26 Responses

  1. Hairul Azni
    Hairul Azni December 15, 2013 at 6:26 am | | Reply

    Owhh..sebelum ni diaorang sudah naik ka bayaran pendaftaran? 🙂
    Patut la komisen aku slow je sejak dua menjak ni..di luar kemampuan orang rupanya..
    Alhamdulillah..RM50.00 tu kira ok la..sedang2 je harga tu..

    1. titan
      titan December 15, 2013 at 8:30 am | | Reply

      diorang naik kejap.

      sekarang, dah turun balik dah. 😈

  2. Fadhil Husin
    Fadhil Husin December 15, 2013 at 6:30 am | | Reply

    😯 power betul rayuan korang semua ni kan. Sampai turun balik harga dia. Aku tengok semalam hang bawak helmet, hang dari banting naik motor ke? 😯 😯

    1. titan
      titan December 15, 2013 at 8:32 am | | Reply

      tu bukan helmet la. tu belon hitam Blogrrr.

      Ada awek cina bagi aku satu. :mrgreen:

  3. Zik
    Zik December 15, 2013 at 9:10 am | | Reply

    strategi penting… huhu

  4. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi December 15, 2013 at 9:15 am | | Reply

    dia orang cuba test power dengan letak RM100, mungkin tak sesuai rasanya sebab orang dah hooked dengan RM50

  5. Ummi Hanie
    Ummi Hanie December 15, 2013 at 4:12 pm | | Reply

    Oklah, harus daftar lepas ni

  6. Nurul Imam
    Nurul Imam December 15, 2013 at 4:47 pm | | Reply

    Turun lagi, naik lagi, turun lagi 😀

  7. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 15, 2013 at 8:41 pm | | Reply

    tergugat nak beli nih..tunggu payment masuk..hehhe

  8. kakiblog
    kakiblog December 16, 2013 at 3:27 am | | Reply

    ya..teringin juga nak membeli..mana tahu ada income masuk selain blog

  9. cik tom
    cik tom December 16, 2013 at 4:13 am | | Reply

    tgk pas naik harga Rm100 jdr asyik duk promote affiliate lain je..hehe..
    alhamdulillah harga diturunkan dlm keadaan semua brg n tol nak naik harga ni….

  10. Hannyabdullah
    Hannyabdullah December 16, 2013 at 4:26 am | | Reply

    Alhamdulillah..sekurang-kurangnya dia turun balik , tak macam sesentengah tempat yang makin lama makin naik

  11. ema
    ema December 16, 2013 at 6:53 am | | Reply

    nak tunggu turun bawah RM 50 boleh ke? hehehehe

  12. reezluv
    reezluv December 16, 2013 at 8:22 am | | Reply

    aku tak heran pun..pasal aku dah stop promote..hehe..tengok sales jatuh teruk le tu kot?heee..tu pasal.. :mrgreen: ikut nasihat tuan penasihat 25% ke? :mrgreen:

  13. TehR
    TehR December 16, 2013 at 8:38 am | | Reply

    elok la turun balik
    kalau semuanya nak naik
    tak molek juga
    boleh tergugat jiwa dan perasaan

  14. joehaz
    joehaz December 16, 2013 at 8:51 am | | Reply

    tak merasa lagi komisennye adehhh

  15. Arman
    Arman December 16, 2013 at 9:06 am | | Reply

    Baguslah dah turun balik. Harga RM50 tu adalah harga patut untuk produk tempatan.

  16. hafiz
    hafiz December 17, 2013 at 4:01 am | | Reply

    Bagusnya dapat org lain beli nanti

  17. faizalpj
    faizalpj December 17, 2013 at 4:12 am | | Reply

    lega sikit,tak jadi naik

  18. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain December 17, 2013 at 5:14 am | | Reply

    Common sense prevailed :mrgreen:

  19. Joe
    Joe December 17, 2013 at 6:19 am | | Reply

    Lepas nie, boleh la makan balik.. Haha

  20. ieta
    ieta December 17, 2013 at 7:33 am | | Reply

    Akak tak bernasib baik. Tak dapat gak emel tu. haha

  21. Liniey Nor
    Liniey Nor December 17, 2013 at 4:43 pm | | Reply

    RM 50? ok dah tu..hopefully xde yg merungut lg..kekeke 😈

  22. papa mifz
    papa mifz December 18, 2013 at 4:35 am | | Reply

    dengan penurunan harga harap sales bro kembali mantap seperti biasa…!!!

  23. Hafizul
    Hafizul December 20, 2013 at 6:58 am | | Reply

    Mahal ke,. murah ke, saya tetap susah gak nak jana komisen JDR sekarang ni..haha

  24. ieta mat saad
    ieta mat saad August 4, 2014 at 6:24 pm | | Reply

    alamak… terlepas sudah… takpa… takdak rezki… huhu

Leave a Reply to reezluv Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.