28 Responses

  1. Mohd Hilmi
    Mohd Hilmi January 22, 2014 at 6:55 am | | Reply

    wahh best ! baru dgr hari ni pasa; ashadee. nak daftar sat :mrgreen: :mrgreen:

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:58 pm | | Reply

      Haa..gi daftar laju-lajuuu. :mrgreen:

  2. hafiz
    hafiz January 22, 2014 at 6:59 am | | Reply

    tang nak cari produk panas ni yg susah tu..

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:59 pm | | Reply

      Memang susah la.

      Kalau senang, dah lama aku kaya raya.

  3. farid laham
    farid laham January 22, 2014 at 7:33 am | | Reply

    wah jeles la kita..nk jgk dapat cmtu 🙁

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 11:01 pm | | Reply

      Kena rajin buat kerja la maa..

      1. farid laham
        farid laham January 23, 2014 at 2:36 am | | Reply

        aah rajin utk penting baru ada hasil haha

  4. wafacw
    wafacw January 22, 2014 at 7:50 am | | Reply

    Yes…!! Ashadee 🙂

  5. Juan
    Juan January 22, 2014 at 8:03 am | | Reply

    ko ni asik dapat jer, mcm mana dengan aku weh :mrgreen:

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 11:02 pm | | Reply

      Bukan ko selalu dapat ker???

  6. puteri kasih
    puteri kasih January 22, 2014 at 8:09 am | | Reply

    puteri pun dapat hari ni tapi tak sebanyak tu…jadi silalah belanja puteri yer…hehehe 🙂

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 11:03 pm | | Reply

      ehh..puteri la kena belanja kiterr..

      1. puteri kasih
        puteri kasih January 23, 2014 at 5:03 am | | Reply

        siapa yang dapat lebih..dia yang kena belanje…hehehe

  7. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 22, 2014 at 12:34 pm | | Reply

    Aku tak dapat2 lagi ashadee ni..macam mana ni. hehehe

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 11:04 pm | | Reply

      kena rajin wat kerja maa..

      aku dah cakap banyak kali kan..

  8. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz January 22, 2014 at 1:43 pm | | Reply

    Secara jujur bro ni nak tanya. Kebanyakan affliate bro main banyak blog, atau just fokus pada satu. TQ 🙂

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 11:04 pm | | Reply

      gi baca artikel terbaru aku.

  9. reezluv
    reezluv January 22, 2014 at 2:10 pm | | Reply

    hari hari ada komisen..memang amat best gitu..:D

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 11:05 pm | | Reply

      siapalah yang tak best kalau hari-hari dapat komisen kann…

  10. CN
    CN January 22, 2014 at 3:07 pm | | Reply

    tahniah ! rezeki hjg2 bulan ni.. untung la 😛

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 11:05 pm | | Reply

      ya.

      mudah-mudahan akan dapat lebih banyak nih.

  11. News Job
    News Job January 23, 2014 at 12:36 pm | | Reply

    tahniah tabung ashadee dah mula menjadi nih 🙂

    1. titan
      titan January 23, 2014 at 8:28 pm | | Reply

      Ya. Masih menabung lagi.

      Kita kasi banyak-banyak tabung ashadee ni. :mrgreen:

  12. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah January 23, 2014 at 3:26 pm | | Reply

    tahniah sifu.. terbaiklah 😆 :mrgreen:

    1. titan
      titan January 23, 2014 at 8:29 pm | | Reply

      Biasa-biasa aje.

      Aku harap boleh dapat lebih banyak lagi lepas ini.

  13. Hafizul
    Hafizul January 23, 2014 at 5:15 pm | | Reply

    Wahhh..kopi tu original ke spicy?haha…

    1. titan
      titan January 23, 2014 at 8:30 pm | | Reply

      Spicy.

      Aku suka jenis pedas-pedas.

  14. Adi
    Adi January 26, 2014 at 4:57 am | | Reply

    banyak perkara lagi nak kena belajar ni hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.