52 Responses

  1. Man
    Man December 14, 2013 at 7:30 pm | | Reply

    Muat ke saiz tu? hehe

    1. titan
      titan December 15, 2013 at 3:18 am | | Reply

      hoho..

      haruslah muat. Dah try, siap longgar sikit. 😈

  2. Faizal Fredley
    Faizal Fredley December 14, 2013 at 8:06 pm | | Reply

    meriah sungguh sebab ra,mai blogger rotai yg hadir….rugi x dpt join..

    1. titan
      titan December 15, 2013 at 3:19 am | | Reply

      tak apa.

      lain kali kalau ada event macam ni, bolehlah join.

  3. ieta
    ieta December 14, 2013 at 8:17 pm | | Reply

    :mrgreen: kompem tak tau nak tulis apa sebab sumanya dah jelas, nyata lagi bersuluh, Tuan Denaihati dah menang 😆

    1. titan
      titan December 15, 2013 at 3:21 am | | Reply

      Tahniah kepada brader Denaihati kita tu.

      hoho.

  4. N'war
    N'war December 14, 2013 at 8:28 pm | | Reply

    Saya tak pergi, tapi boleh nampak penganjuran pertama ini agak rush. Takpe, tahun depan boleh improve lagi. Gunakan tahun ni sebagai pengalaman dan panduan.

    Patut kategori utk Fesyen dan Beauty ni kena pecah dua. Agak2 ada tak blogger wanita yang sentap sebab pemenang ialah lelaki. Tapi blog max mmg menepati standard blogger fesyen antarabangsa berbanding yg lain.

    Terima kasih atas senarai penuh pemenang. 🙂

  5. Farzli
    Farzli December 14, 2013 at 9:51 pm | | Reply

    bru je smpai kat klntn ni, lom smpt buat entri lg…

    1. titan
      titan December 15, 2013 at 3:23 am | | Reply

      fuuhh..

      tahniah sebab dah sampai kelantan.

      terbaiklah, dari jauh hang datang. :mrgreen:

  6. Anuar
    Anuar December 14, 2013 at 11:59 pm | | Reply

    Tahniah kepada semua pemenang bagi setiap kategori dalam Blogrrr Awards…
    Sorry tak dapat join korang dalam sesi Teh Tarik semalam.. Jadi, tak berpeluang nak merasa Abang Ensem belanja minum pada kali ini…

    Semalam saya beli 62 buah buku.. Dekat RM400 juga habis berbelanja… Lepas ni kena cover balik duit tersebut melalui ilmu-ilmu yang saya perolehi dalam buku-buku tersebut dan dalam seminar yang saya hadiri semalam… Seminar petang semalam menarik… Speaker tu ajar buat Shopping Chart dalam Facebook.. Dalam shopping chart tersebut semua ada termasuk bayaran kad kredit pun boleh di buat melalui Fanpage..

    1. titan
      titan December 15, 2013 at 3:31 am | | Reply

      baru first time aku jumpa hang. Muka hang ada macam kawan aku. Itu yang tak berani tegur. Hang bagitau nama blog, barulah aku tau blog mana. Dok pikiaq..siapa nama hang sebelum tu. haha.. 😆

    2. kakiblog
      kakiblog December 16, 2013 at 3:33 am | | Reply

      ini memang betul-betul kaki buku..bagus!

  7. Kujie
    Kujie December 15, 2013 at 12:22 am | | Reply

    kak jie dtg dgn 2 anak – anak sulung dan anak bongsu ( intan )
    mungkin korang tak nampak…hihihi

    1. titan
      titan December 15, 2013 at 3:33 am | | Reply

      laa..tak perasan. along ada datang kah?

      tak perasan sangat lah. nampak berdua tu ajeee.. haha 😈

  8. fazrol
    fazrol December 15, 2013 at 12:43 am | | Reply

    Mmg terbaik..
    Aku dpt baju size l terus tukar size xl.. Kalau tak seksi nanti..

    1. titan
      titan December 15, 2013 at 3:34 am | | Reply

      wahh, leh mintak tukar kah?

      haha..

  9. Zuan
    Zuan December 15, 2013 at 1:49 am | | Reply

    melepas nak ke event blog atas komitment kerja

    1. titan
      titan December 15, 2013 at 3:37 am | | Reply

      tak apa. lain kali bolehlah datang kalau ada masa.

  10. JMR
    JMR December 15, 2013 at 2:43 am | | Reply

    dan aku bkn jenis penyabar nk redah jamm gi miecc tu..haha

    1. titan
      titan December 15, 2013 at 3:40 am | | Reply

      haha..sebab tu la aku datang awal.

      kalau datang lewat, aku pun malas nak bersesak maa.

  11. khairul asrol
    khairul asrol December 15, 2013 at 3:21 am | | Reply

    pergh untungnya dapat pergi. event macam gini baru meriah perginye. orang lama biasa mana nak join ceramah seminar semua tu. duk buat hal sendiri je biasanya. 🙂

  12. Faizalpj
    Faizalpj December 15, 2013 at 5:03 am | | Reply

    Bukan takmau pergi bangun2 tgk lewat memang tak le dah tau msti sesak

  13. Faizalpj
    Faizalpj December 15, 2013 at 5:04 am | | Reply

    Ahaha alasan ke

  14. dayah
    dayah December 15, 2013 at 5:28 am | | Reply

    Dtg sebagai blogger best..
    Tapi sebagai peniaga……….. gggrrrrrrrrr…

    Management sangat teruk…

  15. Sya Isya
    Sya Isya December 15, 2013 at 5:35 am | | Reply

    meriah event ni. next event InsyaAllah, nak gi. hoho

    kalau tengok gaya cerita ko ni Titan, macam sesi the tarik tu yang lagi menarik 🙄

  16. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 December 15, 2013 at 5:55 am | | Reply

    Hurmmm…kiranya gigih gak yea ko lepak kat sana….aku dah tengahari terus balik….tapi rasanya diorang tak capai kot target jumlah kehadiran tu

  17. kamil salleh
    kamil salleh December 15, 2013 at 6:06 am | | Reply

    Bestnya dpt pergi dan dpt tshirt percuma lg. Tahniah Denaihati tapi kenapaa Anarm yg dpt nama, terpapar di Harian Metro hari ini.

  18. Wan Gerrard
    Wan Gerrard December 15, 2013 at 6:12 am | | Reply

    haha nasib baik ko tak blah awal2 hehe

  19. nurmisnan
    nurmisnan December 15, 2013 at 6:18 am | | Reply

    Aku tgk gambor jer lah.. x dan nak
    Lari laju keta sampai blogrrr…

  20. Fadhil Husin
    Fadhil Husin December 15, 2013 at 6:22 am | | Reply

    best wooo. mula-mula naik atas tu, aku jumpa hang. nasib baik pernah tengok gambar, kalau tak memang aku tak tegur la. haha

  21. Zik
    Zik December 15, 2013 at 9:12 am | | Reply

    bila nak join nih..adoi…

  22. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi December 15, 2013 at 9:58 am | | Reply

    Tahniah pada semua yang menang!, memang tak pergi sebab segan bawa blog tak laku…

  23. akubiomed
    akubiomed December 15, 2013 at 1:36 pm | | Reply

    Mahu kembung dengan teguk air teh tarik berapa kali round bersembang. 🙂

  24. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 15, 2013 at 8:36 pm | | Reply

    hahaha..akhirnya jumpa jugak utk kali keduanya dgn abg cendol ni.haha.
    FA ajak p menyendol kat seksyen 7 xmaw.haha..rugi3

  25. cik tom
    cik tom December 16, 2013 at 5:07 am | | Reply

    tahniah semua yg hadirkan diri,…
    mesti best ek…
    tak dpt join balik kmpg..

  26. 600 Blogger Hadir Perhimpunan Blogrrr
    600 Blogger Hadir Perhimpunan Blogrrr December 16, 2013 at 6:46 am |

    […] event blogrrr anjuran MYNIC hari tu dapat jumpa ramai blogger yang turut hadir. Antaranya Tekong, Encik Titan, Bro Framestone, Cyberfly (JomPHP), Abang Ensem, Kak Kujie, Kak Yanmie, Nisa Kay, Lia Omey, […]

  27. ema
    ema December 16, 2013 at 6:52 am | | Reply

    pergi juga belah petang.hanya jumpa kak jie dan kak yanmie jer..yg lain maybe berselisih bahu..cuma tak cam atau tak kenal dekat alam nyata..hehehe

  28. reezluv
    reezluv December 16, 2013 at 8:21 am | | Reply

    lau aku takde job wedding, aku datang dah..nak wat camne..hehe..aku tengok katanya macam perhimpunan terbesar..kalau besar baik buat kat Bukit Jalil ke cam konsert tu..hoho..harap lepas ni paling biggest di Malaysia..himpun dari seluruh Malaysia, blogger yang ada..kot ada untuk WP punya blogger je pun best..ohho..

    err..next Wordcamp bile? 😛

  29. Arman
    Arman December 16, 2013 at 9:59 am | | Reply

    Dengar cerita best dari rakan2 kat blog aje. Kalau dapat pegi lagi best. Banyak ilmu yang dapat. Kalau dari sarawak ni susah sikit nak datang. Kalau dapat datang pun mmg jiwa kental betul…

  30. Liniey Nor
    Liniey Nor December 16, 2013 at 10:54 am | | Reply

    ok jeles xdpt pergi 🙄

  31. hafiz
    hafiz December 17, 2013 at 3:57 am | | Reply

    Wah banyak juga event kat sana ya

  32. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain December 17, 2013 at 5:17 am | | Reply

    Caya lah bro pakai baju Man Utd pi sana :mrgreen: Terasa mcm kawe pun hadir sama…

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 12:35 am | | Reply

      saat naik atau jatuh.

      Gua tetap dengan Selangor dan MU maa. 😈

  33. onlajer
    onlajer December 17, 2013 at 7:47 am | | Reply

    haha gua kena muhasabah yang dari kelanttan pun sangup datang tak kan dari selatan tak boleh hehe

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 12:34 am | | Reply

      Itulah.

      hang patut datang gak tauu. 😈

  34. hafizmd
    hafizmd December 17, 2013 at 8:30 am | | Reply

    gua angguk dan angguk baca lu punya ‘press statement’ ni..nampaknya, tahun depan kena buat lagi, utk gua sama2 jadi apit kiri sesi ngeteh ni..hehe

    last sekali…arsenal kalah…itu paling best dalam entri ni…haahha

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 12:33 am | | Reply

      arsenal kalah.

      itu gua wajib mention maa. :mrgreen:

  35. ajumohit
    ajumohit December 17, 2013 at 10:29 pm | | Reply

    tak dapat pergi, 1je ke gambarnya?

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 12:32 am | | Reply

      gambar hilang.

      Itu pun gambar rembat orang lain punya. haha.. :mrgreen:

  36. papa mifz
    papa mifz December 18, 2013 at 4:38 am | | Reply

    mesti meriah event tuh , rugi den tak depak nak join…huhu

  37. Hafizul
    Hafizul December 20, 2013 at 7:04 am | | Reply

    Wah-wah…baca ni dah rasa sangat seronok..emm saya tak ada keberanian lagi nak pergi ni..,haha

  38. ieta mat saad
    ieta mat saad August 4, 2014 at 6:21 pm | | Reply

    gathering blogger memang menyeronokkan bila ramai yg dikenali memunculkan diri :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.