12 Responses

  1. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi January 9, 2014 at 6:45 am | | Reply

    Macam² company dah buat servis online shopping nih. Apa beza StreetDeal.my dengan Lazada & Zalora?

  2. reezluv
    reezluv January 9, 2014 at 7:34 am | | Reply

    smartfon wallet tu kalau bini gua nampak..naya…hahaha :mrgreen:

  3. papa mifz
    papa mifz January 9, 2014 at 8:14 am | | Reply

    den jarang shopping online , lebih suka pergi kedai pegang2 produk dulu lepas tuh baru beli…=)

  4. Fadhil Husin
    Fadhil Husin January 9, 2014 at 8:39 am | | Reply

    Bagus ni dah banyak pilihan untuk shopping online. 🙂

  5. Wan Gerrard
    Wan Gerrard January 9, 2014 at 10:29 am | | Reply

    basuh kereta pun ada ka..selalu shopping jersi ja online

  6. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 9, 2014 at 12:52 pm | | Reply

    mengancam duit poket ni 😈

  7. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 9, 2014 at 2:00 pm | | Reply

    makin banyak plak shopping online kan. makin senang la pembeli nak memilih. hoho

  8. puteri kasih
    puteri kasih January 10, 2014 at 4:28 am | | Reply

    banyak dah online shopping ni ye, makin banyak pilihan untuk pembeli dan makin mudah untuk duit mengalir keluar..hehe

  9. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 10, 2014 at 8:02 am | | Reply

    bijak…. bijakk…

    dan pantas.

    sedut lg ilmu ‘putar alam’ dia. hahaha~

  10. blogger lelaki
    blogger lelaki January 11, 2014 at 4:23 am | | Reply

    gua lebih suka lau bid harga..lagi syok..hu3

  11. Hafizul
    Hafizul January 12, 2014 at 6:17 pm | | Reply

    Ok..ada masa nanti saya try usha-usha ekk..hehe

  12. faiz
    faiz February 27, 2014 at 6:53 am | | Reply

    jgn pecaye sangat streetdeal ni, cuba google kisah2 streetdeal,byk orang jg yang dah terkena. di singapore byk cina angin dengan streetdeal sebab menipu. aku pernah beli alat riddex plus tapi haram tak de kesan pun. pastu beli powerbank, tapi pakai tak sampai beberapa hari dah rosak,barang online banyak murah dan menipu juga terutamanya gajet elektronik. biar beli mahal dan di depan mata,janji berbaloi dan tak ditipu 😥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.