24 Responses

  1. Irwan Alessa
    Irwan Alessa January 21, 2014 at 1:38 pm | | Reply

    lagi 5 je tu.. jubli emas dah 🙂

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:14 pm | | Reply

      Tinggal lagi empat dahh. hehe

  2. onlajer
    onlajer January 21, 2014 at 4:42 pm | | Reply

    cukup seratus kena buat kenduri nih haha

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:14 pm | | Reply

      Nak wat kenduri apa plak nih.. 😳

  3. ajumohit
    ajumohit January 21, 2014 at 9:47 pm | | Reply

    tahniah!!! moga2 mencapai misi yang disasarkan

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:15 pm | | Reply

      Mudah-mudahan tercapailah hendaknya. :mrgreen:

  4. saimi
    saimi January 22, 2014 at 1:16 am | | Reply

    Saya asyik terima email suruh update akaun sejak dua minggu yang lalu. Apapun semoga tercapai pembayaran yang ke seratus.

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:16 pm | | Reply

      Memang kerap dah.

      Ini memang nak buang orang yang tak aktif la gayanya.

  5. suri
    suri January 22, 2014 at 2:45 am | | Reply

    rahmat Tuhan di berikan rezeki jom makan hari hari :mrgreen:

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:17 pm | | Reply

      Jom breakfast!

      sekarang dah waktu pagi.

  6. papa mifz
    papa mifz January 22, 2014 at 5:49 am | | Reply

    pergh sudah ke 95 , tapi ntah bila la lu nak belanja cendol banting nih…hehe

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:23 pm | | Reply

      Meh la turun banting maa..

  7. reezluv
    reezluv January 22, 2014 at 6:17 am | | Reply

    tak lama tu..lima hari lagi atau dua tiga hari lagi dapat le

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:25 pm | | Reply

      mudah-mudahan begitu la hendaknya..

  8. hafiz
    hafiz January 22, 2014 at 6:58 am | | Reply

    rasanya hujung bulan genaplah 100 tu

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:29 pm | | Reply

      mudah-mudahan begitula ye.

      doakan ye. hehe

  9. puteri kasih
    puteri kasih January 22, 2014 at 8:12 am | | Reply

    tak lama lagi dah tu boleh capai sasaran dah 🙂

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:30 pm | | Reply

      Harap tercapai sasaran pada bulan ini. hehe

  10. kakiblog
    kakiblog January 22, 2014 at 10:39 am | | Reply

    terbaik bro..saya tengah buat job untuk dapatkan trafik..lama dah buat..tapi belum nampak lagi hasilnya!

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:30 pm | | Reply

      kena usaha lagi keras la jawabnya.

  11. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 22, 2014 at 4:07 pm | | Reply

    cukup seratus belanja cendol!!ho yeahh !!! hahaha 😈

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:32 pm | | Reply

      kalau nak kena datang banting la. 😆

  12. zie fauzi
    zie fauzi January 23, 2014 at 5:14 pm | | Reply

    95 dah..sikit lagi nak seratus..hebat2…

  13. Hafizul
    Hafizul January 23, 2014 at 5:17 pm | | Reply

    tahniah2…cukup 100 tu nak bersara dah ke buat komisen JDR????kahkahakah 👿

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.