56 Responses

  1. yusri
    yusri January 11, 2014 at 2:48 pm | | Reply

    ni feveret film star ever…tak pernah jemu tengok filem2 dia terutama Rambo…

    errr…apesal ejaan nama dia lain ek?bukan Sylvester ke?hehe

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:01 pm | | Reply

      haha..tersilap aje. terbuat “star” la plak. haha..biarlahh.. 😈

  2. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi January 11, 2014 at 2:57 pm | | Reply

    Inilah hero OTAI kesayangan gua tau… Hahaha

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:03 pm | | Reply

      ini salah satu hero semua lelaki maa. haha..

  3. ieta
    ieta January 11, 2014 at 3:00 pm | | Reply

    ada gak termenyelit komen yg kat entri 5 sebab kenapa perlu nikah akak tu ye Encik Titan? Akak salute berjutalion dgn org sehebat sylvestar stallone dan sorang lagi yg berkaca mata tu. Anda semua penyumbang semangat buat akak. Syabas dan tahniah buat akak lebih bersemangat utk meneruskan kehidupan yg mmg dulu2 sering ditimpa tangga2 kesusahan. Now kejayaan bakal mendatang :mrgreen:

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:04 pm | | Reply

      Ya. Bukan senang nak membentuk lif-lif kejayaan ni sebenarnya. hehe.. :mrgreen:

  4. onlajer
    onlajer January 11, 2014 at 3:29 pm | | Reply

    haha minat juga cerita rambo, cuma kalau dia bua sekuel judge dread lagi best kot

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:39 pm | | Reply

      haa..

      dred pun best. aku memang tengah cari filem dred lama-lama nih.

    2. yusri
      yusri January 12, 2014 at 3:20 am | | Reply

      judge dreg eh…I’m the law…hahaha…
      teringat lagi beli VCD ni kat PS.

  5. Akuro San
    Akuro San January 11, 2014 at 3:48 pm | | Reply

    antara Hero yang diminati… bibir dia seksi.. huhu~
    btw, baru tahu yg pelakon popular sorang nih pernah hidup dlm keadaan yang amat susah…. 1 kisah hidup yg boleh dijadikan iktibar…

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:57 pm | | Reply

      ehhhh..

      suka bibir dia ehh.. 😯

  6. GreenLava
    GreenLava January 11, 2014 at 4:17 pm | | Reply

    Gua ada jugak something in common dengan Sly ni.

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 5:38 pm | | Reply

      apa yang somthing in common tu???

  7. akubiomed
    akubiomed January 11, 2014 at 4:27 pm | | Reply

    Antara aktor kegemaran saya. Filem kesukaan saya adalah Rambo dan tidak suka menonton Rocky.

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 5:40 pm | | Reply

      ROCKY mula-mula aku tengok, tak berapa faham. Tapi bila layan tengok dari rocky 1 hingga yang akhir tu..baru la rasa seronok sikit. Hehe..

      Rambo? tetap feveret sepanjang zaman. :mrgreen:

      1. yusri
        yusri January 12, 2014 at 3:22 am | | Reply

        XYL aku layan Rambo 1~4 boleh kata tiap2 hari mase dia tak kerja dulu2…hahaha

  8. kakiblog
    kakiblog January 11, 2014 at 4:28 pm | | Reply

    memang terinspirasi membaca entri ini…ada suntikan motivasi untuk terus berusaha..

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 5:49 pm | | Reply

      Semoga membantu walaupun sedikit. 😳

  9. Ome
    Ome January 11, 2014 at 4:30 pm | | Reply

    dah pernah baca cerita ini. Satu lagi fakta ttg Stallone adalah kecederaan yang beliau alami masa dilahirkan memberi kesan kepada cara beliau bertutur. Tapi, ia tidak menghalang beliau untuk terus berjaya. Satu inspirasi kepada kita semua πŸ™‚

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 5:50 pm | | Reply

      Yap.

      Ada gak pernah baca dulu. Tapi tak tahu blog mana satu. πŸ˜‰

  10. Kamil Salleh
    Kamil Salleh January 11, 2014 at 6:46 pm | | Reply

    Ya ke begitu kisahnya. Filemnya memang masih diminati walaupun beulang-ulang ditayangkan namun masih tak puas menontonnya.

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 6:56 pm | | Reply

      Yap. Memang tak puas. Tonton banyak kali pun tak apa. πŸ˜†

  11. blogger lelaki
    blogger lelaki January 11, 2014 at 9:59 pm | | Reply

    pergh..memang idola gua semasa kecil ni..selalu bermain konon-kononnya jadi rambo..hahahaha..tapi kisah hidup dia ini betul2 hebat..memang patut dia jadi ‘rambo’…dan satu lagi semoga tercapai juga la impian bro nak kahwin 4 tu

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 9:19 pm | | Reply

      idola budak-budak sepanjang hayat. :mrgreen:

  12. azwan
    azwan January 11, 2014 at 11:45 pm | | Reply

    sungguh memberi sumber inspirasi

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 9:20 pm | | Reply

      Mudah-mudahan, begitulah hendaknya.

  13. Asyrof Asri
    Asyrof Asri January 12, 2014 at 1:25 am | | Reply

    Nanti saya tonton.

  14. puteri kasih
    puteri kasih January 12, 2014 at 4:32 am | | Reply

    motivasi ni sangat membantu, memang tengah agak down sekarang ni. Thank you πŸ™‚

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 9:21 pm | | Reply

      Kenapa plak tengah down? Kena up selalu. hehe..

  15. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 12, 2014 at 4:45 am | | Reply

    keji ek jual anjing sndiri? hehehe…

    wa layan filem rocky dan rambo ni masa kecik2 dulu… ingat lagi babak dia jahit luka kat tgn dia hidup2… urghhhh~

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 9:41 pm | | Reply

      rambo memang best.

      stallone memang pandai menjahit. hehe..

  16. hafiz
    hafiz January 12, 2014 at 5:43 am | | Reply

    Yela citer rocky memang meletop..

  17. Syuhada
    Syuhada January 12, 2014 at 1:47 pm | | Reply

    tanpa impian mimpi takkan menjadi nyata..

    sangat terinspirasi..

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 9:43 pm | | Reply

      marilah sentiasa berimpian. πŸ™‚

  18. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 12, 2014 at 2:16 pm | | Reply

    cerita yg benar2 memberi motivasi.FA pun nak dan AKAN berjaya sperti dia.InsyaAllah πŸ™‚

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 9:44 pm | | Reply

      nak berjaya macam dia?

      nak jadi pelakon ker???

      1. Farisya Anastasyia
        Farisya Anastasyia January 14, 2014 at 1:59 am | | Reply

        dak la…nak menjadi org yg memberi manfaat kpd org lain πŸ˜†

  19. Hafizul
    Hafizul January 12, 2014 at 5:57 pm | | Reply

    Saya suka filem rocky..yang lain tak tengok mana..hehe..

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 9:45 pm | | Reply

      Takkan cerita rambo ko tak tengok kot..

  20. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 12, 2014 at 11:35 pm | | Reply

    Rocky memang filem top kot..aku ingat lagi tengok citer ni ramai2 masa kecik dlu.

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 9:46 pm | | Reply

      Kalau tengok ramai-ramai dulu, memang syok habis. hoho.. :mrgreen:

  21. reezluv
    reezluv January 13, 2014 at 12:25 am | | Reply

    memang sangat memberi motivasi dan inspirasi…maceh..memang kalau nak diikutkan kegigihan dia tu dan idea brilliant dia tu tak dapat disangkal lagi..bijak..kalau dia hanya jual skrip tu..dia nobody…:D

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 9:47 pm | | Reply

      dia faham konsep tu. Jual skrip aje, dok belakang tabir la jawabnya.

  22. KiD
    KiD January 13, 2014 at 5:55 am | | Reply

    owh… baru aku tahu pasal skrip dan kisah cerita awal beliau.. mantap.. ada pengajaran…

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:32 pm | | Reply

      aku pun tak tahu. Terbaca dan aku terjemah ikut bahasa aku. haha..

  23. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 January 13, 2014 at 6:39 am | | Reply

    Bila dia buat comeback tu memang terus jadi filem yang ditunggu-tunggu pulak kan….

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:32 pm | | Reply

      yap. sebelum cerita rocky tu, dia ada gak berlakon. Tapi lepas dia jatuh lama tu..dia datang dengan filem rocky. filem tu yang kasi letup lagi nama dia.

  24. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi January 13, 2014 at 6:46 am | | Reply

    Motivasi menarik πŸ™‚ First time dengar kisah Sylvestar Stallone. Tak sangka dia orang susah dulu.

    Lepas nih artis mana lak punya cerita?

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:33 pm | | Reply

      Dia memang artis. Dah pernah berlakon filem pun. Tapi lepas tu dia jatuh. Filem rocky ni yang naikkan kembali nama dia. :mrgreen:

  25. Green Leaf
    Green Leaf January 13, 2014 at 10:43 am | | Reply

    Wah! Teruja, teruja! 😯

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:34 pm | | Reply

      Wah, sampai terujua ekau dibuatnya yek.

  26. sabree hussin
    sabree hussin January 13, 2014 at 11:39 am | | Reply

    Banyak kali jugak aku baca kisah dia ni

  27. AUC
    AUC January 13, 2014 at 4:28 pm | | Reply

    oooo baru tau…

  28. farid laham
    farid laham January 15, 2014 at 9:50 am | | Reply

    otai lama ni power byk kejayaan yang die bt dlm industri filem

  29. Fadhil Husin
    Fadhil Husin January 16, 2014 at 7:13 am | | Reply

    Minat Stallone ni start cerita Rambo la. Lepas tu Rocky. Cerita The Assasins pulak penuh falsafah. πŸ˜€

  30. Adi
    Adi January 26, 2014 at 5:04 am | | Reply

    Pernah dengar lagu tema filem Rocky? betaul2 naikkan semangat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.