59 Responses

  1. Bahrain
    Bahrain January 11, 2014 at 7:39 am | | Reply

    agoda tu malaysia punya ingatkan luar negara.

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 8:28 am | | Reply

      aku tak tahu agoda tu orang malaysia punya ke tidak.

      yang aku tahu, dalam alexa rank malaysia, blog dia kira popular ngan orang kita. Tu yang leh masuk top 500 alexa rank malaysia.

    2. reezluv
      reezluv January 12, 2014 at 12:13 pm | | Reply

      Singaporean rasanya…macam Mudah..:D

  2. onlajer
    onlajer January 11, 2014 at 7:42 am | | Reply

    Blog politik suka layan yang trus terang jer hahaha

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 8:27 am | | Reply

      haha..

      layan gak kekadang. Lagi-lagi kalau isu tengah panas.

  3. farid laham
    farid laham January 11, 2014 at 7:42 am | | Reply

    wah terima kasih titan bg info bloglist top 500 hehe saya akan cuba dapatkan top 500 jgk ๐Ÿ™‚

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 8:25 am | | Reply

      Boleh. Tapi nasihat aku, ko tukar theme. Berserabut aku rasa. Haha..

      1. eridy
        eridy January 11, 2014 at 12:21 pm | | Reply

        terbaek dot net hehe

  4. nadot
    nadot January 11, 2014 at 7:49 am | | Reply

    tu la….tak puas hati..kene la aku wat senarai sendiri nanti.. haiishh

    jeles!!! ;p

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 8:24 am | | Reply

      Ko dari dulu, memang memanjang tak puas hati dengan aku dan blog-blog aku. Hoho.. ๐Ÿ˜ˆ

  5. Farzli
    Farzli January 11, 2014 at 7:59 am | | Reply

    dulu blog personal aku satu lg dah hampir sampai bawah 500 ni tapi tu pun mase tgh gile SEO.. skrg, cari pembaca lagi masyukkk..

  6. anuar
    anuar January 11, 2014 at 8:15 am | | Reply

    Hebat juga blog Mialiana ye… Kerana Berjaya mendahului blog Denaihati.

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 8:22 am | | Reply

      dia rajin wat backlink guna giveaway.

      Tak hairan ranking alexa dia kuat. Lagipun, dia ada pengikut dia sendiri.

  7. hafiz
    hafiz January 11, 2014 at 8:29 am | | Reply

    Powe juga blog lu ya..

  8. CN
    CN January 11, 2014 at 9:07 am | | Reply

    wah ! top blog dekat m’sia tu..tahniah bro !

  9. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi January 11, 2014 at 9:26 am | | Reply

    Nak kena kasi naik juga nih! tapi tak ramai yang nak baca tulisan berat…hehehe

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:24 pm | | Reply

      Tak yah wat berat dan panjang sangat.

      Majoriti memang tak baca. Haha..

  10. Kikie
    Kikie January 11, 2014 at 9:55 am | | Reply

    Abang Titan,

    macam mana nak tgk alexa rank tu?

    dah daftar tapi… nak tgk lebih lanjut tu… kena bayar kan?

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 11:09 am | | Reply

      mana ada kena bayar. percuma aje. login aje macam biasa.

      1. farahaznil
        farahaznil January 11, 2014 at 3:35 pm | | Reply

        maybe ko boleh buat post baru…aku pun tak lepas nak install alexa version baru ni..pening kepala aku..hoho

        1. titan
          titan January 11, 2014 at 3:42 pm | | Reply

          login guna akan facebook ko.

  11. MK Kimi
    MK Kimi January 11, 2014 at 10:50 am | | Reply

    cuba utk potong blog kau…haha!

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:47 pm | | Reply

      kalau berani, potonglah. haha..

  12. sabree hussin
    sabree hussin January 11, 2014 at 11:22 am | | Reply

    Orang kita banyak lepak kat Best Black Hat forum la haha

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:48 pm | | Reply

      Haha..

      salah seorangnya aku. Haha..

  13. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 11, 2014 at 12:01 pm | | Reply

    hahha..bila blog FA nak menapak ek.haha eh kena beli kitab merah jambu dulu lerr… ๐Ÿ˜†

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:49 pm | | Reply

      aah. kena beli dulu.

  14. yusri
    yusri January 11, 2014 at 3:12 pm | | Reply

    terbaiklah blog ni…bukan calang-calang orang boleh bikin ini macam… ๐Ÿ˜†

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 3:50 pm | | Reply

      Semua orang boleh maa. Nak atau tak nak aje.

  15. Akuro San
    Akuro San January 11, 2014 at 3:54 pm | | Reply

    dah lama tak amik tahu pasal Alexa nih… mesti dah jatuh merundum nombor dia…

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 5:23 pm | | Reply

      Takpe. Alexa tak la penting sangat.

      Tapi still salah satu kelebihan yang baik untuk portfolio blog kita. :mrgreen:

  16. akubiomed
    akubiomed January 11, 2014 at 4:20 pm | | Reply

    Tahun ini berusaha keras untuk membaiki kedudukan Alex Rank. Harap dapat tersenarai kembali Top 500.

    1. titan
      titan January 11, 2014 at 5:25 pm | | Reply

      Ya, cuba aje selagi kita mampu. :mrgreen:

  17. blogger lelaki
    blogger lelaki January 11, 2014 at 9:45 pm | | Reply

    sedih wo lau cerita bab alexa ni..tahun lepas dlm bulan 9..gua dah capai ranking bwh 500 Malaysia..skang dah kelaut..hahaha

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 12:34 am | | Reply

      hang leh kejar balik. Bukan susah sangat pun. ๐Ÿ˜†

  18. Asyrof Asri
    Asyrof Asri January 12, 2014 at 1:28 am | | Reply

    Besarnya backlink. ๐Ÿ™‚

  19. puteri kasih
    puteri kasih January 12, 2014 at 4:47 am | | Reply

    tengah cuba baiki Alexa rank…harap menjadi ๐Ÿ™‚

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 12, 2014 at 1:53 pm | | Reply

      Insyallah boleh jika usaha berterusan :mrgreen:

  20. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 12, 2014 at 5:14 am | | Reply

    okeh2. tgh berusaha keras nak masuk bawah 1000 balik. dah bbrp bulan tercampak kluar. sedih. ๐Ÿ™

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 12, 2014 at 1:54 pm | | Reply

      Boleh sampai balik jika baiki ๐Ÿ˜†

    2. titan
      titan January 13, 2014 at 12:31 am | | Reply

      Tak apa. Boleh kejar balik. Hehe..

  21. saimi
    saimi January 12, 2014 at 8:29 am | | Reply

    Memang tak terkalah tengok ranking alexa diaorang.

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 12:32 am | | Reply

      Tu la.

      Memang banyak blog dan site yang tak terkalah.

  22. reezluv
    reezluv January 12, 2014 at 12:14 pm | | Reply

    rajinnya buat ni semua..siap split ikut niche..ni mesti ada sesuatu..aahha

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 12:20 am | | Reply

      Memang ada sesuatu pun.

      haha. ๐Ÿ˜ˆ

      1. hafizmd
        hafizmd January 13, 2014 at 2:19 am | | Reply

        lu jarang buat ‘takde sesuatu’ mesti ada ‘sesuatu’ terbaiklah!

  23. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah January 12, 2014 at 1:52 pm | | Reply

    Hebat sifu, Terbaik lah ada dalam senaria 500 :mrgreen:

  24. Hafizul
    Hafizul January 12, 2014 at 6:02 pm | | Reply

    Emm yang Pondok Kecil pnya memang tahun 2020 pun belum tentu tersenarai dalam blog ni..haha

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 12:18 am | | Reply

      Boleh.

      dari hang aje. Nak atau tak nak.

  25. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 12, 2014 at 11:33 pm | | Reply

    Aku dalam 600 lebih je check semalam..hari ni tak tau la berapa

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 12:17 am | | Reply

      oklah tu. leh naik lagi tu nanti.

  26. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 January 13, 2014 at 6:25 am | | Reply

    Biasanya yang leading ikut nie memang maintain je kedudukan diorang setiap tahun

    1. titan
      titan January 13, 2014 at 10:05 pm | | Reply

      Yap.

      Biasanya memang macam tu. Leading macam biasa. Hehe.. :mrgreen:

  27. Enny Sastoro
    Enny Sastoro February 2, 2014 at 1:06 am | | Reply

    postingan yang bermanfaat sob, saya punya cara yang ampuh untuk merampingkan ranking alexa, bisa dilihat di http://seotoolsoft.blogspot.com/2014/01/faktor-dalam-menaikkan-alexa-rank.html

  28. warren kuan
    warren kuan May 3, 2014 at 3:16 am | | Reply

    Thanks for the list! ๐Ÿ™‚

  29. blogger lelaki
    blogger lelaki October 2, 2014 at 1:31 pm | | Reply

    bila la gua nak masuk dalam list ni..hahaha

  30. SentiasaPanas
    SentiasaPanas October 3, 2014 at 2:57 am | | Reply

    Kalau tak puas hati kena la buat senarai top 50k malaysia, pasti ramai termasuk dalam senarai..keh keh

  31. sabree hussin
    sabree hussin October 3, 2014 at 12:54 pm | | Reply

    buat link dalam blogpost macam ni akan dikira sebagai buat backlinking ke?

  32. Karimunjawa
    Karimunjawa June 22, 2015 at 6:59 pm | | Reply

    websitenya mantap alexanya pun bagus nian, awak juga pengen bisa punya web alexa rendah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.