40 Responses

  1. Farzli
    Farzli January 20, 2014 at 4:09 pm | | Reply

    wa’alaikumussalam..

    man u kurang pekene cendol skrg.. susah..

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:03 pm | | Reply

      Itulah.

      Kena selalu makan cendol. Baru prestasi mantap macam gua. Haha.. 😈

  2. Mohd Azrin Abu Bakar
    Mohd Azrin Abu Bakar January 20, 2014 at 4:40 pm | | Reply

    Agak perit Man.United untuk daki liga tangga ke 5.Kalo dapat top 3 akhir musim, ia satu keajaiban.

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:17 pm | | Reply

      Kalau dapat, memang ajaiblah kalau ikut prestasi sekarang.

      Kena menang semua baki perlawanan dan harap pasukan kat atas banyak kali kalah. Macam susah aje tu…

  3. drInspirasi
    drInspirasi January 20, 2014 at 11:10 pm | | Reply

    Haha, memang menarik ayat-aayt di guliroket

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:31 pm | | Reply

      Haha..

      Main belasah je tulis tu. 😈

  4. topo
    topo January 21, 2014 at 12:39 am | | Reply

    gua pon ada jugak blog sukan haha tapi underground la hehe

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:33 pm | | Reply

      wah..blog yang manakah itu?

  5. Fadhil Husin
    Fadhil Husin January 21, 2014 at 1:42 am | | Reply

    aku sebagai penyokong tegar Liverpool tumpang gembira atas prestasi Man Utd musim ini. 🙂
    Aku setuju dengan hang. sokernet sekarang dah tak seronok atau mengujakan dibaca.

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:34 pm | | Reply

      amboi..amboii..

      sampai hati hang eh.. 😈

  6. onlajer
    onlajer January 21, 2014 at 2:19 am | | Reply

    dia orang dah sibuk tu.

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:35 pm | | Reply

      agaknya la kot.

      haha.

  7. eridy
    eridy January 21, 2014 at 2:44 am | | Reply

    gua bangga MU kalah..hahaha.. selama nie banyak angkuh woo diorang (saja sakitkan hati cikgu cendol)..

  8. MK Kimi
    MK Kimi January 21, 2014 at 4:15 am | | Reply

    takpelah MU kalah musim ni. kasi can kat team lain plak… :mrgreen:

  9. akubiomed
    akubiomed January 21, 2014 at 5:15 am | | Reply

    Peminat MU pun kena makan Cendol sama untuk berikan semangat yang hilang. 🙂

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:35 pm | | Reply

      Ya.

      Terpaksalah kena macam tu. Baru leh menang.

  10. Juan
    Juan January 21, 2014 at 6:19 am | | Reply

    owh, aku dah agak dah tu mesti blog ko sebab cara penulisan dan juga theme blog yang dipakai :mrgreen:

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:36 pm | | Reply

      Haha..

      boleh agak ker??? 😯

  11. hafiz
    hafiz January 21, 2014 at 7:00 am | | Reply

    Moyes memang kena buat sesuatu…

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:37 pm | | Reply

      Ya.

      Pakcik moyes memang kena buat sesuatu.

  12. hafiz
    hafiz January 21, 2014 at 7:01 am | | Reply

    Good luck untuk guliroket

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:38 pm | | Reply

      Yah. Good luck kepada blog guli roket. Yehh!

  13. fyna
    fyna January 21, 2014 at 8:33 am | | Reply

    kira 1 pakej je baca entri bro nih. hehehe. senangkan.

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:38 pm | | Reply

      Haha..

      kiranya macam itulah juga. Senang buat pakej entri macam ni.

  14. TehR
    TehR January 21, 2014 at 1:55 pm | | Reply

    musim ni tak boleh harap kat MU dapat piala
    kena tunggu musim depan

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:39 pm | | Reply

      nampak gaya macam itulah. Waa..waa.. 😕

  15. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain January 22, 2014 at 1:20 am | | Reply

    Don’t worry bro. Man Utd akan bangkit semula. GGMU!

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:40 pm | | Reply

      Yah. Moga boleh bangkit secepat mungkin. Yehh!

  16. puteri kasih
    puteri kasih January 22, 2014 at 8:20 am | | Reply

    entri pakej la ni yer..good luck untuk guli roket 🙂

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:41 pm | | Reply

      Haa..

      entri pakej la kiranya ni. haha

  17. kakiblog
    kakiblog January 22, 2014 at 10:35 am | | Reply

    saya tertarik dengan blog guli roket..ada keunikan tersendiri..

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:42 pm | | Reply

      Yah..Mudahan-mudahan boleh diterima ramai. :mrgreen:

  18. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 22, 2014 at 12:37 pm | | Reply

    aku jarang masuk lagi blog guliroket ko tu..sebab aku tak suka sangat bola..kalau sukan permotoran aku laju.hehehe

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:43 pm | | Reply

      lom musimnya.

      ada musim nanti aku cerita la.

  19. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 22, 2014 at 4:12 pm | | Reply

    bola.bola.bola.bola……huhhhhhh..kemain lelaki kalau dah minat bola..hehehe :mrgreen:

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:44 pm | | Reply

      orang lelaki memang la kena minat bola maa.

  20. AUC
    AUC January 23, 2014 at 12:38 pm | | Reply

    jom main guli kat sini 🙂

    http://www.anakulucheka.com/bola-livescore/

    1. titan
      titan January 23, 2014 at 8:33 pm | | Reply

      Boleh main guli ke kat situ?

  21. Hafizul
    Hafizul January 23, 2014 at 5:20 pm | | Reply

    Bijak..bijak…bijak ambil peluang ekkk…tak apa..dah nampak flownya… 👿

    1. titan
      titan January 23, 2014 at 8:32 pm | | Reply

      Apa yang bijaknya ni?

      Tak faham aku wehh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.