43 Responses

  1. ieta
    ieta December 11, 2013 at 9:24 am | | Reply

    :mrgreen: Samalah sy balik dari kem, mcm bengong…je, mcm bengong…jap. haha…
    Ini bikin semangat sy membara… Mula dah, mula dah… mata penuh dgn $$$$$$$$$

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:35 pm | | Reply

      fuhh.

      bahaya tu mata jadi macam tu. 😯

  2. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 11, 2013 at 9:25 am | | Reply

    okai..dah semakin waras..hehehe

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah December 11, 2013 at 1:45 pm | | Reply

      bro titan dah kembali normal sebab engok banyak masyuk.. 😆

    2. titan
      titan December 11, 2013 at 9:36 pm | | Reply

      Ya, semakin waras sikit la. haha. 😀

  3. Man
    Man December 11, 2013 at 9:26 am | | Reply

    tu dia..awal sangat line ok ni..patut hujung bulan baru ok..hahaha

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:37 pm | | Reply

      kalau tunggu hujung bulan..

      malas dah aku nak update. banyak sangat weh. haha. 😈

  4. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi December 11, 2013 at 9:39 am | | Reply

    Memang bila lihat email macam tu yang tak waran terus jadi waras dan tak lawas jadi lawas

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah December 11, 2013 at 1:46 pm | | Reply

      betul tu. boleh berubah semua bila tengok macam tu. 😛

    2. titan
      titan December 11, 2013 at 9:37 pm | | Reply

      hehe.

      gua dah jadi waras semula dah.

  5. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim December 11, 2013 at 9:46 am | | Reply

    Peh..banyak yang beratur masuk ye..senyum la hari ni. 🙂

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:38 pm | | Reply

      hehe..

      kena senyumlah. dah jadi waras balik. 😀

  6. khairul asrol
    khairul asrol December 11, 2013 at 10:16 am | | Reply

    hurmm aku nak run blog banyak2 macam titan laa. semua sembang affiliate program. kih3

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:38 pm | | Reply

      haha.

      buat aje. belasah aje.

  7. yumida
    yumida December 11, 2013 at 10:46 am | | Reply

    waras bila jumpe bling2..masyuk!
    mmg bez la…nak belaja slow2 kaut $ macam ni

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:39 pm | | Reply

      nak jadi waras macam ni ambil masa sikiit.

      hehe.

  8. Arman
    Arman December 11, 2013 at 11:36 am | | Reply

    Tak apa tak berapa waras…ada ubat mujarab tu..

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:39 pm | | Reply

      antara ubat mujarab sejak akhir-akhir ini. hehe

  9. reezluv
    reezluv December 11, 2013 at 12:59 pm | | Reply

    aku plak jadi tak waras tengok income gitu.ahahaa :mrgreen:

    1. hafizmd
      hafizmd December 11, 2013 at 3:09 pm | | Reply

      hahahha…samalah….hahaha

    2. titan
      titan December 11, 2013 at 9:40 pm | | Reply

      apsal la plak lu jadi tak waras.

      haiya.. 😡

  10. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah December 11, 2013 at 1:47 pm | | Reply

    Tahniah bro titan. Nanti kita tengok yang lain pula akan menyusul bro titan akan tunjukkan.

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:41 pm | | Reply

      tengoklah kalau ada lagi.

      kalau aku nak kongsi lagi. haha. 😆

  11. Fadhil Husin
    Fadhil Husin December 11, 2013 at 1:50 pm | | Reply

    best best best. ni semua buat orang lain tak waras pulak. huhu. 🙄

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:41 pm | | Reply

      haha..

      tak apa. hospital bahagia banyak lagi yang kosong.

  12. wazy
    wazy December 11, 2013 at 2:00 pm | | Reply

    tahniah,wahh dapat komisyen dari RMPK tu 🙂

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:42 pm | | Reply

      itulah.

      terkejut gak dapat. kali pertama tu. haha 😯

  13. sukma
    sukma December 11, 2013 at 2:11 pm | | Reply

    bila nampak duit masuk terus jadi warassss….hihihi

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:43 pm | | Reply

      haha.

      tau takpeeeee. 😈

  14. kaykillua
    kaykillua December 11, 2013 at 2:42 pm | | Reply

    Waduh waduh…jeles bangat seyh..haha. Terbaiklah sifu!

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:44 pm | | Reply

      ala..

      ko pun boleh gak kalau nak.

  15. saljuhumairah
    saljuhumairah December 11, 2013 at 2:47 pm | | Reply

    Terima kasih sifu… Atas entry motivasi, buat ku juga tak waras…. Akan ku teruskan perjuangan ini… Dan kembali buka kitab pink… Nak khatam kali kedua…

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:45 pm | | Reply

      sila katam lagi.

      aku sendiri dah katam banyak kali. haha.

  16. Denaihati
    Denaihati December 11, 2013 at 3:02 pm | | Reply

    benar-benar terapi minda…heee. bila yang berbelas lagi tu masuk, terus lebih waras 300%.

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:47 pm | | Reply

      haha.

      betul, terapi minda. memang jadi waras semula. :mrgreen:

  17. hafizmd
    hafizmd December 11, 2013 at 3:10 pm | | Reply

    ubat waras ni..hehehe..gua plak yg jadi makin tak keruan tgk email2 camni..tahniah encik titan!

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:48 pm | | Reply

      hang pun banyak gak dapat apa.. 😆

  18. Mohd Yazed
    Mohd Yazed December 11, 2013 at 3:11 pm | | Reply

    Bila nampak emel dan akaun masuk duit..yang tak waras pn boleh jadi waras..heheh

    1. titan
      titan December 11, 2013 at 9:49 pm | | Reply

      haha..tau takpe…

      gua memang tak berapa waras dua tiga hari nih.

  19. zie fauzi
    zie fauzi December 11, 2013 at 4:25 pm | | Reply

    tak keruan tengok email2 tu… tetiba jadi tak waras tengok nilai tu… sikit2 tapi kalau dah berbelas email bakal masuk bukan sikit dah tu….

  20. TehR
    TehR December 12, 2013 at 3:49 am | | Reply

    haha
    seronok jadi tak waras macam ni

  21. papa mifz
    papa mifz December 12, 2013 at 7:27 am | | Reply

    fuh memang hang hebat , tahniah..!!

  22. Hafizul
    Hafizul December 13, 2013 at 9:24 am | | Reply

    Waduh2..murahnya rezeki dia..haha..ok lepas ni nak usaha lagi kuat lah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.