24 Responses

  1. onlajer
    onlajer December 28, 2013 at 7:51 am | | Reply

    mohon belanja cendol yang paling sedap hehehe

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:19 pm | | Reply

      sila datang ke banting. 😈

  2. anuar
    anuar December 28, 2013 at 8:16 am | | Reply

    Banyak tu. . Boleh buat belanja makan cendol sebulan. .

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:20 pm | | Reply

      Bolehlah cari makan sikit-sikit. 😆

  3. MDHAFiZ.NET
    MDHAFiZ.NET December 28, 2013 at 9:39 am | | Reply

    hebat betul blogger titan ni.. 😉 😉

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:21 pm | | Reply

      Biasa-biasa aje.

      Sape-sape pun leh dapat kalau nak.

  4. khairul asrol
    khairul asrol December 28, 2013 at 12:01 pm | | Reply

    hurmm, aku baru paham pasal komisen sehari RM900++ ko tu. bila kita cepat dan tepat pada waktunya, memang advantage untuk kita kaut sales berlipat kali ganda pada waktu tu. nice! just rankingkan kat google je. supp, sales bertimbun2 dalam masa sekejap! 😎 😎

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:22 pm | | Reply

      apa aku mampu cakap..

      timing tu penting.

  5. reezluv
    reezluv December 28, 2013 at 1:36 pm | | Reply

    syg feature ashadee tu takde advance search macam kat CB..kot ada lagi best nak buat kasi boost sales.. :mrgreen:

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:23 pm | | Reply

      Pelan-pelan la dulu.

      Nanti diorang buatlah kot.

  6. zara
    zara December 28, 2013 at 5:35 pm | | Reply

    Okay what sape nak beri duit byk tu kan

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:23 pm | | Reply

      Mana ada bagi.

      Kita kena usaha beb.

  7. blogger lelaki
    blogger lelaki December 29, 2013 at 3:34 am | | Reply

    masuk lagi walaupun dah hampir hujung tahun..tahun depan lagi meletup la jawabnya

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:24 pm | | Reply

      Mudahan-mudahan tahun depan dapat lagi.

  8. Hafizul
    Hafizul December 29, 2013 at 5:52 pm | | Reply

    Wahhh ni baru baca salam terkahir kat artikel ni..hehe..wasalah..dah beli lom kreko tu?

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:25 pm | | Reply

      dah beli dahh..

      tapi lom baca. Takde masa lagi. 😎

  9. fahmimustakim
    fahmimustakim December 30, 2013 at 5:15 am | | Reply

    hehe..kreko..zaman2 belajar dulu selalu beli, skg online je..

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:25 pm | | Reply

      memang dah biasa gak baca online.

      cuma nak gak baca dalam bahasa melayu.

  10. AUC
    AUC December 30, 2013 at 3:19 pm | | Reply

    kemain senyum dia yek…

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:26 pm | | Reply

      Dapat duit, takkan tak nak senyum plakkk.. 😆

  11. Mus
    Mus December 31, 2013 at 3:27 am | | Reply

    tak pernah merasa lagi komisen ashadee ni

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:27 pm | | Reply

      Tak apa. Nanti lama-lama merasalah jugak.

  12. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 31, 2013 at 11:35 pm | | Reply

    2014,kena tukaq plan ni utk ashadee ni..xpnh dpt komisen lagi nih 😕

  13. zara
    zara January 7, 2014 at 1:45 am | | Reply

    Hehe usaha tangga kejayaan la kan..Syabas Blog Titan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.