45 Responses

  1. Farzli
    Farzli January 11, 2014 at 10:09 am | | Reply

    aku pun nak jadi diri sendiri… nak tiru masyuk cam lu, memang tak kesampaian lagi.. usaha lom cukup keras lagii

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:28 pm | | Reply

      Usaha jangan sampai keras sangat.

      Usaha gigih aje. Hehe..

  2. Rahmat Ariffin
    Rahmat Ariffin January 11, 2014 at 10:16 am | | Reply

    Bilalah dpt tiru macam hang. Ilmu di dada tak cukup lagi, kena menuntut ilmu lagi…

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:34 pm | | Reply

      Takpe.

      Usaha pelan-pelan. Hang boleh punya. :mrgreen:

  3. Juan
    Juan January 11, 2014 at 10:43 am | | Reply

    ko terbaiklah titan, eh aku nampak ko dah mula ranking kat ashadee, aku rasa tahun 2014 ni terbaik kot untuk start engin kasi panas

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:35 pm | | Reply

      awal-awal aje.

      nanti, ramailah yang dok potong. haha.. 😈

  4. sabree hussin
    sabree hussin January 11, 2014 at 11:17 am | | Reply

    Malam tadi aku check website ni, macam makin banyak pulak produk baru yang di senaraikan

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:18 pm | | Reply

      Yap. Banyak produk baru.

      Tapi tak banyak yang aku berkenan nak promosi sangat. Haha..

  5. ieta
    ieta January 11, 2014 at 12:19 pm | | Reply

    Entri ini, bikin gua jeles jer… (masuk blog ET, dah jadi rock plak) :mrgreen:

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:36 pm | | Reply

      kenapa mahu jeles plakkk.. 😳

  6. Zuan
    Zuan January 11, 2014 at 12:22 pm | | Reply

    den bila tah boleh cashout..tak cukup cukup lagi duit komisyen.. haish

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:17 pm | | Reply

      Takpe. Cuba lagi. Cuba lagi.

      Sampai dapat dan dapat lagi-lagi.

      1. Zuan
        Zuan January 12, 2014 at 9:56 am | | Reply

        ok bro.. try my best!!!

  7. Denaihati
    Denaihati January 11, 2014 at 1:23 pm | | Reply

    momentom banyak besar lah…hari-hari rezeki bertambah…

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:15 pm | | Reply

      Alhamdulillah.

      Moga-moga akan lebih banyak lagi dapat.

  8. yusri
    yusri January 11, 2014 at 2:57 pm | | Reply

    terkesuma den tengok komisyen sebegitu gaya… 😆

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:09 pm | | Reply

      pehh, sampai terkesuma dibuatnya ye.

      hehe..

  9. Akuro San
    Akuro San January 11, 2014 at 4:00 pm | | Reply

    wah~ tahniah.. hang memang power rangers!

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:30 pm | | Reply

      Haha..

      power rangers kaler apakah itu?

  10. Kikie
    Kikie January 11, 2014 at 5:19 pm | | Reply

    meNaik sempena berada di tahun meNaik… hehehe

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 5:28 pm | | Reply

      Tak naik sebenarnya.

      Makin turun. Tapi sekurangnya masih maintain dapat sales. hehe.. :mrgreen:

      kena usaha lagi kuat la jawabnya.

  11. blogger lelaki
    blogger lelaki January 11, 2014 at 9:47 pm | | Reply

    kena buat kajian sikit la kan bro…yg mana sedang mendapat pemintaan tinggi

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 12, 2014 at 1:54 pm | | Reply

      Betul tu. mana yang tengah panas kata sifu.. :mrgreen:

  12. Asyrof Asri
    Asyrof Asri January 12, 2014 at 1:27 am | | Reply

    Tahniah!

    Moga terus berjaya dan berjaya.

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:29 pm | | Reply

      Sama-sama.

      Mudah-mudahan aku boleh dapat lebih banyak lagi nanti.

  13. puteri kasih
    puteri kasih January 12, 2014 at 4:38 am | | Reply

    setakat ni puteri dah dapat 5 kali bayaran..dari ashadee baru 2 kali. Kena lebih giat berpromosi nampaknya 🙂

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:28 pm | | Reply

      Ya, kena lebih rajin usaha lagi la jawabnya. hehe

  14. reezluv
    reezluv January 12, 2014 at 4:45 am | | Reply

    apsal la ashadee ni takde advance search mcam gravity CB tu..best gak buat research nak promote..ehehe :mrgreen:

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:27 pm | | Reply

      ada gak la. Tapi takdelah sebijik macam gravity CB tu. Still leh tahu mana produk yang panas dan sentiasa ada permintaan. kena kaji sikit dan main sikit kat search engine tu. Dari situ leh tahu.

  15. Din
    Din January 12, 2014 at 4:58 am | | Reply

    tahniah2. nk sikit 😛 kena belanja cendol ni.

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:26 pm | | Reply

      haa..sila belanja gua cendol laju-laju. hehe

  16. hafiz
    hafiz January 12, 2014 at 5:39 am | | Reply

    Tang nak pilih produk bagus kat ashadee yg pening ni…

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:25 pm | | Reply

      Kena rajin tengok marketplace dia.

      Dari situ leh tahu produk mana yang boleh buat sales.

  17. Anarm
    Anarm January 12, 2014 at 7:12 am | | Reply

    Aku baru 2-3 kali dapat. Tak sempat nak pulun sungguh2..

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:24 pm | | Reply

      Pulunlah. Bila lagi nak pulun kan?

  18. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah January 12, 2014 at 1:47 pm | | Reply

    Tahiah sifu.. Terbaiklah dah dapat yang Ke-5 😆

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:23 pm | | Reply

      Ya, mudah-mudahan boleh dapat lebih banyak lagi lepas ini.

  19. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 12, 2014 at 2:21 pm | | Reply

    bila nak belanja cendol ni sifu 👿

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:23 pm | | Reply

      kasi turun banting la kalau mahu cendol maa..

  20. Hafizul
    Hafizul January 12, 2014 at 6:00 pm | | Reply

    Ok..lambat lagi saya nak berjaya jadi lagu ni..haha

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:22 pm | | Reply

      kena usaha gigih maa.

      baru senang dapat apa yang kita mahu.

  21. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 12, 2014 at 11:38 pm | | Reply

    Mood aku kelaut kejap dengan ashadee ni..nk kena re-tune balik. Hehe

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:21 pm | | Reply

      setting balik cepat.

      awal tahun ni ramai orang tengah banyak duit. hehe..

  22. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi January 13, 2014 at 6:47 am | | Reply

    Tahniah bro! Nak jugak la register dengan Ashadee nih. Nampak cam kaya jer 😀

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:20 pm | | Reply

      Register la laju-laju.

      Bila lagi kan? hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.