pasaran untuk benda yang aku nak download tu je. 😐

  3. Bahrain
    Bahrain December 11, 2013 at 4:20 pm | | Reply

    tak pernah guna hotfile, lama-lama susah la pasni nak download mana-mana drama

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:24 pm | | Reply

      itulah. selalu aku download drama korea aje.

      tak apa. biarlah. benda dah jadi.

      1. papa mifz
        papa mifz December 12, 2013 at 7:23 am | | Reply

        layan juga bro drama korea yer…hehe

  4. akubiomed
    akubiomed December 11, 2013 at 4:29 pm | | Reply

    Selamat tinggal Hot File.

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:25 pm | | Reply

      Ya.

      Selama jalan hotfile. :mrgreen:

  5. zie fauzi
    zie fauzi December 11, 2013 at 4:31 pm | | Reply

    bab download mendownload ni biasa husband yg buat… jd tak tahu apa2 pasal hotfile walaupun pernah dengar namanya…

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:26 pm | | Reply

      encik husband download apa tuuu.. 😆

  6. Adib Site
    Adib Site December 11, 2013 at 5:09 pm | | Reply

    Hotfile agak lama bertahan, tapi buat masa ni mightyupload agak best untuk guna sbb free n speed dwload pun unlimited.

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:27 pm | | Reply

      mightyupload tak banyak yang untuk cite drama korea.

      so, payah la sket. haha. hotfile tetap legend. 😈

  7. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 11, 2013 at 5:58 pm | | Reply

    banyak lagi yg menanti.hehehe

  8. TsunamiFacebook
    TsunamiFacebook December 11, 2013 at 6:18 pm | | Reply

    Terima kasih atas info yang terbaik. Actually saya dah bercerai dengan hotfile 3 bulan yang lalu:)

  9. Fadhil
    Fadhil December 11, 2013 at 10:35 pm | | Reply

    Semenjak saya menuren, saya tidak kenal lagi akan hotfile. Rupanya dah kena tutup. 😳

  10. TehR
    TehR December 12, 2013 at 3:44 am | | Reply

    alamak
    aku belum berkenalan pun lagi dengan hotfile ni

  11. Asyrof Asri
    Asyrof Asri December 12, 2013 at 1:10 pm | | Reply

    Selamat Tinggal HotFile. 🙂

  12. Hafizul
    Hafizul December 13, 2013 at 9:19 am | | Reply

    Adakah ini dikira macam kata pepatah tu..habis madu sepah dibuang..hehe

Leave a Reply to TehR Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.