32 Responses

  1. Farzli
    Farzli December 12, 2013 at 4:26 am | | Reply

    aku pegi.. hehehe… harap baju saiz xxl ade…

  2. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 12, 2013 at 4:27 am | | Reply

    FA Pergi.hehehe..jangan buat diam sudaaa..erkkk.hehehe. πŸ˜†

  3. faizalpj
    faizalpj December 12, 2013 at 4:27 am | | Reply

    inshaaAllah jumpa di sana

  4. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 December 12, 2013 at 4:30 am | | Reply

    Aku plan datang pagi la sabtu tu…. tapi stay sampai tengahari je sebab petang ada event lain pulak…. hohoho

  5. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim December 12, 2013 at 4:35 am | | Reply

    Aku pergi..nanti parking sebelah2.

  6. hannyabdullah
    hannyabdullah December 12, 2013 at 4:37 am | | Reply

    alaa…salah satu sebab titan nak gi sebab nak tgok awek2 comel gak kan kan πŸ˜†

    1. ieta
      ieta December 12, 2013 at 5:04 am | | Reply

      Betoi3… haha :mrgreen:

  7. ema
    ema December 12, 2013 at 4:46 am | | Reply

    kejap..boleh pergi macam tu jer ke….

    1. Farisya Anastasyia
      Farisya Anastasyia December 12, 2013 at 7:47 am | | Reply

      boleh register kat laman web dia

  8. Fadhil Husin
    Fadhil Husin December 12, 2013 at 4:50 am | | Reply

    aku pergi.. jumpa hang di sana.. di sana.. di sana.. πŸ™„

  9. ieta
    ieta December 12, 2013 at 5:03 am | | Reply

    Encik Titan, mencapapkan diri tu aper? πŸ™„ hadehla… bahasa apakah itu? kakak tak faham la… Kakak dah buat entri lebih kurang sama mcmni tp kakak mmg xleh g. haha… x pe ar, dah xde rezqi kakak g event hebat nih.

  10. Agenda Semasa
    Agenda Semasa December 12, 2013 at 5:14 am | | Reply

    ko bukan pakai saiz XL ke?..

  11. reezluv
    reezluv December 12, 2013 at 5:25 am | | Reply

    tak dapat pergi..sebabnya jauh…jauhhhh..jauhhhhh (nyanyi feel Zainal Abidin)…juga aku ada job date tu..lagi masyuk.. :mrgreen:

  12. Akuro San
    Akuro San December 12, 2013 at 6:09 am | | Reply

    point no 4 tuh menarik gak… sebab tak pernah lagi jumpa Si Amanz tuh… teringin gak nak dengar apa dia sembang kat event tu nanti… kalau dia ada larr…
    ** hang dah pernah jumpa dulu… tak mahu lah jumpa hang lg~ huhu~

  13. Zufar
    Zufar December 12, 2013 at 6:10 am | | Reply

    banyak sebab kena pegi tu..g jgn x g.. πŸ˜†

  14. Tengku Syukri
    Tengku Syukri December 12, 2013 at 6:10 am | | Reply

    konpem gua pergi.. tshirt freeee

  15. papa mifz
    papa mifz December 12, 2013 at 7:21 am | | Reply

    den tak dapat pergi , ada kat Kuala Terengganu masa tuh…lu kirim salam la kat aweks2 yang pergi yer…

  16. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi December 12, 2013 at 8:19 am | | Reply

    Insyaallah, kalau ada kesempatan

  17. MazukiBlog
    MazukiBlog December 12, 2013 at 12:04 pm | | Reply

    Aku pon berasa berminat nak pegi ni… sebab utama point no 8 tuh … kahkahkahkah

  18. Asyrof Asri
    Asyrof Asri December 12, 2013 at 12:44 pm | | Reply

    InsyaAllah akan pergi. πŸ™‚

    Nanti kalau jumpa Asyrof, jangan segan segan plak ya.

    Asyrof ni pemalu, so peramah kan diri Cikgu ya. πŸ™‚

    hahah ..

  19. Wan Gerrard
    Wan Gerrard December 12, 2013 at 3:04 pm | | Reply

    aku pun nak ikut

  20. Kamil Salleh
    Kamil Salleh December 12, 2013 at 3:59 pm | | Reply

    Rasanay belum ada masa terluang nak pergi ke sana. Sayang nak tinggal kek di sini. Apapun kirim salam semua ya. Mana blogger (blogrrr) spt Denaihati, benassaari, broframstone semoga berjaya…

  21. cikgu naman
    cikgu naman December 12, 2013 at 4:24 pm | | Reply

    harapΒ² sempat gua terjah selepas balik dari PD

  22. melly
    melly December 13, 2013 at 1:56 am | | Reply

    best ke pergi event macam ni??

  23. Liniey Nor
    Liniey Nor December 13, 2013 at 2:08 am | | Reply

    mcm best je mcm mnarik jer..hmm sygnye xleh pegi..jauh πŸ™

  24. Perhimpunan Terbesar Blogger Malaysia anjuran MYNIC
    Perhimpunan Terbesar Blogger Malaysia anjuran MYNIC December 13, 2013 at 3:16 am |

    […] ramai-ramai kita meriahkan acara Malaysia’s Largest Blogger Gathering ni. Kenapa perlu join event Blogrrr? Salah satu sebabnya kenapa aku nak pergi event ni esok, aku nak dapatkan T-Shirt Blogrrr. Selain […]

  25. Anarm
    Anarm December 13, 2013 at 3:23 am | | Reply

    Aku pergi jugak esok.. Harap2 ada lagi t-shirt blogrrr saiz XL.. 😎

  26. tekong
    tekong December 13, 2013 at 4:53 am | | Reply

    ahahhaha tula aku pun dah bajet orang malas nak dengar aku nye talk dah. so kasi aman.

  27. Hafizul
    Hafizul December 13, 2013 at 9:15 am | | Reply

    Emm belum ada rezeki lagi nak jumpa blogger idaman saya ni..kalau dekat memang tak kan lepaskan peluang menarik macam ni..jauh + malas..tu yang jadi lagu ni..haha

  28. bella luna
    bella luna December 16, 2013 at 3:08 am | | Reply

    bella pergi,, ramai blogger. tapi bila jmpe depan2 bukan dpn cam pun.
    best dpt t-shirt saiz S ! pagi2 da nampak Encik Amir denai hati =)

  29. cik tom
    cik tom December 16, 2013 at 4:59 am | | Reply

    tak pergi sebab mak ayah suh balik kampung..hehe

  30. Jom Pergi Blogrrr: Blogger Most Wanted 2013 - doulnut.com
    Jom Pergi Blogrrr: Blogger Most Wanted 2013 - doulnut.com January 26, 2014 at 5:45 am |

    […] nak tahu lebih lanjut kenapa mesti pergi event Blogrrr ni, boleh pergi baca kat blog Cikgu Titan ni. Di situ diterangkan sebab-sebab mengapa korang kena pergi event […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.