33 Responses

  1. MK Kimi
    MK Kimi January 6, 2014 at 2:08 pm | | Reply

    byk betul contest awal tahun ni…review siraplimau pon tak siap lagi ni.haha!

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 10:45 pm | | Reply

      Terlalu banyak.

      Sampai aku kena pilih mana yang aku boleh terima aje. haha. :mrgreen:

      1. Ummi Hanie
        Ummi Hanie January 7, 2014 at 1:22 am | | Reply

        terima kasih sudi terima 😛

  2. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi January 6, 2014 at 2:12 pm | | Reply

    Banyak betul kontes tahun 2014 nih… Untung la blogger yang rajin join kontes nih.

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 10:46 pm | | Reply

      Memang banyak.

      Jadi, kalau rajin, join aje semua.

  3. reezluv
    reezluv January 6, 2014 at 2:24 pm | | Reply

    tu dia aih..harap ada adiah Mekbuk la kak ummie..aahaks :mrgreen:

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 10:47 pm | | Reply

      Kalau hadiah macbook, memang julinglah mata ko. haha.. :mrgreen:

    2. Ummi Hanie
      Ummi Hanie January 7, 2014 at 1:23 am | | Reply

      macbook? mabuk ada la nak kumpui duit beli mendalah tu. haha :mrgreen:

  4. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi January 6, 2014 at 3:48 pm | | Reply

    Puh ! banyak sungguh contest dalam dunia blogging ni. Memang meriah dan semuanya memang baik hati!

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 10:47 pm | | Reply

      Ya, mereka semua memang baik hati. 😈

  5. puteri kasih
    puteri kasih January 6, 2014 at 4:15 pm | | Reply

    banyak sangat contest, ok bookmark yang ni dulu. Bila tak ada buat entri nanti boleh buat entri contest.

    Good luck 🙂

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 10:48 pm | | Reply

      OKeh.

      Kasi bookmark awal-awal.

  6. khairul asrol
    khairul asrol January 6, 2014 at 5:31 pm | | Reply

    wahh pemanas badan untuk awal tahun yang gemilang 2014. hoho

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 10:49 pm | | Reply

      Takkan masih belum panas badan kot. hehe..

  7. Hafizul
    Hafizul January 6, 2014 at 5:57 pm | | Reply

    Okeh..ada masa saya join..emm karipap tu beli kat mana?best tak?haha..tak baik NYOHO..mak marah.. 👿

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 10:49 pm | | Reply

      Rahsia. Mana boleh bagitau beli kat mana. Haha.. 😳

  8. Muaz
    Muaz January 6, 2014 at 11:19 pm | | Reply

    menarik contest ni , kalau ada masa, insyaAllah nak join sekali.

    1. Ummi Hanie
      Ummi Hanie January 7, 2014 at 1:24 am | | Reply

      terima kasih, mudah saja, tak sampai 10 minit boleh siap 😉

  9. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 7, 2014 at 1:26 am | | Reply

    terima kasih berjuta diucapkan sebab sudi joinkan diri…

    gudluck diucapkan ye.

    hopefully banyaklah penyertaan supaya meriah sikit nak pilih pemenang nanti.

    cekgu titan mmg terer bab2 referral ni kan 😎

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 8:57 pm | | Reply

      Takdelah.

      BIasa-biasa aje. 😳

  10. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin January 7, 2014 at 2:40 am | | Reply

    Banyak pulak ye contest awal tahun ni. Macam pesta pulak dah.

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 8:57 pm | | Reply

      Haa.

      Tau takpe. Memang dah jadi pesta dah pun. 😎

  11. hafiz
    hafiz January 7, 2014 at 6:56 am | | Reply

    tengoklah ada masa join jugalah..

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 8:58 pm | | Reply

      Join aje. Leh jadi bahan untuk update blog.

  12. akubiomed
    akubiomed January 7, 2014 at 4:26 pm | | Reply

    Ramai sekarang wanita melibatkan diri didalam dunia perniagaan. Kalau lihat NKRA 2011 sebanyak 1100 usahawantan berjaya dimajukan dengan pelbagai program keusahawanan.

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 8:59 pm | | Reply

      Sekarang, memang ramai wanita yang dah berjaya berbanding beberapa tahun lepas yang lebih banyak didominasikan oleh kaum lelaki.

  13. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 7, 2014 at 11:45 pm | | Reply

    yang ni pun aku tak join lagi..haha..kena perah otak laju sikit

  14. blogger lelaki
    blogger lelaki January 11, 2014 at 4:34 am | | Reply

    wow..makin laju contest tuk tahun baru ni..rasa nak join jugak la

  15. Asyrof Asri
    Asyrof Asri January 13, 2014 at 12:20 am | | Reply

    Banyaknya lah kontes awal tahun 2014 ni.

    Antara rajin .. malas je nak join.

    1. titan
      titan January 30, 2014 at 3:04 pm | | Reply

      ya. silalah join laju-laju pat.

  16. mmc
    mmc January 13, 2014 at 3:17 am | | Reply

    singgah baca post… 😉

  17. suanazhar
    suanazhar January 17, 2014 at 4:13 am | | Reply

    jum join incik 😆

  18. Kak Zu
    Kak Zu April 27, 2014 at 2:09 pm | | Reply

    😯

    Alahai tertinggal kapal lagi. Hoho.. Masuk bulan 4 dah tak banyak contest dah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.