39 Responses

  1. akubiomed
    akubiomed January 7, 2014 at 9:05 am | | Reply

    Kena ada ilmu untuk mengkaji portfolio Affiliate supaya ia benar-benar kuat untuk dipasarkan.

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 9:06 pm | | Reply

      Yap. Mengkaji itu penting juga. 😉

  2. onlajer
    onlajer January 7, 2014 at 9:26 am | | Reply

    gua masih yakin dengan yang merah jambu

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 9:06 pm | | Reply

      Terima kasih kerana yakin. 😳

  3. farid laham
    farid laham January 7, 2014 at 9:36 am | | Reply

    sy dah beli salah satu im ebook diatas hehe memang awesome sale bila pratikan 🙂

    1. hafizmd
      hafizmd January 7, 2014 at 1:55 pm | | Reply

      yg mana 1 bro? hehe

    2. titan
      titan January 7, 2014 at 9:05 pm | | Reply

      Hang beli yang mana??

  4. Kikie
    Kikie January 7, 2014 at 9:37 am | | Reply

    😛

    In Syaa Allah… amin.. mudah2an…

  5. reezluv
    reezluv January 7, 2014 at 10:09 am | | Reply

    Mas Ayu tu aku baru nampak..hoho..ketinggalan nampaknya..:D

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 9:04 pm | | Reply

      Ramai lagi sebenarnya.

      Aku sentuh yang popular aje.

  6. AUC
    AUC January 7, 2014 at 10:27 am | | Reply

    ok akan baca kaji satu persatu tq bro…

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 9:03 pm | | Reply

      Sama-sama. Kajilah sepuas yang hang mahu. Hehe.. :mrgreen:

  7. Juan
    Juan January 7, 2014 at 12:44 pm | | Reply

    yang untuk wanita tu mcm menarik jer, aku nak cubalah, hehee :mrgreen:

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 9:03 pm | | Reply

      Cuba aje.

      Aku takde hal punya.

  8. mancai
    mancai January 7, 2014 at 1:28 pm | | Reply

    dah beli jgn simpan… praktikkan insya Allah…

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 9:01 pm | | Reply

      Betul. Selalu-selalulah praktik dan amalkan sentiasa. :mrgreen:

  9. hafizmd
    hafizmd January 7, 2014 at 1:56 pm | | Reply

    Nampaknya, nak kena pertajam lagi jurus utk tahun 2014. Dah ada target dah….

    thanks encik titan

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 9:02 pm | | Reply

      Sama-sama.

      Sentiasalah capai target dan buat target baru selalu.

  10. Fadhil Husin
    Fadhil Husin January 7, 2014 at 3:25 pm | | Reply

    Aku dah beli salah satu ebook kat atas tu. Dalam proses beli yang kedua. hehe

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 9:00 pm | | Reply

      Haa. Bagus, beli semua banyak-banyak kali. Hehe.. :mrgreen:

  11. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 7, 2014 at 11:42 pm | | Reply

    Aku kenal hang sorang ja..yang lain tak kenal lagi..haha

  12. nurmisnan
    nurmisnan January 7, 2014 at 11:54 pm | | Reply

    bagus2… gua memang salut lu dari dulu bab duit nih…

  13. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi January 8, 2014 at 3:06 am | | Reply

    Terima kasih bro sebab share 4 eBook yang power nih. Satu pun saya belum beli. Nak kena try beli satu nih…

  14. hafiz
    hafiz January 8, 2014 at 6:31 am | | Reply

    macam best jer, macam hebat je, kena belilah baru tau betul tak bro..

  15. zool
    zool January 8, 2014 at 2:17 pm | | Reply

    ebook menjadi penulis bebas tu dah beli.. memang best walaupun belum mampu lagi mengikut tunjuk ajar

  16. Mohd Rasul Abu Hanipah
    Mohd Rasul Abu Hanipah January 8, 2014 at 3:02 pm | | Reply

    semua hebat2 belaka. tapi kalau rajin beli ebook tapi tak praktikkan tak guna juga.

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 11:06 pm | | Reply

      sebab itulah kita kena praktikkan.

  17. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 9, 2014 at 4:21 am | | Reply

    beberapa ebook yg disebut tu dah lama aim nak beli

  18. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 9, 2014 at 1:07 pm | | Reply

    spot kitab seo merah jambu.xnak yg lain dah :mrgreen:

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 11:04 pm | | Reply

      Haa..

      bagus, bagus. haha.. :mrgreen:

  19. puteri kasih
    puteri kasih January 10, 2014 at 4:13 am | | Reply

    lepas beli kena pratikkan baru nampak hasilnya..betul tak? 🙂

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 11:03 pm | | Reply

      Ya, kena praktikkan.

      Kalau tak, macam manalah nak tahu berkesan atau tidak.

  20. blogger lelaki
    blogger lelaki January 11, 2014 at 4:30 am | | Reply

    merah jambu..tunjuk ajar ku sifu..tapi tak tau lg bila nak beli..hahaha

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 12:42 am | | Reply

      kasi angkat la itu laju-laju maa.

  21. Asyrof Asri
    Asyrof Asri January 13, 2014 at 12:24 am | | Reply

    Mana 1 bagus untuk dibeli?

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 12:39 am | | Reply

      beli aje semua. haha.

  22. khairul asrol
    khairul asrol January 17, 2014 at 6:10 pm | | Reply

    nak beli dari titan jela. keh3

  23. Akuro San
    Akuro San February 7, 2014 at 6:06 am | | Reply

    rasa macam pernah baca entri nih… tapi bila ya? takkan saya dah ter ‘back to the future’ pula?? 🙄 huhu~
    btw, yg ‘Percutian Cruise’ dan ‘Panduan Jana Wang Utk Wanita’ tuh, agak menarik hati juga… tengoklah ada budget nanti… nak angkat jugalah ebook nih~
    suka baca banyak buku… nanti boleh praktiskan mana yg terbaik…

  24. sabree hussin
    sabree hussin April 26, 2014 at 4:58 pm | | Reply

    target yang kitab SEO tu dulu la nampaknya 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.