51 Responses

  1. Farzli
    Farzli January 15, 2014 at 4:18 pm | | Reply

    bosan tp masyukk.. haha

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 7:55 pm | | Reply

      Haha..

      bab masyuk tu yang wat aku rasa tak bosan tu.

  2. sabree hussin
    sabree hussin January 15, 2014 at 4:28 pm | | Reply

    kalau tak pernah jadi penulis memang tak akan faham

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 7:57 pm | | Reply

      Betul tu.

      Tak ramai yang faham.

  3. Amirul
    Amirul January 15, 2014 at 4:29 pm | | Reply

    Bila dah terjebak, susah nk berhenti….

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 7:58 pm | | Reply

      Ya.

      Memang susah aku nak berhenti sekarang.

  4. farid laham
    farid laham January 15, 2014 at 4:35 pm | | Reply

    dah terjebak plak haha

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:00 pm | | Reply

      Ramai yang dah terjebat maa.

  5. muja
    muja January 15, 2014 at 4:43 pm | | Reply

    mula mula tulis blog memang tak tahu boleh buat duit dengan blog.. tapi sekarang dah tahu,, makin semangat tulis blog daripada sebelum tahu,, kih3

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:03 pm | | Reply

      Tahu.

      Memang nampak ketaranya tu.

  6. anuar
    anuar January 15, 2014 at 5:12 pm | | Reply

    Betul tu. . Apabila ada motivasi nak menulis blog,
    perasaan bosan berjaya diatasi. .

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:04 pm | | Reply

      Ya.

      Kena pandai cari motivasinya. hehe

  7. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 15, 2014 at 7:05 pm | | Reply

    Tak dapat apa2 pun aku tulis jugak..hahaha.

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:05 pm | | Reply

      Haha..

      bagus hang ni. Tak macam aku. 😆

  8. mancai
    mancai January 15, 2014 at 9:18 pm | | Reply

    apa pun tujuannya… janji halal…

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:07 pm | | Reply

      Ya. Betul.

      Janji halal.

  9. Fadhil Husin
    Fadhil Husin January 16, 2014 at 12:49 am | | Reply

    Tulis blog bosan kalau idea diperah tak keluar – keluar. Tapi dia atas semangat keblogan ini, ku teruskan jua.

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:10 pm | | Reply

      Tunggu aje idea tu datang. Hehe..

  10. fyna
    fyna January 16, 2014 at 3:07 am | | Reply

    bakal2 isteri gitu. 😯 😯

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:12 pm | | Reply

      Haha.

      Betul apa. Takkan nak tipu plak. :mrgreen:

  11. Bahrain
    Bahrain January 16, 2014 at 3:55 am | | Reply

    selagi boleh buat duit selagi itu menulis.

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:13 pm | | Reply

      Ya.

      Aku tulis selagi yang aku mampu.

  12. ema
    ema January 16, 2014 at 4:39 am | | Reply

    seronoknya kalau dpt masuk seperti bro ni… 😉

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:15 pm | | Reply

      Kena usaha gigih.

      Nanti bolehlah dapat juga. Yang penting, jangan mudah putus asa. :mrgreen:

  13. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi January 16, 2014 at 6:15 am | | Reply

    Oooo! patut ler tak bosan. Asyik masuk saja tak berhenti…tahniah dan jangan bosan walaupun tak masuk (itu utk diri sendiri).

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:28 pm | | Reply

      Semoga masuk lebih banyak lagi pada masa hadapan. Hehe

  14. Qashmere
    Qashmere January 16, 2014 at 6:21 am | | Reply

    Bosan tapi masyuk…lagi laju le makan cendol ye tak

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:28 pm | | Reply

      Makan cendol itu sangat kacak dan tak terkalah.

  15. wafa
    wafa January 16, 2014 at 9:40 am | | Reply

    🙂 meme hebak…!!!! meeeeeme hebak…

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:29 pm | | Reply

      apa yang hebak-hebaknya nih??? 😆

  16. yusri
    yusri January 16, 2014 at 10:39 am | | Reply

    dalam pada bosan tu…boleh jadi 1 artikel jugak.. 😆

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:30 pm | | Reply

      Haha..

      memang biasa aku wat entri time bosan.

  17. Kikie
    Kikie January 16, 2014 at 10:57 am | | Reply

    Tapi itu lah kan Titan kerana perkara2 semua tu lah menjadikan Titan katakan “tidak ada masa” sebaliknyaa ada ….

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:34 pm | | Reply

      Memang tak ada masa sebenarnya maa.. 👿

  18. blogger lelaki
    blogger lelaki January 16, 2014 at 2:57 pm | | Reply

    hahaha..gua pun doakan lu cepat-cepat dapat isteri-isteri tu

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:38 pm | | Reply

      Harap-harap begitulah hendaknya ye.

      Hehe.. :mrgreen:

  19. Hafizul
    Hafizul January 16, 2014 at 4:10 pm | | Reply

    Emm siapalah yang kasi hilangkan mood tu..saya harap semuanya ok la..emm betul tu..kalau bab duit ni,memang tak bosan la…

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:40 pm | | Reply

      Sebab itu, kena cari motivasi kita sendiri setiap hari.

      Agar tidak bosan selalu.

  20. Kamil Salleh
    Kamil Salleh January 16, 2014 at 4:50 pm | | Reply

    Kalau diikutkan bosan, gua pun bosan dan tiada idea, tapi semenjak dpt Iphone 5S ni, jadi nak masuk contest je, utk review ke, segmen ke, giveaway ke apa saja asalkan dpt saguhati pun dah ok.

    Lihat saja di blog saya ada sertai contest seo, contest biasa dan pelbagai lagi. Kalau bro si kacak tak terkalah pun tiada idea susah lah bagi blogger baru.

    Guan rasa lu susah nak berhenti tulis blog jika dekat dgn 5K masih masuk ke akaun bank. he…he…

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 8:42 pm | | Reply

      Hang memang rajin masuk contest. Hehe..

    2. suri
      suri January 17, 2014 at 12:23 am | | Reply

      ceh dia line laju tu pasal rajin kia semput jer kamil salleh..tuan tanah. duit punca utama lain sebab minat plus merapu gak kalau tahap boring hiii…cayok!! 😛

  21. suri
    suri January 17, 2014 at 12:18 am | | Reply

    orang hilang mood sebab bawa angin bawalah pi makan abc plk hee..yang kita sebab line tenet agak slow. 😥

  22. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 January 17, 2014 at 4:50 am | | Reply

    Nanti gua suruh TM kasi pasang kabel UNIFI kat area umah ko yea…

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:16 pm | | Reply

      Takdenya diorang nak pasang selagi kabel lama tu elok lagi.

  23. hafiz
    hafiz January 17, 2014 at 7:54 am | | Reply

    Yelah mana ada bosan kalau dapat hasilnya

  24. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 17, 2014 at 8:03 am | | Reply

    kalau masyuk macam tu tiap2 hari semua blogger suka.. kan kan…

    eh tu tanda nak berbini dah. hoho~

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:15 pm | | Reply

      Memang nak berbini banyak-banyak pooonnnn. Haha..

  25. akubiomed
    akubiomed January 17, 2014 at 9:33 am | | Reply

    Duit tepi. Kalau ada buat tersenyum lebar. 🙂

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:16 pm | | Reply

      Siapa la yang tak senyum, kannn? Hehe..

  26. chii
    chii January 18, 2014 at 12:57 am | | Reply

    kalo hari2 masuk..mmg x bsan la kan..sbb ada je benda yg nak diceritakan

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:15 pm | | Reply

      Hehe..

      sebab tu kena usaha keras agar tidak bosan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.