53 Responses

  1. amirnawawi
    amirnawawi January 1, 2014 at 2:12 pm | | Reply

    bro pasang iklan Geniee ni kat mana? Blog ni ker? Wah! Hebat jugak tuh..Diorang pun ada email saya gak sebelum ini. Ingatkan scam

    1. titan
      titan January 1, 2014 at 4:06 pm | | Reply

      kan aku ada tulis kat atas tu blog mana.

      Haiya..ko baca ke tidak ni?

  2. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 1, 2014 at 2:14 pm | | Reply

    effect x iklan nuffnang ? 👿

    1. titan
      titan January 1, 2014 at 4:11 pm | | Reply

      Tak tahu.

      Kena tanya pihak Nuffnang.

      Aku jenis belasah aje.

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 1, 2014 at 11:59 pm | | Reply

      betul juga tu. Takut ada kesan kat Nuffnang.. 😆

  3. hatiputera
    hatiputera January 1, 2014 at 2:31 pm | | Reply

    Nak cuba jugak la nanti.

    1. titan
      titan January 1, 2014 at 7:42 pm | | Reply

      Cuba aje.

      Hang dah ada banyak blog, kan? hehe..

  4. Fadhil Husin
    Fadhil Husin January 1, 2014 at 2:47 pm | | Reply

    tipu Pageview diorang boleh detect tak? kah kah

    1. titan
      titan January 1, 2014 at 4:12 pm | | Reply

      entah la.

      aku tak pernah cuba. Aku kan jujur orangnya. :mrgreen:

  5. AUC
    AUC January 1, 2014 at 2:50 pm | | Reply

    1089 tu kod penaja ke bro… tak duduk bawah bro dpt tempias jg 🙂

    1. titan
      titan January 1, 2014 at 4:14 pm | | Reply

      Tu kot penaja aku.

      Kalau ada orang guna kod tu, aku dapat komisen sikit. Haha.

      Tak nak guna kod aku pun tak apa. Aku tak kesah. :mrgreen:

  6. Faizal Fredley
    Faizal Fredley January 1, 2014 at 3:00 pm | | Reply

    tertanya-tanya bos letak iklan ni dalam blog yg mana satu…nak gak try usha blog tuh mcm mana….hahah saja tanya walaupun bos x kan bgtau..hhehe

    1. titan
      titan January 1, 2014 at 4:15 pm | | Reply

      Engko ni baca ke tidak artikel ni? Kan aku ada tulis tuuu.. 👿

      haiyaa…

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 1, 2014 at 11:56 pm | | Reply

      Dalam blog ini bro titan letak.. 😆

  7. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz January 1, 2014 at 3:03 pm | | Reply

    Amboii, iklan Geniee ni ada salji ke? Aku nampak dalam blog ni 😆

    1. titan
      titan January 1, 2014 at 4:16 pm | | Reply

      Haha..

      Itu satu penipuan mata aje. Sila jangan percaya. Mana ada salji dalam blog ni..

  8. Liniey Nor
    Liniey Nor January 1, 2014 at 3:05 pm | | Reply

    td baca blog muja psl ni…skrg blog ni plakk..berbelah hati nk join..ntah knp.pdhl incik xnk berbaik nga ittew …huahua 😡

  9. puteri kasih
    puteri kasih January 1, 2014 at 4:36 pm | | Reply

    macam menarik…nak try juga. Lebih baik mencuba dari tak mencuba langsung kan 🙂

    1. titan
      titan January 1, 2014 at 7:43 pm | | Reply

      Cuba aje.

      Tak rugi apa-apa pun. hehe.

  10. Hafizul
    Hafizul January 1, 2014 at 4:38 pm | | Reply

    Okeh kalau macam tu, saya cuba aje dulu..dia nak tolak ke, dia nak reject ke, dia punya pasal lah..haha..terima kasih cikgu yang baik hati…

    1. titan
      titan January 1, 2014 at 6:50 pm | | Reply

      Cuba aje.

      kalau kena reject, cuba lagi sampai lepas. haha..

  11. Hakim Mahmud
    Hakim Mahmud January 1, 2014 at 5:05 pm | | Reply

    seyes tak jumpa blog mana bro letak ads ni.. :mrgreen: 🙄

    1. titan
      titan January 2, 2014 at 5:46 am | | Reply

      Ko gi baca balik artikel nih.

      Grrr..

  12. Faizalpj
    Faizalpj January 1, 2014 at 5:23 pm | | Reply

    Thorbaekk.menarik nie

    1. titan
      titan January 2, 2014 at 5:47 am | | Reply

      Memang menarik.

      Gi la cuba yek.

  13. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah January 1, 2014 at 11:55 pm | | Reply

    Boleh cuba juga nanti ni.. Terima kasih sifu.. 😆

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 11:40 pm | | Reply

      sila cuba tanpa was-was.

      Hehe..

  14. Asyrof Asri
    Asyrof Asri January 2, 2014 at 8:59 am | | Reply

    Thanks cikgu. 🙂

  15. akubiomed
    akubiomed January 2, 2014 at 10:37 am | | Reply

    Sudah 2 kali menerima dari Geniee ini tetapi belum buat keputusan untuk join atau tidak. Kadang-kadang terfikir perlu ada lebih daripada satu blog.

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 11:40 pm | | Reply

      Takde masalah sangat benda ni.

      Cuba aje. Mana tahu, sesuai dengan blog hang. 😉

  16. blogger lelaki
    blogger lelaki January 2, 2014 at 1:19 pm | | Reply

    macam menarik bro..tp nak tny bab nk block iklan tu..sama macam adsense ke bleh pilih iklan mana yg kita tak nak

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 11:41 pm | | Reply

      Lebih kurang.

      Kalau hang malas, request je terus kat diorang. Nanti diorang tolong watkan.

  17. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 January 2, 2014 at 1:45 pm | | Reply

    Hurmm…. boleh difikirkan untuk blog baru 2014 nanti…

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 11:43 pm | | Reply

      Wah..

      dah nak ada blog baru ker?? :mrgreen:

  18. Mus
    Mus January 2, 2014 at 4:32 pm | | Reply

    baru approved 2 blog…

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 11:42 pm | | Reply

      Tahniah. Dah lulus.

      Kena try cuba banyakkan impression kat blog plak. :mrgreen:

  19. JR
    JR January 3, 2014 at 3:20 am | | Reply

    Betul2.. sapa2 yg masih merunggut dgn pengiklanan tempatan sila2 lah cuba geniee ni..memang terbaik!!.. lagi2 otai dah buktikan pembayarannya yg superkacak tak di napikan lg..haha..

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 11:42 pm | | Reply

      Betul.

      Jangan merungut aje. hehe

  20. sabree hussin
    sabree hussin January 4, 2014 at 7:40 am | | Reply

    Aku tunggu Nuffnang bagi greenlight kata tak effect glitterati dulu

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 11:41 pm | | Reply

      Nuffnang memang susah nak bagi green light kalau depa tahu.

  21. hafiz
    hafiz January 5, 2014 at 4:59 am | | Reply

    buka akuan paypal dululah baru fikir nak join..

    1. titan
      titan January 5, 2014 at 6:02 am | | Reply

      gi la buka cepat. hoho..

  22. JR
    JR January 7, 2014 at 4:50 pm | | Reply

    Tapi iklan geniee agak berat nak loading..perasaan ke bro?…

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 5:07 pm | | Reply

      entahlah. Aku tak perasan sangat. So far, ok aje loading kat blog-blog aku tu. Bergantung gak pada hosting mana dan juga line internet kita.

      Kekadang laju, kekadang slow. Bagi aku, sedang-sedang la.

      1. JR
        JR January 8, 2014 at 3:50 pm | | Reply

        Hehe.. apa pun.. sy nak try dulu benda ni.. nak rehatkan komli jap.. 🙂

  23. muja
    muja January 9, 2014 at 11:46 am | | Reply

    lama giler tunggu ad tag dorang,,, rasa macam nak putus asa dah,,, hohohoohoooo

  24. ieta
    ieta January 9, 2014 at 4:55 pm | | Reply

    okayh, akak cuba try test lagi… dah dapat offer kan… why not mencuba… ye tak? :mrgreen:

  25. kenit cinonet
    kenit cinonet January 22, 2014 at 8:23 am | | Reply

    terima kasih atas penjelasan en. titan. Kenit dilamar Geniee SSP ni tapi tak tahu lagi prospek dia camner. Nampaknya kena try ni heee 😀

  26. sohoque
    sohoque February 5, 2014 at 6:49 am | | Reply

    dulu dia emel gua sekali.. gua tak layan… gua ingat scan.. tp smlm dia emel gua lg. terus gua rujuk entri lu ni…

    tp mcm effect nuffnang jer

  27. eXplorasa
    eXplorasa February 5, 2014 at 6:50 am | | Reply

    blh letak kat byk blog kita tak?

  28. Kamal
    Kamal March 1, 2014 at 2:41 am | | Reply

    Bagaimana prestasi Geniee kebelakangan ini ?

    Berapakah purata eCPM ?

  29. Yudishare
    Yudishare May 6, 2014 at 8:50 pm | | Reply

    Apakah Geniee membayar ?

  30. info lengkap
    info lengkap June 5, 2015 at 4:46 am | | Reply

    Sayapun sudah mendaftar,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.