25 Responses

  1. hafizmd
    hafizmd January 6, 2014 at 1:00 pm | | Reply

    Terbaiklah! Entri lu ni dah jadi macam makanan motivasi gua. Kalau down, gua datang sini, carik korek semangat yg hilang.

    thanks en titan!

    2000% setahun….perghhhhhhhh

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 10:41 pm | | Reply

      Pehh..

      bahaya ko ni. Selalu down. Gi makan cendol cepat.

  2. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi January 6, 2014 at 2:11 pm | | Reply

    Kalau buat semua tips yang bro kongsi, memang tak mustahil untuk dapat pulangan 2000%. Tabik la sama bro Titan 🙂

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 10:41 pm | | Reply

      Memang boleh.

      Tapi usaha kena gila sikit la. 😳

  3. nadot
    nadot January 6, 2014 at 2:22 pm | | Reply

    Aku tak suke cadangan nmbor 8… yg lain aku suke… hehehe

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 10:40 pm | | Reply

      Ko..kalau bab tu, memang tak nak aje kerjanya.. 👿

  4. fazrol
    fazrol January 6, 2014 at 3:08 pm | | Reply

    tips dari sifu memang terbaik…he he..

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 10:39 pm | | Reply

      Sifu mendanya.

      Haha..tips biasa-biasa aje. 😆

  5. Azri Johan
    Azri Johan January 6, 2014 at 4:16 pm | | Reply

    Ni contest SEO baru ke? :O

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 10:39 pm | | Reply

      Mana ada contest seo.

      GI baca betul-betul. :mrgreen:

  6. puteri kasih
    puteri kasih January 6, 2014 at 4:20 pm | | Reply

    Good luck untuk ini juga 🙂

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 10:38 pm | | Reply

      Sama-sama.

      Hehe.. 😈

  7. Izwan
    Izwan January 6, 2014 at 5:55 pm | | Reply

    well motivated kalau nak blogging buat duit.
    online business sekarang ni makin mendapat tempat tapi masih lagi byk yg fikir cari duit kena ada kedai etc.
    cabaran nak main blog, internet power baru tak sakit hati. 😆

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 10:38 pm | | Reply

      nak wat camana.

      Streamyx macam inilah jawabnya. Kena banyak bersabar. haha. 😆

  8. Hafizul
    Hafizul January 6, 2014 at 6:02 pm | | Reply

    Aminnn..semoga dimurahkan rezkei ahmda faizal tahun ni..hehe..emm rasa nak tengok aje tahun ni jadi lagu mana..malas nak buat satu menda pun..haha

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 10:37 pm | | Reply

      ya. mudah-mudahan dimurahkan rezeki selalu. hoho.. :mrgreen:

  9. Razifredz
    Razifredz January 7, 2014 at 4:11 am | | Reply

    😐 tips untuk kawan2 juga ni bro

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 8:55 pm | | Reply

      Ya. Semoga ia banyak membantu. 😉

  10. anuar
    anuar January 7, 2014 at 5:25 am | | Reply

    Terima kasih Cikgu Titan kerana sudi menulis entri ini… Nanti jangan lupa berikan tajuk buku yg dipilih Sebagai hadiah..

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 8:55 pm | | Reply

      Ohh..lupa plak nak letak judul bukunya. 😳

  11. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 7, 2014 at 11:48 pm | | Reply

    Kalau yang jenis suka complain tu kasi jentik je telinga bro..kerja malas..tau complain je. suruh buat blog tu dah kira benda senang dah.

  12. onlajer
    onlajer January 9, 2014 at 2:36 am | | Reply

    haha makanan dekat kantin sekolah pun naik juga ya

  13. kucinghitam
    kucinghitam January 9, 2014 at 6:30 am | | Reply

    wah guru pelaburan nie nice sharing

  14. blogger lelaki
    blogger lelaki January 11, 2014 at 4:40 am | | Reply

    semua barang mau naik ma..tapi tak tau bila nak turun..kalu ikut pengalaman atuk aku..memang takkan turun dah harga barang ni..he3

  15. halif
    halif January 15, 2014 at 7:37 am | | Reply

    Baik cikgu, akan saya lakukan ‘kerja rumah’ ini sekarang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.