24 Responses

  1. ieta mat sa'ad
    ieta mat sa'ad January 7, 2014 at 6:04 am | | Reply

    Wah3… akak ke 3… janji mencuba. Ye dak? :mrgreen: Terima kasih Sifu… Murah rezqi sifu…

  2. puteri kasih
    puteri kasih January 7, 2014 at 6:10 am | | Reply

    kena cepatlah macam ni..dah ramai yang join dah ni

  3. Farzli
    Farzli January 7, 2014 at 6:13 am | | Reply

    ayat tu kene kaw2 letak racun 👿

  4. Fadhil Husin
    Fadhil Husin January 7, 2014 at 6:28 am | | Reply

    Aku tulis tak siap2 lagi ni. dah 3 hari. cis. 🙁

  5. MrJocko
    MrJocko January 7, 2014 at 6:51 am | | Reply

    kawe pun nak join jugak la,,,,

  6. nazra
    nazra January 7, 2014 at 7:28 am | | Reply

    masuk GA kena boh racun semanis-manisnya :mrgreen:

  7. sukma
    sukma January 7, 2014 at 8:47 am | | Reply

    oh…belum join lagi…nampak menarik….

  8. onlajer
    onlajer January 7, 2014 at 9:33 am | | Reply

    wui dah ada 10 peserta lah

  9. AUC
    AUC January 7, 2014 at 10:29 am | | Reply

    x sempat mengarang dok sibuk dengan bukan sekolah lg ni..

  10. MK Kimi
    MK Kimi January 7, 2014 at 10:54 am | | Reply

    aku pasti join..mengarang tak siap2 lagi ni. haha!

  11. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 7, 2014 at 12:36 pm | | Reply

    tengah taip ayat2 cinta.hahaha

  12. haru
    haru January 7, 2014 at 4:11 pm | | Reply

    oohh sirap limau tu hang punya lah pergi komen dekat blog aku aritu..aku ni duk cari2 sapa la owner blog nie..hang rupanya 😀

  13. khairul asrol
    khairul asrol January 7, 2014 at 6:18 pm | | Reply

    tu diaa. hadiah tahun baru kepada sapa yang menang. gua tengah holiday, layan holiday dulu. hoho

  14. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 7, 2014 at 11:44 pm | | Reply

    aku tak buat lagi..hari tu dah usha2 dah.

  15. Hannyabdullah
    Hannyabdullah January 8, 2014 at 4:13 am | | Reply

    Sedang karang mengarang lagi ni…

    Tgok yang masuk pun nama-nama besar..tetiba otak jadi blur..takutttt.
    Tapi tak pe lah kan, akan dicuba mengarang ikut kata hati 😉

  16. hafiz
    hafiz January 8, 2014 at 6:34 am | | Reply

    aku punya dah diterima tak bro..

  17. farid laham
    farid laham January 8, 2014 at 3:07 pm | | Reply

    wah ramainya yang join contest ni..hehe chayok2 🙂

  18. akubiomed
    akubiomed January 8, 2014 at 4:49 pm | | Reply

    Dekat mana hendak baca syarat-syarat penyertaan?

  19. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 9, 2014 at 2:54 am | | Reply

    boleh edit2 lagi kann… hahaha

    kasi racunn habis2 😎

  20. kamil salleh
    kamil salleh January 9, 2014 at 3:14 am | | Reply

    ;-). Alhamdulillah… dah tersenarai sbg peserta. Semoga berjaya semua peserta. Semua entri yg dihantar he.bat-hebat semua

  21. hafiz
    hafiz January 9, 2014 at 5:43 am | | Reply

    diterima juga akhirnya….

  22. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 9, 2014 at 1:16 pm | | Reply

    tengah mengarang ayat0ayat cinta dan bunga bagai.haha

  23. blogger lelaki
    blogger lelaki January 11, 2014 at 4:31 am | | Reply

    sabar bro…gua tengah perah idea tuk ni

  24. Kami Salleh
    Kami Salleh January 13, 2014 at 12:40 pm | | Reply

    Ho…ho.. dah ramai yg sertai, ayat terakhir tu kena baca betul-betul tau. Nanti kalah tak terkalah disebabkan silap teknikal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.