57 Responses

  1. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim December 18, 2013 at 12:25 am | | Reply

    Ohoo..yang no.5 tu aku boleh join..pengguna S3..hehe

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 12:30 am | | Reply

      mak aku guna S3.

      Bolehlah aku join nanti. hehe..

  2. onlajer
    onlajer December 18, 2013 at 12:38 am | | Reply

    samsung tab tak bolehlah ya hehe

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 1:05 am | | Reply

      tab, tab tak mainlah. haha..

  3. eyriqazz
    eyriqazz December 18, 2013 at 12:41 am | | Reply

    Bolehla gua join lepas ni…

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 1:05 am | | Reply

      Haa..join ajelah.

      kang gua yang menang, lu orang marah gua plak. haha. 😈

  4. hatiputera
    hatiputera December 18, 2013 at 1:10 am | | Reply

    Bila la agaknya dapat jadi penganjur contest seo nie.

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 3:17 am | | Reply

      hang buat ajelah.

      nanti aku tolong promote. 😆

  5. Fadhil
    Fadhil December 18, 2013 at 1:34 am | | Reply

    Jiran aku pakai s3 boleh join tak? Kah kah. Aku dah join 4 kontes tahun ni.

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 4:02 am | | Reply

      Eh. Silap, bukan S3. Tapi Note 3.

      Ni kes nak siap cepatkan artikellah nih.. 👿

  6. ajumohit
    ajumohit December 18, 2013 at 2:01 am | | Reply

    bolehla join nanti insha allah

  7. reezluv
    reezluv December 18, 2013 at 2:15 am | | Reply

    nanti aku buat..contest..topup RM5..jom reramai join.. :mrgreen:

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 5:52 am | | Reply

      kalau aku tak join, jangan plak ko marah ek. :mrgreen:

  8. kakiblog
    kakiblog December 18, 2013 at 2:24 am | | Reply

    yang no.8 senang nak join..jom pakat ramai-ramai..

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 5:52 am | | Reply

      itu, memang ramai yang join. hehe

  9. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 18, 2013 at 2:25 am | | Reply

    byknya contest..nk oin mn 1 eh..cuba aje semua lah.hehehe

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 5:57 am | | Reply

      cuba aje semua. hang kan rajin orangnya.

  10. terbaek network
    terbaek network December 18, 2013 at 3:09 am | | Reply

    wah byknye contest nak join jgk la…kitan nak join semua hehe

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 5:59 am | | Reply

      haahaha, join aje semua.

  11. Man
    Man December 18, 2013 at 3:14 am | | Reply

    Den guna phone potongan 200 ringgit ni. melepas la jawabnya.

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 5:59 am | | Reply

      oklah tu.

      handpone aku bawah 70 aje tau. 👿

  12. cikgu naman
    cikgu naman December 18, 2013 at 3:20 am | | Reply

    Ada yg dah masuk senarai gua

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 6:01 am | | Reply

      hang memang kaki join contest pun. haha

  13. khairul asrol
    khairul asrol December 18, 2013 at 3:54 am | | Reply

    tak terlayan aku doh. hehe.

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 5:48 am | | Reply

      jangan layan, tulis terus je.

  14. hannyabdullah
    hannyabdullah December 18, 2013 at 4:15 am | | Reply

    ok tq , dah join satu dua contest yang ada di atas.. 🙂

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 5:49 am | | Reply

      join aje semua.

      kan tengah rajin sekarang ni, kan? :mrgreen:

  15. hafizmd
    hafizmd December 18, 2013 at 4:18 am | | Reply

    s3 ke, note 3 ke…takde maknanya utk gua…haha

    gua pengguna setia nokia lagi..keh3…

    apapun, tgh nak buat draft utk kontest bro faizalpj..lain2, tgk keadaan anak bulan =)

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 5:45 am | | Reply

      payah wehh kalau nak tengok keadaan anak bulan. Puasa lambat lagi.

  16. papa mifz
    papa mifz December 18, 2013 at 4:27 am | | Reply

    nanti senang den terjah kot2 ada yang best untuk mengjoinkan diri…=)

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 5:50 am | | Reply

      terjah aje semua. haha.

  17. azwan
    azwan December 18, 2013 at 4:38 am | | Reply

    banyak gak koleksi contest hujung tahun ni.

    tapi satu pun aku tak try. sungguh malas aku ni..ish..

  18. cik tom
    cik tom December 18, 2013 at 4:42 am | | Reply

    byk sgt contest best..kalau smpt nak join jgk..

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 5:51 am | | Reply

      mesti sempat punya. ciktom kan rajinn orangnya. 😎

  19. Manan Qayyim
    Manan Qayyim December 18, 2013 at 4:54 am | | Reply

    bnyk gak kotenks akhir tahun ni…. hadiah pon gempak2,….

  20. Anarm
    Anarm December 18, 2013 at 5:08 am | | Reply

    Penat mengejar contest..

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 5:44 am | | Reply

      sekarang ni, contest dah kejar aku.

      dah tak larat dah sebenarnya nih. haha.. :mrgreen:

  21. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 December 18, 2013 at 5:54 am | | Reply

    Bagus laa… ko kalau bab pertandingan dan kontest memang cepat dan peka je kan…

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 6:03 am | | Reply

      dah ramai yang approach aku suruh join. Aku join ajelah. haha..

  22. zool
    zool December 18, 2013 at 7:09 am | | Reply

    banyaknya contest.. nak join gua busy ni

  23. Ummi Hanie
    Ummi Hanie December 18, 2013 at 7:25 am | | Reply

    8 tgh buat.

    4,6,7 nak join lahhh… tamak tamakkk… hehe

  24. Rahmat Ariffin
    Rahmat Ariffin December 18, 2013 at 7:36 am | | Reply

    Menarik nie…kalau berkesempatan boleh join salah satu contest nanti…

  25. Denaihati
    Denaihati December 18, 2013 at 7:46 am | | Reply

    no.7 tu kena cepat-cepat, sikit lagi nak cukup kouta…heee

  26. faizalpj
    faizalpj December 18, 2013 at 7:49 am | | Reply

    terbaerkk bukan kawin dua tapi ulangtahun perkahwinan haha

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 10:31 am | | Reply

      kalau perkahwinan kedua pun, apalah salahnya. hehe.. 😆

      1. faizalpj
        faizalpj December 18, 2013 at 10:37 am | | Reply

        senyap sikit la..bagi peluang kat bro

  27. Kak Long Mawar Merah
    Kak Long Mawar Merah December 18, 2013 at 10:12 am | | Reply

    Banyak juga contest boleh join ni. Pilih aje yang mana berkenan dan sempat.

    1. titan
      titan December 18, 2013 at 11:04 am | | Reply

      Join aje.

      Tak rugi. Leh jadi modal update blog juga. haha..

  28. TehR
    TehR December 19, 2013 at 2:58 am | | Reply

    aku dah join 2 je
    boleh menang 3 pun dah ok
    haha

  29. Liniey Nor
    Liniey Nor December 19, 2013 at 8:18 am | | Reply

    nak join 🙄

  30. Hafizul
    Hafizul December 20, 2013 at 6:50 am | | Reply

    berkenan yang no 5 tu..tapi tak ada pulak kawan2 yang pakai S3..

  31. sabree hussin
    sabree hussin December 20, 2013 at 9:23 am | | Reply

    ha contest yang jenis banyak songeh aku pun banned diri aku untuk join

  32. Kamil Salleh
    Kamil Salleh December 20, 2013 at 6:42 pm | | Reply

    TQ..ada yg dah join dan ada yg belum lagi.

  33. raudzah
    raudzah December 22, 2013 at 4:34 am | | Reply

    Thanks for info ya..kita pasti join no 8..nak ipad baru!!!

  34. zik
    zik December 22, 2013 at 5:12 pm | | Reply

    mana aku nak join.. ah pening arrr.. kui2.. aku memang pemalas…

  35. AUC
    AUC December 22, 2013 at 6:08 pm | | Reply

    yang nom 5 tu
    mini s3 boleh masuk tak…

  36. blogger lelaki
    blogger lelaki December 24, 2013 at 1:44 pm | | Reply

    nampaknya gua dah terlambat ni…hu3..xde rezeki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.