30 Responses

  1. Amran
    Amran December 26, 2013 at 1:14 am | | Reply

    -Biasanya yang pertama itu adalah yang terbaik.
    -Bukan je di Jepun, malah seluruh dunia diwarnai oleh cerita dongeng yang pelik tapi tak la ajaib mana pun.
    -Mati itu pasti.
    -Selamat hari lahir untuk Hanis. 🙄

  2. reezluv
    reezluv December 26, 2013 at 2:04 am | | Reply

    nama Hanis..gua ingatkan pompuan..ahaha.. 😉

    1. hafizmd
      hafizmd December 26, 2013 at 9:05 am | | Reply

      hahaha..tak jadi nak tanya tanya lebih2…hahaa

      1. KiD
        KiD December 27, 2013 at 10:54 am | | Reply

        hahahahaaa… semua pakat nak tanya…

  3. Bahrain
    Bahrain December 26, 2013 at 2:18 am | | Reply

    rasa rasa takde mood nak pergi tengok wayang bulan ni..

  4. Akuro San
    Akuro San December 26, 2013 at 2:23 am | | Reply

    Innalillah~ Takziah buat jiran sebelah rumah…
    Dah lama tak gi tgk wayang… baru plan hari sabtu nih nak gi tgk Hobbit~ itu pun kalau ada tayang lg~

    Adik lelaki nama Hanis? Ingatkan perempuan~ btw, Happy Birthday buat adik hang~

  5. terbaek network
    terbaek network December 26, 2013 at 2:37 am | | Reply

    Innalillah~ Takziah buat jiran sebelah rumah..rasa xde mud nak tgk wayang pulak sb cerita bawah tu sedih la huhu

  6. Fadhil Husin
    Fadhil Husin December 26, 2013 at 2:38 am | | Reply

    Aku nak tengok cerita 47 ronin je sebab ada keanu reeves. Takziah atas pemergian jiran.

  7. Farzli
    Farzli December 26, 2013 at 4:50 am | | Reply

    takziah untuk kluarga arwah… sentap aku baca entri hang… sentiasa maafkan org tu yg terbaek..

    # Hanis, ingat pompuan -_-

  8. akubiomed
    akubiomed December 26, 2013 at 5:38 am | | Reply

    Berita mengejut dari jiran sebelah. Tak sangka.

    Tak akan belanja makan ayam KFC jer tentu ada sampingan lagi tuh. 🙂

  9. Hafizul
    Hafizul December 26, 2013 at 7:03 am | | Reply

    Hobbit dan Ronin 47 saya tak pernah tengok la..
    Yang jirang sebelah tu, takziah buat mereka. semoga keluarga arwah tabah menghadapi dugaan hidup ni.. Selamat hari Ulang tahun kelahiran Hanis.. berapa ekk umur dia??dah ada BF??hahaha..

    *jangan marah gurau aje..tahu encik titan tak suka ada adik ipar macam saya ni…kahkahkah

  10. hafiz
    hafiz December 26, 2013 at 7:19 am | | Reply

    Takziah buat jiran bro…

  11. hafiz
    hafiz December 26, 2013 at 7:21 am | | Reply

    Cerita ronin tu macam best. Aku pun minat juga kat keanu reeves tu

  12. hafizmd
    hafizmd December 26, 2013 at 9:10 am | | Reply

    Ronin ke, hobbit ke..semua tak masuk kamus gua tahun ni..tahun depan, mungkin…hohoho

    al-fatihah utk arwah…moga damai abadi di sana..ameen

  13. blogger lelaki
    blogger lelaki December 26, 2013 at 11:11 am | | Reply

    gua pun agak teruja nak tengok 47 ronin tu..best sgt ke bro

  14. zool
    zool December 26, 2013 at 11:38 am | | Reply

    menarik je bunyinya citer hobbit 2 tu.. tapi keterangan ko citer ronin cam tak best plak..
    takziah kepada jiran.. memang kematian takde tarikhnya.. bersiap sedia sahajalah..

  15. AUC
    AUC December 26, 2013 at 12:55 pm | | Reply

    cerita lawak malaysia tahun ni rasanya ULAR kot..

  16. Denaihati
    Denaihati December 26, 2013 at 1:22 pm | | Reply

    Takziah buat keluarga jiran bro dan semoga roh arwah ditempatkan bersama-sama dengan orang yang beriman.
    dari lord of the ring sampai hobbit 1 memang tak miss lah.
    nak mohon maaf juga dengan bro.

  17. namia
    namia December 26, 2013 at 2:20 pm | | Reply

    salam takziah buat keluarga jiran bro tuh ye …
    hobbit tu cerita apa .. cam tak pernah tengok je rasanya .. hehehehe

    minta maaf jugak lh ye kalau ada salah dan silap mana tau ada terkutuk ke termengata kan dan segala “ter” lah ye … hehehehe

  18. Zuan
    Zuan December 26, 2013 at 2:28 pm | | Reply

    haha den tak suka betul ending citer ronin tu

  19. SA
    SA December 26, 2013 at 2:59 pm | | Reply

    takziah kepada keluarga arwah

  20. Ummi Hanie
    Ummi Hanie December 26, 2013 at 3:46 pm | | Reply

    amboi bestnye layan wayang …

    takziah atas kematian jiran. teringat bbrp tahun dulu jiran setaman kami pun meninggal lepas/ketika main badminton malam2… terus sy pesan kat suami jgn main badminton malam2.. huhu

    hepi besday ye adik bongsu. nama seakan serupa lak.bongsu dah mmg sama

  21. papa mifz
    papa mifz December 26, 2013 at 4:28 pm | | Reply

    harap berpeluang tengok 2 filem tuh di panggung wayang…

    Al-Fatihah buat arwah jiran…

  22. suriaamanda
    suriaamanda December 27, 2013 at 2:43 am | | Reply

    Selamat hari lahir Hanis..ingat Hanis Zalikha, nama tu suitable untuk perempuan..rupanya adik lelaki eh….

  23. sukma
    sukma December 27, 2013 at 4:03 am | | Reply

    suka nama Hanis…tentu orangnya handsome….lelaki ek….

  24. KiD
    KiD December 27, 2013 at 10:55 am | | Reply

    kesibukan aku membuatkan aku tak tengok filem kat panggung.. cuma order kat Astro First je.. huhuhu..

    Salam takziah buat jiran…

  25. zik
    zik December 27, 2013 at 12:38 pm | | Reply

    Takziah… Aku pun baru kehilangan atuk sedara belah bapak aku.. Baru je hari khamis . Alfatihah

  26. MK Kimi
    MK Kimi December 27, 2013 at 12:42 pm | | Reply

    Bulan ni aku tgk Frozen je kat wayang. Selebihnya aku akan bazirkan quota internet ni. haha!

    Selamat hari jadi hanis!

  27. Faizal Fredley
    Faizal Fredley December 27, 2013 at 6:16 pm | | Reply

    aku tgk 47 ronin tu agak puas hati dgn herga tiket dan the hobbit tu aku setuju memang kureng sikit dr the hobbit 1…

  28. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain December 28, 2013 at 2:41 am | | Reply

    Wah! tengok juga Ronin sama Hobbit? Boleh tahan gak kan. :mrgreen:
    Btw, Happy Belated Birthday buat Hanis. Brp tahun dah?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.