52 Responses

  1. akubiomed
    akubiomed January 10, 2014 at 7:30 am | | Reply

    Rajin juja kumpul baucer dan kupon salah satu cara untuk jumat berbelanja.

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:20 pm | | Reply

      Yap. Selagi kita boleh berjimat, kita jimat.

  2. Amirul
    Amirul January 10, 2014 at 7:42 am | | Reply

    Voucher Jusco la paling best, dulu pernah menang contest voucher jusco rm300… dapatlah beli sepasang kasut yg sangat selesa dipakai hingga skrg… worth buying

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:21 pm | | Reply

      peh. untunglah hang.

      mesti tak ingat nak belanja gua masa tu. haha.

  3. hafiz
    hafiz January 10, 2014 at 7:44 am | | Reply

    Dengan voucer dan kuponlah dapatlah berjimat cermat

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 10, 2014 at 3:10 pm | | Reply

      Betul tu. Jimat sikit kan :mrgreen:

  4. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 10, 2014 at 8:00 am | | Reply

    bijak… bijak…

    den tgh sedut ilmu ayat manis cekgu cendol ni 🙂

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:23 pm | | Reply

      ayat manis bendanya nih.. :mrgreen:

  5. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain January 10, 2014 at 8:18 am | | Reply

    Voucher KFC dan Pizza ni mmg selalu dapat ehhh.. Hujung2 bulan lepas gak duit makan malam :mrgreen:

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:24 pm | | Reply

      Yap. Lepas la apa-apa yang patut kann. hehe..

  6. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin January 10, 2014 at 8:45 am | | Reply

    Rajin jugak ko kumpul baucer dengan kupon ye. Haha. Kalau beli pizza domino tu selalu memang dapat kupon.

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:25 pm | | Reply

      domino antara yang paling senang dapat kupon. Rajin benar diorang bagi kupon. hehe.. 😆

  7. MrJocko
    MrJocko January 10, 2014 at 10:47 am | | Reply

    kalau kumpul banyak2,,, bila pakai,,, JIMATTTT

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:26 pm | | Reply

      Yap. Memang jimat yang amat. 😆

  8. CN
    CN January 10, 2014 at 12:09 pm | | Reply

    cendol Banting tetap best ! heheheh

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:26 pm | | Reply

      Hehe.

      Tau takpe. 😆

  9. Bahrain
    Bahrain January 10, 2014 at 12:18 pm | | Reply

    Kalau kumpul je tak guna..haha, sekali tengok dah tarikh luput.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 10, 2014 at 3:11 pm | | Reply

      Macam selalu terkena juga dengan saya.. :mrgreen:

    2. titan
      titan January 11, 2014 at 6:27 pm | | Reply

      hehe..

      jap gua pergi tengok. 👿

  10. muja
    muja January 10, 2014 at 2:56 pm | | Reply

    laaa,, baca entry ni baru teringat,, hari tu dapat voucher dari tesco,, tak guna lagi,, aiyaakkk,, kena pergi nih,, huhuu

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:28 pm | | Reply

      mohon belanja gua. :mrgreen:

  11. Manan Qayyim
    Manan Qayyim January 10, 2014 at 2:57 pm | | Reply

    ini lah cara utk berjimat…. guna kupon, dpt murah skit….

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 10, 2014 at 3:14 pm | | Reply

      betul tu. Kadang-kadang dapat jimat banyak juga.. 💡

    2. titan
      titan January 11, 2014 at 6:28 pm | | Reply

      Bolehlah kan.

      Sekurangnya, lepas la apa-apa yang patut. 😎

  12. Kikie
    Kikie January 10, 2014 at 3:03 pm | | Reply

    Hahaha cendol tu xley blah…

    main stream ya cendol sekarang ni… sohoque ng abg iezil lah kuat…

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:29 pm | | Reply

      Diorang memang kuat makan. 😈

  13. Kamil Salleh
    Kamil Salleh January 10, 2014 at 6:21 pm | | Reply

    Pernah juga dapat ketika beli biskut. di dalam ada kupon KFC potongan RM10. Itu oklah jika beli dgn dgn harga sebenar RM30 lebih, jika dipotong RM10, jadilah Rm20 lebih je…

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:31 pm | | Reply

      Oklah tu, dapat la berjimat sikit. 😉

  14. Ita
    Ita January 10, 2014 at 7:06 pm | | Reply

    Nak start kumpul voucher la mulai sekarang ni..

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:31 pm | | Reply

      Okeh.

      Sila kumpul yek.

  15. Anuar
    Anuar January 10, 2014 at 9:52 pm | | Reply

    Voucher dari My Mega Sale Shopping kembali lagi…

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:32 pm | | Reply

      Haha.

      Tak tahu plak dah kembali.

  16. zool
    zool January 11, 2014 at 1:59 am | | Reply

    Jom sesama kumpul voucher ni

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:42 pm | | Reply

      Jom, mari kumpul kupon banyak-banyak. Yehh!

  17. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi January 11, 2014 at 3:22 am | | Reply

    Cambest jer kumpul voucher nih… Saya biasanya simpan voucher Dominos jer.

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:41 pm | | Reply

      Ok la tu. Leh makan piza plak hari-hari.

  18. blogger lelaki
    blogger lelaki January 11, 2014 at 4:16 am | | Reply

    yang penting baru tadi gua dapat kopun tuk makan esok..untuk ambil voucher bantuan banjir esok..hahaha

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:38 pm | | Reply

      Rezeki tu.

      Tahniah. Kalau ada lebih, sila hantar ke rumah yekk. 😀

  19. Engku Muzahadin
    Engku Muzahadin January 11, 2014 at 4:29 am | | Reply

    Slalu ada selit dlm Astroview, tapi tak pernah guna pon.. Huhu

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:35 pm | | Reply

      Mulai sekarang, rajin-rajinlah guna yek.

  20. MK Kimi
    MK Kimi January 11, 2014 at 6:25 am | | Reply

    tips penjimatan ni.kumpul lah voucher hatta RM10 sekalipun… 🙂

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:34 pm | | Reply

      Hehe..

      selagi boleh jimat. kita jimatlah yek. 😎

  21. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi January 11, 2014 at 9:12 am | | Reply

    Tak pernah lagi ambil peduli sangat dengan vaucher-vaucher ni…taoi nampaknya nak kena peduli sekarang…barang semua dah mahal!

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:33 pm | | Reply

      Haha..

      tau takpe! 👿

  22. yusri
    yusri January 11, 2014 at 3:27 pm | | Reply

    selalu ignore je kupon ni… 🙁
    lepas ni nak kena consider balik… 😛

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:32 pm | | Reply

      hehe..sekarang, kena rajin jeling-jeling kupon. 😆

  23. puteri kasih
    puteri kasih January 12, 2014 at 4:59 am | | Reply

    yang selalu puteri dapat voucher pizza..naik muak dah nak makan pizza..hehe

  24. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 12, 2014 at 2:23 pm | | Reply

    sifuuuuuuuu..nak baucer KFC tu satu..hahaha :mrgreen:

  25. Hafizul
    Hafizul January 12, 2014 at 6:04 pm | | Reply

    Bila agaknya cendol banting tu nak naikkan harga..haha

  26. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 January 13, 2014 at 6:22 am | | Reply

    Tips bagus nie…. so bila boleh jimat duit untuk makan lunch or dinner

  27. Iza
    Iza May 2, 2017 at 4:46 pm | | Reply

    Bagaimana cara sy untuk mendapatkn baucer..?

  28. Iza
    Iza May 2, 2017 at 4:47 pm | | Reply

    Sy ingin mendapatkan baucer pasaraya econsave..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.