26 Responses

  1. Faizal Fredley
    Faizal Fredley December 27, 2013 at 9:53 pm | | Reply

    x berat ke plugin ni? nak try install gak…

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:28 pm | | Reply

      Tak berat rasanya. Tapi ada 2 lagi plugin yang rasanya lagi berat dari plugin ni. So, senang cakap..banyak gak plugin berat yang aku pakai.

  2. Zuan
    Zuan December 27, 2013 at 11:27 pm | | Reply

    hahaha logic! sila sila la upah si mr titan ni

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:29 pm | | Reply

      Haha.

      Dari segi logik akal, memang logik gak kot. 😆

  3. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah December 28, 2013 at 12:14 am | | Reply

    Blog bro titan ramai peminat.. Mesti baca bila masuk sini.

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:30 pm | | Reply

      Tak sangka aku ada ramai peminat yekk.. 😯

  4. Amran
    Amran December 28, 2013 at 12:25 am | | Reply

    Camna agaknya dia detect orang baca atau tak baca ye. Aku terfikir gak, page view tu sama tak dengan perkiraan guna plugin yang ni.

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:30 pm | | Reply

      entahlah.

      aku bukan percaya sangat plugin ni. Tapi, bolehlah sebagai panduan.

  5. Juan
    Juan December 28, 2013 at 12:50 am | | Reply

    blog ni memang mantap bro, hehe

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:31 pm | | Reply

      apa yang mantapnya?? cerita sikit.

  6. MK Kimi
    MK Kimi December 28, 2013 at 1:22 am | | Reply

    Blog simple tapi isi mantap!

  7. zool
    zool December 28, 2013 at 1:37 am | | Reply

    memang banyak duit masuk kat blog ni kan

  8. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain December 28, 2013 at 2:49 am | | Reply

    Kawe mmg baca pon… :mrgreen:

  9. hafiz
    hafiz December 28, 2013 at 3:10 am | | Reply

    Okaylah blog otai mesti ramai peminat

  10. blogger lelaki
    blogger lelaki December 28, 2013 at 4:43 am | | Reply

    lua tak tau ramai mak2 janda yg jadikan lu sebagai idola..hahaha..tapi serius bro gua selalu baca apa yg lu tulis

  11. MrJocko
    MrJocko December 28, 2013 at 5:37 am | | Reply

    kalau ada peluang insyaAllah, Blooggers nak mintak tolong En Titang buat entry jugak 🙂

    1. titan
      titan December 28, 2013 at 7:58 am | | Reply

      kasi shoot aje kat ruang contact gua.

      Tak susah, kan? hoho..

  12. Hannyabdullah
    Hannyabdullah December 28, 2013 at 6:33 am | | Reply

    Saya salah seorg yang menaikkan draf tu..sb selalu masuk kat blog ni..hehehe.
    Lepas ni belanja cendol

  13. nikkhazami
    nikkhazami December 28, 2013 at 7:25 am | | Reply

    power.. apa rahsia? haha!

    1. titan
      titan December 28, 2013 at 7:57 am | | Reply

      rahsia?

      makan cendol selalu. hehe. :mrgreen:

  14. onlajer
    onlajer December 28, 2013 at 7:53 am | | Reply

    ajarkan aku baca

  15. akubiomed
    akubiomed December 28, 2013 at 2:39 pm | | Reply

    Hebat-hebat. Kalau keputusan periksa memang sudah dapat skor A. 🙂

  16. papa mifz
    papa mifz December 28, 2013 at 5:17 pm | | Reply

    Wow hebatlah keputusan graf tuh 😉

  17. Hafizul
    Hafizul December 29, 2013 at 5:55 pm | | Reply

    Kenapa plugin post view saya tak ada menda ni..haha..nak kena cari gali balik ni..ok lah tu..memang saya pun suka baca blog mengarut ni..hahahaha

  18. TehR
    TehR December 30, 2013 at 9:39 am | | Reply

    aku baca gak
    haha

  19. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 31, 2013 at 11:37 pm | | Reply

    penulisan blog yg santai…owhh..!FA jatuh hati la …….. dgn blog ni…bukan tuan dia.hahahaha :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.