16 Responses

  1. hafizmd
    hafizmd December 13, 2013 at 3:34 am | | Reply

    1. Hoki. Mesti layan kalau sempat. Petang ni lawan geng2 perancis pulak. harap boleh menang macam biasa…hehe

    2. Gua sempat wakil sekolah main hoki, tapi sebab gua main takde kebenaran mak gua, tak pasal kaki gua kena hentak sama itu kayu hoki..terus gua surrender..insaf…hahhaa

    3. Peraturan hoki? sila layan petang ni kalau nak jwb…hahaha

    4. Bola sepak. Petang ni, nak senang menang jerlah..berapa bijik score, gua tak kisah…janji bola masuk gol…itu ajer..

    5. Wakil sekolah jugak bola ni, tu pun mak gua tak berapa izin nak main..jadi gua main gitu2 jer…hasilnya…bootpun dah lama tak pakai…keh3

    6. Lu memang dsatlah…kontrak camni payah tu…mana lubang lu korek ek? ke diorang yg korekkan utk lu? apapun, tahniah utk encik titan! nanti gua singgah banting, gua carik lu lagi utk belanja cendol

    1. titan
      titan December 15, 2013 at 3:48 am | | Reply

      gua tak korek. orang dah bagi.

      gua terima la dengan penuh kebahagiaan. haha. :mrgreen:

  2. Cerita Hoki Remaja Dunia, Bola Sepak dan Blogrrr... - HAFIZMOHD.COM

    […] satu nak tengok? Hoki atau bola sepak? Siaran langsung Malaysia vs Laos di TV1 & Astro […]

  3. reezluv
    reezluv December 13, 2013 at 3:54 am | | Reply

    sedap wo dapat kontrak tu…best :mrgreen:

    1. titan
      titan December 15, 2013 at 3:52 am | | Reply

      hoho.

      memang best la. Siapa tak suka. Bukan kontrak biasa-biasa tu. 😈

  4. Arman
    Arman December 13, 2013 at 6:33 am | | Reply

    – WordPress 3.8 mmg kacak, simple dan responsive.
    – Hoki pernah wakil maktab je..
    – Bola sepak – wakil sekolah masa sekolah rendah je, pas tu main gitu2 jer..kurang minat.
    – Ptg ni layan bola..
    – Tahniah dapat kontrak, ni kontrak kerajaan ke he..he..he..

  5. Kemaskini Wordpress 3.8 | doulnut.com
    Kemaskini Wordpress 3.8 | doulnut.com December 13, 2013 at 7:38 am |

    […] Apa yang aku perasan tentang kemaskini terbaru ni […]

  6. Fadhil Husin
    Fadhil Husin December 13, 2013 at 8:23 am | | Reply

    1. Aku dah update wordpress. Best woo.
    2. Aku tak pernah wakil hoki di sekolah. tak boleh jawab.
    3. Wakil sekolah dalam bola sepak tak pernah, wakil kelas selalu. 😀
    4. Aku pun tak setuju jugak harga job dirumah dinaikkan. Tapi takpe. Kena cari affiliate lain nampaknya.

  7. sukma
    sukma December 13, 2013 at 8:39 am | | Reply

    As Salam….

    1. Wakil sekolah untuk bola sepak tak der….wakil hoki lagi ler tak der tapi aku wakil sekolah untuk netball peringkat daerah.
    2. Berapa banyak shoot tu penting tapi tak macam shoot netball….banyak…..hihi
    3. Pentingnya jurulatih Datuk Ong Kim Swee tu orang Melaka…orang negeri aku….hihi….pengurus pasukan hoki pun orang Melaka gak…kalau tak silap jurulatih pun orang Melaka…..hihihi…..
    4. WordPress 3.8 aku belum belajar lagi…saja menyusahkan diri untuk berblog…..nanti aku belajar dengan cik Titan ler….

    ok…bye…minum cendol kat tepi sungai banda hilir….yummy…

  8. Hafizul
    Hafizul December 13, 2013 at 9:09 am | | Reply

    Emm dapat kontrak macam tu memang rezeki sangat dah tu..hehe..emm WP3.8 ekk..lepas ni makin sayang lah saya kat WP Pondok Kecil…colorful gitu..hehe

  9. SA
    SA December 13, 2013 at 3:57 pm | | Reply

    alhamdulillah
    rezeki yang ada
    perlu dibagi2kan

  10. AUC
    AUC December 14, 2013 at 1:41 pm | | Reply

    mana satu nak komen ni…
    salam ahad la… sbb baru blogging, ni pun line mcm siput gondang je…

  11. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain December 14, 2013 at 4:09 pm | | Reply

    Kawe mcm tak gemar dengan paparan WordPress 3.8 ni. Tapi theme dia kawe suka :mrgreen: :mrgreen:

  12. Zik
    Zik December 15, 2013 at 9:19 am | | Reply

    hari nih lawan singapore… moga beroleh kemenangan…

  13. cik tom
    cik tom December 16, 2013 at 4:57 am | | Reply

    tak install lg wp 3.8..nati kena backup dl kl nak install…

    bab bola sepak n hoki xsuka tgk..hehe

    bab blogging tahniah dpt kontrak smpi bln mac tue.!!

    tgk jdr duk asyik blast email je skang..

  14. siswapedia
    siswapedia January 20, 2014 at 10:43 pm | | Reply

    Datuk Ong Kim Swee pelatih bagus… saya berharap kelak dia melatih klub di Indonesia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.