54 Responses

  1. nadot
    nadot January 1, 2014 at 10:57 pm | | Reply

    tajuk memang sangat best & mengujakan… akan aku usha webinar tersebut bile ade mase… bila tah ade mase… ade ke mase? haiishhh… ;p

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 2, 2014 at 12:00 am | | Reply

      Kena cuba bagi masa.. :mrgreen:

    2. titan
      titan January 7, 2014 at 12:14 am | | Reply

      Hang banyak masa kan?

      Gi tengok cepat. Grrr..

  2. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 1, 2014 at 11:47 pm | | Reply

    Webinar..sesuai sangat bagi orang yang tak cukup masa nak attend seminar2 kat luar sana tu.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 1, 2014 at 11:59 pm | | Reply

      Betul tu. Lagi pun pendaftran ini percuma sahajakan.. πŸ˜†

    2. titan
      titan January 7, 2014 at 12:15 am | | Reply

      Haa, tau takpe.

      hang dah tonton lom webinar tu?

  3. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah January 1, 2014 at 11:58 pm | | Reply

    Dia memang hebat bro.. sama macam bro titan juga.. πŸ˜†

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:15 am | | Reply

      Aku biasa-biasa je.

      Aku cuma lebih suka makan cendol aje. :mrgreen:

  4. AUC
    AUC January 2, 2014 at 1:01 am | | Reply

    tajuk yg tak mustahil akan menjadi kenyataan…

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:16 am | | Reply

      Ya.

      Dan semua orang boleh melakukannya asalkan mereka mahu. πŸ˜‰

  5. Kedai Jam Online
    Kedai Jam Online January 2, 2014 at 1:32 am | | Reply

    dengar je tajuk da juling bijik mata…ribu riban tuuuuu…. jemput tengok jam tangan boleh hadiah kat yg tersayang…:)

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:18 am | | Reply

      Terima kasih kerana melawat ke blog ini ye. :mrgreen:

  6. kayriel e'izham
    kayriel e'izham January 2, 2014 at 2:11 am | | Reply

    InsyaAllah boleh selagi Allah izinkan..cuma kita perlu usaha,doa da tawakal..duit bkn dtg bergolekk..heee..so,jgn lepaskan peluang baik ini..

  7. Denaihati
    Denaihati January 2, 2014 at 3:14 am | | Reply

    selamat mencuba, peluang baik untuk sertai dan korek ilmu dari otai2, percuma lagi…

  8. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 2, 2014 at 5:24 am | | Reply

    saya kenal semua tu… kenal dlm internet lah…

    sbb sy mmg minat internet biz ni cuma belum pandai2 lagi.. huhu… moga2 2014 ni akan ada ‘sumthing’ … aminn…

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:19 am | | Reply

      In-sha Allah. Semua orang boleh lakukannya. πŸ˜‰

  9. zaza zehra
    zaza zehra January 2, 2014 at 5:28 am | | Reply

    wah..semua yg tersenarai zaza ada folow… yg webinar gobala tu pun zaza join 31 hb baru ni.. πŸ™‚ suka tgk kejayaan diorang..

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:22 am | | Reply

      Ha..tengok webinar tu betul-betul tau. :mrgreen:

  10. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 2, 2014 at 5:47 am | | Reply

    Seminar yg akan membantu orang ramai diluar sana.InsyaAllah .hehehe..
    Pnh nampak pasal ni dekat ….. eh.shhh.haha :mrgreen:

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:24 am | | Reply

      Ya. Rajin-rajinlah menonton webinar itu ye.

  11. papa mifz
    papa mifz January 2, 2014 at 5:57 am | | Reply

    siapa sangka melalui internet jer pun dorang sudah boleh jana pendapatan yang lumayan..sah hebat…

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:26 am | | Reply

      Betul. Dulu aku tak sangka, tapi sekarang..tersangka-sangka dibuatnya. haha..

  12. muja
    muja January 2, 2014 at 7:22 am | | Reply

    selalu bazirkan webinar gobala ni,, tetiba rasa menyesal,, huhuu

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:26 am | | Reply

      Jadi, boleh mula menonton sekarang. πŸ˜‰

  13. khairul asrol
    khairul asrol January 2, 2014 at 8:25 am | | Reply

    aku kena dulu sebab dia guna email marketing kalau tak silap. memang waktu dia tengah naik tu. yang lain2 aku tak tau. hehe

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:27 am | | Reply

      sekarang dah jarang dah dapat email dari dia. hehe 😈

  14. Asyrof Asri
    Asyrof Asri January 2, 2014 at 8:41 am | | Reply

    Selamat Mencuba. πŸ™‚

  15. hafiz
    hafiz January 2, 2014 at 9:05 am | | Reply

    Memang rugi kalau tak cuba..

  16. reezluv
    reezluv January 2, 2014 at 10:02 am | | Reply

    yg penting group foto tu gua tangkap..ehehe..teringat masa forum dedulu..:D

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:28 am | | Reply

      oh, ko ke yang tangkap gambar tu?

      1. reezluv
        reezluv January 7, 2014 at 2:02 am | | Reply

        aku le yang tangkap masa ni…depa takde photographer..aku yang bawak kamera masa tu..aku pun relakan je la..:D

  17. akubiomed
    akubiomed January 2, 2014 at 10:29 am | | Reply

    Pernah follow beliau suatu ketika dahulu tetapi tak jumpa formula banyak sangat perkara umum yang ditulis didalam blog. Mungkin style kot.

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:29 am | | Reply

      memang biasanya dia bagitau umum. tapi ada gak tersiratnya kadang-kadang. kena pandai baca dan buat kajian.

  18. blogger lelaki
    blogger lelaki January 2, 2014 at 1:11 pm | | Reply

    ada lagi tak otai2 dekat wangcyber tu skang ni

    1. titan
      titan January 4, 2014 at 11:59 am | | Reply

      ada. masih wujud kebanyakkan mereka sehingga ke hari ini.

  19. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 January 2, 2014 at 1:52 pm | | Reply

    Memang berkesempatan la merasai zaman kemeriahan wangcyber dulu…. skang nie kalau ade pun iklan je laaa

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:29 am | | Reply

      wangcyber dulu, memang gila meriahnya. haha.. :mrgreen:

  20. Hafizul
    Hafizul January 2, 2014 at 7:22 pm | | Reply

    Emm siapa tak nak berjaya sampai tahap yang mereka capai sekarang ni.gelombang ke 5, hafizul pondok kecil pulak kot..haha

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:30 am | | Reply

      sekarang ni, tak tahu dah gelombang ke berapa.

      hehe.. :mrgreen:

  21. HN
    HN January 3, 2014 at 7:29 am | | Reply

    tq infoo ni..dok menganggur seronok cari income mcm ni kann!

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:30 am | | Reply

      bolehlah cuba dengar webinar tu nanti ye.

  22. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi January 3, 2014 at 3:15 pm | | Reply

    Teringin nak jadi Internet Marketer cum Blogger. Doakan saya berjaya macam tuan.

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:30 am | | Reply

      mudahan-mudahan ko berjaya jugak.

  23. Mohd Rasul Abu Hanipah
    Mohd Rasul Abu Hanipah January 5, 2014 at 6:16 am | | Reply

    aku antara blogger lama yg tak femes2 cam geng2 aku skg ni huhu sedih

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:31 am | | Reply

      takpe. nanti lama-lama ko famousla.

  24. puteri kasih
    puteri kasih January 5, 2014 at 3:23 pm | | Reply

    banyak juga ilmu baru yang puteri dapat dari webinar tu

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:31 am | | Reply

      semoga dapat digunakan nanti ye. πŸ˜‰

  25. Farid Laham
    Farid Laham February 10, 2014 at 12:33 am | | Reply

    perkongsian yang menarik dulu tahun 2011 aku rajin follow dorg ni tp skrg tak dah

  26. Azuan
    Azuan February 10, 2014 at 1:27 am | | Reply

    WangCybr mmg popular dulu. Hari hari login…

  27. daddydee
    daddydee February 10, 2014 at 2:03 am | | Reply

    Webinar tu akan ubah p[ersepsi kalian…tak percaya cuba tengok betul cam kata tuan titan.

  28. Juan
    Juan February 10, 2014 at 2:12 am | | Reply

    semalam aku pi jumpa Razif, aku x sangka plak dia orang Penang, hehe. Aku join bisnes tune talk under dia, lepas ni nak buat sungguh sungguh la bisnes online ni.. :mrgreen:

  29. Ome
    Ome February 10, 2014 at 2:41 am | | Reply

    Bila bro sebut forum wangcyber, teringat lagi zaman yang saya rajin melawat forum tersebut termasuk forum digitalpoint. Isk isk, have to visit again la. Banyak ilmu dalam wangcyber tu.

  30. paeh
    paeh February 10, 2014 at 2:55 am | | Reply

    Bukan Labanon datang dulu ke baru Gobala?

  31. iAwani
    iAwani February 10, 2014 at 2:58 am | | Reply

    saya rasa kita sezaman .. saya start kenal Gobala Krishnan dari tahun 2006. Masa tu eBook Tsunami Wang tengah ‘meletop’. Gobala merupakan internet marketer pertama menjalankan temuramah dengan penulis ebook tu (saya masih simpan). Dia juga orang pertama mendedahkan cara bagaimana mendapat cek Clickbank dihantar terus ke Malaysia dalam satu ebook setebal 12 muka surat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.