48 Responses

  1. Tengku Syukri
    Tengku Syukri January 23, 2014 at 3:51 pm | | Reply

    sedapnya baca artikel ni sambil melantak otak2.. 😛

    1. Farisya Anastasyia
      Farisya Anastasyia January 23, 2014 at 3:54 pm | | Reply

      pos kat FA sikit otak22222 kawww tu.hahahah :mrgreen:

    2. titan
      titan January 23, 2014 at 10:20 pm | | Reply

      Ohh..makan sorang-sorang ye.

      Tak ajak pun.

  2. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 23, 2014 at 3:53 pm | | Reply

    hahaha..FA suka entri ni.FA pun suka arnab tu pengsan.hahaha..letih taw! :mrgreen:

    1. titan
      titan January 23, 2014 at 10:21 pm | | Reply

      arnab tu juga yang hang nampak rupanya ye. Haha..

  3. farid laham
    farid laham January 23, 2014 at 3:56 pm | | Reply

    haha xblh belah arnab tu..

    1. titan
      titan January 23, 2014 at 10:22 pm | | Reply

      haha..

      memang tak bleh blah langsung.

  4. Bahrain
    Bahrain January 23, 2014 at 4:06 pm | | Reply

    hebat arnab sampai terlentok..haha. betol kata bro bukan senang nak menulis nak kena perah otak kasi idea keluar. 😉

    1. titan
      titan January 23, 2014 at 10:23 pm | | Reply

      Memang kena perah otak maa.. 😆

  5. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 23, 2014 at 4:31 pm | | Reply

    blogger jangan dikangkungkan pendek kata gitu

    1. titan
      titan January 23, 2014 at 10:24 pm | | Reply

      Kangkung itu sangat sedap dan murah.

  6. Farzli
    Farzli January 23, 2014 at 4:34 pm | | Reply

    advertorial yg penah aku terima, tak penah dpt goodies mlaenkan voucher, hohoho.. tang event, mmg aku tak pergi, jauh..

    1. titan
      titan January 23, 2014 at 10:48 pm | | Reply

      pehh..event blogrrr..sanggup plak hang datang eh. hehe

      1. Farzli
        Farzli January 23, 2014 at 11:03 pm | | Reply

        hehe… kalo ade event yg diorang leh tampung segala kos2 aku, ok je nak pegi..

        event blogrrr, blakang kire…

  7. Hafizul
    Hafizul January 23, 2014 at 5:06 pm | | Reply

    Emm saya ada gak dapat tawaran review blog..Murah je..RM20..sekurang2 saya tahu itu harga yang selayak dan memang layak untuk saya..haha..macam kelakar lah pulak gambar kat bawah tu..hahahahahahaha…. 😆 …

    1. titan
      titan January 23, 2014 at 8:53 pm | | Reply

      Hang dah boleh naikkan harga dah patutnya. Blog hang tu dah kira cukup kuat dah sebenarnya. Rm100 satu artikel pun dah ok dah.

  8. zie fauzi
    zie fauzi January 23, 2014 at 5:14 pm | | Reply

    jangan kata entry review yg nak kena cari idea.. kadang2 nak tulis entry peribadi pun sekrat jalan sebab tiba2 je tak tahu nak tulis apa..sekarang brg semua mau pakai duit, tambah2 kalau fulltime blogger…

    1. titan
      titan January 23, 2014 at 10:48 pm | | Reply

      mana-mana artikel pun kena perah idea. haha..

  9. amirnawawi
    amirnawawi January 23, 2014 at 5:53 pm | | Reply

    Terbaekkkkkkk! Hidup En Titan… 😆

    1. titan
      titan January 23, 2014 at 10:49 pm | | Reply

      Apa yang terbaiknya nih..

  10. Ezad Skytech
    Ezad Skytech January 23, 2014 at 6:32 pm | | Reply

    ingat senang ke nak perah otak, cari idea nak karang ayat kat entri…nak free je…adehhh…

    gambar last terbaik….HAHA

    1. titan
      titan January 23, 2014 at 10:49 pm | | Reply

      haha..

      aku masa jumpa gambar tu memang gelak habis.

  11. eridy
    eridy January 24, 2014 at 1:01 am | | Reply

    no komen..belum pernah dapat advertorial.. blogger newbie la katakan hehe

  12. Fadhil
    Fadhil January 24, 2014 at 1:36 am | | Reply

    Nak free atau murah tulis sendiri la. Suruh orang buat apa. haha. Eh, ni arnab yang hang bela tu ke? 😛

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 8:26 am | | Reply

      bila masa plak aku bela arnab nih wehh..

      1. Fadhil Husin
        Fadhil Husin January 24, 2014 at 8:29 am | | Reply

        Bukan hang bela Rabbit ke? Eh eh, rabbit tu kucing kan? Hahahaha.

        1. titan
          titan January 24, 2014 at 8:35 am | | Reply

          Ha..

          Dah gerharu, cendana la plakk.. 😆

  13. syaifuddin alias
    syaifuddin alias January 24, 2014 at 1:42 am | | Reply

    blogger pun cari duit jugak kan ? malaysia je pelik2 nak byr murah

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 8:27 am | | Reply

      nak buat macam mana, sabarkan ajelah jawabnya.

  14. Azlan Vai
    Azlan Vai January 24, 2014 at 3:19 am | | Reply

    Wahaha..

    Hurm.. gelak-gelak jugak kan..
    Tapi bak kata orang putih, It does makes sense..

    Perah idea satu hal, nak jaga struktur dan susunan ayat kerja lain pulak..

    Takkan nak mintak preeeee ajerrr.. hulur la setimpalnya..

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 8:29 am | | Reply

      Bukan tak boleh free, tapi agak-agak la.

  15. Amran
    Amran January 24, 2014 at 3:24 am | | Reply

    Kadang2 ada juga dalam kalangan blogger yang bunuh market sendiri. Kerana terlalu mengharapkan job, bagi cekelat pun diterima. Akhirnya.. Nah! Terimalah. Advertiser pandang rendah pada blogger. Mereka sewenang-wenangnya meletakkan harga blogger ke tahap paling tak masuk akal. Kesian kepada yang bertungkus lumus membina kredebiliti bertahun-tahun.

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 8:30 am | | Reply

      nak wat camana, terpaksalah hadap dan belajar terima hakikat..

  16. Akuro San
    Akuro San January 24, 2014 at 3:50 am | | Reply

    kesian ‘jebbit’… penat ye… meh sini jebbit-jebbit tuh~ nak pok-pok, dia….

    btw, dlm proses mengasah skill lagi… huhu~

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 8:32 am | | Reply

      Siapa jebbit ni sebenarnya???

      Musykil aku weh.

  17. onlajer
    onlajer January 24, 2014 at 6:28 am | | Reply

    haha kangkung dekat kampung aku free hehe

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 8:32 am | | Reply

      kat kampung nenek aku pun free maa..

  18. muja
    muja January 24, 2014 at 12:33 pm | | Reply

    kalau dapat rm20 pun dah ok bagi saya tapi sedih pun ada juga kalau ada kawan mintak promote free,, mcm diperguna pun ada,, serba salah jugak nak say no but i say no jugak,, huhuu

  19. kakiblog
    kakiblog January 24, 2014 at 3:14 pm | | Reply

    bayar mahal perlu pada tempatnya..jika bayar murah untuk blogger hebat merupakan tindakan yang tak patut!

  20. TehR
    TehR January 24, 2014 at 4:13 pm | | Reply

    dulu2 aku pernah perah santan kelapa
    penat juga jari tangan

  21. fyna
    fyna January 25, 2014 at 1:34 am | | Reply

    setuju. sebab ade sesetengah pengiklan pandang enteng terhadap blogger. kena setimpal dengan hasil kerjanya.

  22. Melastik Bintang
    Melastik Bintang January 25, 2014 at 1:41 am | | Reply

    sesetengah advertiser memandang remeh terhadap ability blogger… mereka nak produk mereka terkenal tapi tak nak keluar modal yang lebih…

  23. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz January 25, 2014 at 9:43 am | | Reply

    Blogger kena pandai, jangan jadi tikus ditarik hidung. Lol
    Bila ramai ramai aware, benda ni tak menjadi masalah bagi kita

  24. Adi
    Adi January 26, 2014 at 4:48 am | | Reply

    Hurmmm kompeni mane la nak amik aku jadi blogger review model depa… hehe

  25. akubiomed
    akubiomed January 28, 2014 at 3:14 pm | | Reply

    Sudah tentu kualiti kerja yang dihasilkan sepadan dengan bayaran. Kalau tidak penatlah. 🙂

  26. bukit gambang
    bukit gambang March 5, 2014 at 5:01 pm | | Reply

    bro adalah orang yang menaikkan para blogger, tahniah dan terus maju..

  27. zumal
    zumal June 3, 2014 at 4:43 am | | Reply

    Moga tak ada lagi yang suruh promote free lepas nie 😉

  28. SentiasaPanas
    SentiasaPanas September 17, 2014 at 12:28 am | | Reply

    Bagi semua advetorial kat en.titan je la, mcm kesian pula baca.. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.