35 Responses

  1. nurmisnan
    nurmisnan January 16, 2014 at 5:48 pm | | Reply

    Tahniahlah… tahun lepas menang
    Tahun x nak calon lagi kah?

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 9:34 pm | | Reply

      Kan dah tulis kat atas.

      Blog ni masuk kategori “best business blog” tahun ni.

      1. hafizmd
        hafizmd January 17, 2014 at 8:28 am | | Reply

        blog earncent kasi tgk jer kan? sbb dah stabil…ngamlah!

  2. farid laham
    farid laham January 16, 2014 at 5:49 pm | | Reply

    yup betul tu…bila kita menang mata adver akan kejar kita..

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 9:33 pm | | Reply

      Ya.

      Betul, betul. Hoho..

  3. cik amal
    cik amal January 16, 2014 at 5:57 pm | | Reply

    nk try lah 😉

    tido..tidooo.. 😀

  4. anuar
    anuar January 16, 2014 at 6:06 pm | | Reply

    Hhmmm. .. menarik juga MSMW ni… In Shaa Allah, saya akan join. .

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 9:32 pm | | Reply

      Ya, memang menarik.

      Hoho.

  5. sabree hussin
    sabree hussin January 16, 2014 at 6:07 pm | | Reply

    hmmm entri dalam blog aku dah tinggal 5 je, macam tak ada harapan je hi hu

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 9:31 pm | | Reply

      Mana pergi artikel yang lain haa??

  6. ieta
    ieta January 16, 2014 at 6:19 pm | | Reply

    Menarik…brilliant idea ni

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 9:30 pm | | Reply

      Haa..

      Sila join laju-laju ye. Hehe..

      1. ieta
        ieta January 17, 2014 at 2:45 am | | Reply

        tapi layak ke akak ni sifu… :mrgreen:

  7. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 16, 2014 at 8:56 pm | | Reply

    Join je ramai2..tak cuba tak tahu kan.

    1. titan
      titan January 16, 2014 at 9:30 pm | | Reply

      Ya, mari join ramai-ramai.

      Yeh! :mrgreen:

  8. Zuan
    Zuan January 17, 2014 at 1:46 am | | Reply

    semua blog blog lu legend.. fullstop!
    tahun lepas den tak msk sbb bz ngan study.. tahun ni? entah..haha

  9. Abang Ensem Berketak
    Abang Ensem Berketak January 17, 2014 at 1:59 am | | Reply

    Dem!! Lu masuk kategori Biz Blog ke?? Tewas la gua kalo cenggini. Gua nak register bawah Celebrity Blog la. Kurang sikit saingan.

    1. eridy
      eridy January 17, 2014 at 5:20 am | | Reply

      perasanlah tu muka arun ajis hehehe

  10. Mohd Isa
    Mohd Isa January 17, 2014 at 2:06 am | | Reply

    terbaiklah, segan nak join…blog tak femes…:p

  11. Fadhil Husin
    Fadhil Husin January 17, 2014 at 3:17 am | | Reply

    Nak join jugak. Tapi aku nak letak kategori apa ni. ❓

    1. eridy
      eridy January 17, 2014 at 5:21 am | | Reply

      kalau niche campur2 .. masuk personal je..

      1. ieta
        ieta January 17, 2014 at 4:33 pm | | Reply

        hah, dapat dah niche… tq3 :mrgreen:

  12. Bahrain
    Bahrain January 17, 2014 at 4:12 am | | Reply

    Semoga menang anugerah untuk tahun ni

  13. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 January 17, 2014 at 4:52 am | | Reply

    Kiranya kenalah timing untuk promote blog nei dengan meluas lagi kan… gua pulak baru nak cuba masuk kategori FOODIE BLOG… hohohoo

  14. reezluv
    reezluv January 17, 2014 at 7:04 am | | Reply

    nk test nominate blog ni..xpenah nominate lg

  15. hafizmd
    hafizmd January 17, 2014 at 8:29 am | | Reply

    Ni ada vote2 tak? kalu ade, gua nak tolong vote blog lu ni…hehe

  16. muhammad fakhruddin
    muhammad fakhruddin January 17, 2014 at 9:39 am | | Reply

    Teringin juga nak sertai acara-acara macam ini, nak buat macam mana orang jauh 🙁

  17. zool
    zool January 17, 2014 at 11:46 am | | Reply

    bila menang branding makin hebat lah

  18. khairul asrol
    khairul asrol January 17, 2014 at 7:40 pm | | Reply

    sila menang lagi kali ini. gua bangga dengan lu bro. tabik!

  19. Hafizul
    Hafizul January 18, 2014 at 5:23 am | | Reply

    Ok..saya nak duduk diam-diam dan tulis blog aje..hehe..emm ahmadfaizal.com ni pun tak lama lagi top la tu..

  20. blogger lelaki
    blogger lelaki January 19, 2014 at 2:05 am | | Reply

    semoga bro berjaya tuk kali ini pula bro..gud luck..gua tak layak lagi..hu3

  21. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah January 19, 2014 at 3:27 pm | | Reply

    semoga berjaya bro titan.. ada peluang nak menang ni.. :mrgreen:

  22. Denaihati
    Denaihati January 20, 2014 at 2:07 am | | Reply

    terus sokong kawan-kawan selagi boleh…semoga sukses.

  23. Faizal fredley
    Faizal fredley January 29, 2014 at 7:29 pm | | Reply

    wah saingan hebat kpd abangensem nih kalau kategori tu yg bro masuk…

  24. Asyrof Asri
    Asyrof Asri February 3, 2014 at 2:08 am | | Reply

    Kasi gegar blogger Malaysia di taraf antarabangsa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.