42 Responses

  1. ieta mat sa'ad
    ieta mat sa'ad December 29, 2013 at 9:55 am | | Reply

    terbang2 pown, jap2 g masyuk balik… tak gitu Encik Titan? :mrgreen:

    1. HipMom
      HipMom December 31, 2013 at 9:49 pm | | Reply

      Bagi Titan, ni sejenis investment sebenarnya bukan expenses. haha

  2. Neu
    Neu December 29, 2013 at 9:59 am | | Reply

    kalau nak guna paypal PM aku ok. :mrgreen:

    1. reezluv
      reezluv December 29, 2013 at 10:10 am | | Reply

      bape rate weh lau beli kat ko? 😀

    2. titan
      titan December 31, 2013 at 8:01 pm | | Reply

      ok. kalau aku nak, aku roger hang.

  3. reezluv
    reezluv December 29, 2013 at 10:09 am | | Reply

    akaun plak banyak..ahaha..selamat la duit..takpe..investment tu..:D

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:02 pm | | Reply

      Haha..

      Ya. Investment. Pelaburan jangka masa panjannngg. :mrgreen:

  4. eyriqazz
    eyriqazz December 29, 2013 at 10:13 am | | Reply

    terbang 100, masuk 10,000 USD… Ok la tu bro…

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:03 pm | | Reply

      kalau masuk banyak tu, memang suka hati betul aku wehh. haha.

  5. khairul asrol
    khairul asrol December 29, 2013 at 11:45 am | | Reply

    aku masih tak yakin nak guna hosgator, tengok income tak laju macam ko. 😕

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:04 pm | | Reply

      Takpe.

      Nanti lama-lama ko nampak kelebihannya. 😈

  6. Malaysia Tercinta
    Malaysia Tercinta December 29, 2013 at 11:46 am | | Reply

    Pelaburan katakan…

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:05 pm | | Reply

      Ya.

      Kita panggil itu sebagai pelaburan. 😀

  7. Zuan
    Zuan December 29, 2013 at 11:52 am | | Reply

    pelaburan yang sedikit kalau dibandingkan income yang dijana..hehe

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:05 pm | | Reply

      Mudah-mudahan masin apa yang ko tulis ni. 😎

  8. Fadhil Husin
    Fadhil Husin December 29, 2013 at 1:57 pm | | Reply

    hostgator ni antara nama besar dalam arena penghostingan ini. Insya Allah tak sia – sia $100 hang tu. 🙂

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:06 pm | | Reply

      Ya.

      Gua harap tak sia-sia.

  9. Arman
    Arman December 29, 2013 at 3:09 pm | | Reply

    Yang terbang akan datang kembali kepada tuannya he..he..he.. 😉 .

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:07 pm | | Reply

      Mudah-mudahan terbang kembali dengan cepatnya. 😳

  10. zool
    zool December 29, 2013 at 4:42 pm | | Reply

    pelaburan masa depan yang menguntungkan

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:07 pm | | Reply

      Mudah-mudahan menguntungkan. Aminn. :mrgreen:

  11. Kamil Salleh
    Kamil Salleh December 29, 2013 at 5:20 pm | | Reply

    Pelaburan masa depan demi keluarga….tercinta. Lubok rezeki sentiasa terbuka luas yang Allah Taala berikan untuk umat manusia.

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:08 pm | | Reply

      Mudah-mudahan.

      Demi bakal-bakal bini dan anak tersayang. :mrgreen:

  12. Hafizul
    Hafizul December 29, 2013 at 5:49 pm | | Reply

    Sedap kan tengok duit terbang macam ni..kurang sikit space dalam bank tu..hahaha

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:09 pm | | Reply

      space?

      mana ada space yang kurangnya punn..

  13. akubiomed
    akubiomed December 30, 2013 at 5:38 am | | Reply

    Banyak domain yang dibuka patutlah masyuk. 🙂

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:10 pm | | Reply

      Tahun ini, tak ada domain baru kecuali 2 domain yang baru beli bulan disember ni untuk projek tahun 2014. 😆

  14. TehR
    TehR December 30, 2013 at 9:33 am | | Reply

    100 dollar sikit je tu
    mesti ada lebih lagi kan?

    tak nak belanja makan cendol ke? 😀

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:11 pm | | Reply

      nak cendol, meh turun ke banting la.

  15. nadot
    nadot December 30, 2013 at 12:50 pm | | Reply

    gile banyaakk… semua masyuk lak tuu.. jeles jeles… haiishh

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:11 pm | | Reply

      apa yang ko jeles sebenarnya ni? tak faham betul aku wehh..

  16. Khairul Zamri
    Khairul Zamri December 30, 2013 at 2:30 pm | | Reply

    terbaik bro ini pelaburan masa depan hehe

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:12 pm | | Reply

      Ya. Mudah-mudahan pelaburan itu berbaloi.

  17. AUC
    AUC December 30, 2013 at 3:21 pm | | Reply

    bayar tapi hasilnya lebih dari apa yg dibayar…. berbaloi 🙂

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:12 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan akan dapat lebih banyak bayarannnya tahun 2014 ini.

  18. papa mifz
    papa mifz December 30, 2013 at 5:22 pm | | Reply

    pelaburan yang tidak sia-sia…=)

    1. titan
      titan December 31, 2013 at 8:13 pm | | Reply

      In-sha Allah. Mudah-mudahan tidak sia-sia. :mrgreen:

  19. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 31, 2013 at 11:32 pm | | Reply

    bak sini sikit projek tu.hahhaha. :mrgreen:

  20. farid laham
    farid laham January 1, 2014 at 5:36 am | | Reply

    wah projek apa tu?? sharelah sikit kat kita ni..

  21. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 January 1, 2014 at 6:46 am | | Reply

    Hurmm… mesti blog bahasa inggeris la yea….

  22. baby comel
    baby comel January 1, 2014 at 8:44 am | | Reply

    1 keluar, 100 masuk.. 😀 long term investment.

    “bro, nak tanya pendapat je. “Mampukah seseorang tu berjaya bila dia takut nak ambil tindakan (perubahan) sbb takut akan buat silap kerana satu kesilapan yang di buat pasti akan menghantui hidup dia selamanya selagi dia tak perbaiki kesilapan tu. Then, apa yg perlu dia buat? Follow the flow? Ish, tak kental betul kan lagu tu.

    1. titan
      titan January 1, 2014 at 10:56 am | | Reply

      mampu kalau dia nak berubah. In-sha Allah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.