17 Responses

  1. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 9, 2014 at 12:50 pm | | Reply

    tawaran hosting…hurm..make me thinking mcm nak buat yg baru je…eh,xleh3,kena mantapkan dulu ilmu..hehehe 😆

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 8:24 am | | Reply

      tak apa, nanti dah ok. Kasi angkat la satu. hehe

  2. reezluv
    reezluv January 9, 2014 at 1:09 pm | | Reply

    tu dia exabytes kasi duit..ahaaha..

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 8:27 am | | Reply

      kasi duit mendanya.

      haha.. :mrgreen:

  3. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi January 9, 2014 at 1:15 pm | | Reply

    RM30 tu untuk tahun pertama je kan? Tahun kedua bayar RM300 ke? Apapun, saya kagum sebab bro sentiasa ada idea yang melimpah ruah untuk ditulis di blog bro. Tabik spring!

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 8:29 am | | Reply

      Tahun kedua tu, pandai-pandailah hidup ek.

      Biasa, diorang transfer ke akaun hosting lain kalau tak mampu bayar.

  4. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 9, 2014 at 1:59 pm | | Reply

    murah gila dah ni..takpe..kalau promo tahun pertama je, amik setahun je..tahun depan pindah hosting lain..haha

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 8:32 am | | Reply

      Haha.

      Tau takpe. 😆

  5. Fadhil Husin
    Fadhil Husin January 9, 2014 at 2:22 pm | | Reply

    mahal betul exabytes ni. kalau takde diskaun, botakla kepala nak membayar. hehe

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 8:33 am | | Reply

      Hehe..

      kena pandai memilih la. Exabytes ada sebab dia letak mahal.

  6. ieta
    ieta January 9, 2014 at 3:08 pm | | Reply

    owh… blom membuka hatiku utk membelinya lagi… huhu… :mrgreen:

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 8:33 am | | Reply

      tak apa. mana tau, satu hari nanti terbuka hatinya itu.

  7. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain January 10, 2014 at 8:26 am | | Reply

    mulah-mulah.. cepat-cepat oooo…

  8. blogger lelaki
    blogger lelaki January 11, 2014 at 4:21 am | | Reply

    belum teringin lagi la bro

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:56 pm | | Reply

      nanti dah teringin, bolehlah gi angkat satu akaun. hehe

  9. Hafizul
    Hafizul January 12, 2014 at 6:12 pm | | Reply

    Yang ada belum terjaga dengan baik lagi..hehe..

    1. titan
      titan January 12, 2014 at 11:27 pm | | Reply

      jadi, jaga dulu apa yang ada tu eh. hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.