58 Responses

  1. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 23, 2014 at 4:36 pm | | Reply

    dah siap!hebat.heheheh :mrgreen:

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 7:45 am | | Reply

      Apa yang siapnya nih??

  2. Hafizul
    Hafizul January 23, 2014 at 4:58 pm | | Reply

    Hahaha..boleh pulak dia tak jeles..dah kena dah tu..sorang ensem,sorang kacak..walaupunn berbeza, korang berdua tetap ada persamaannya…blogger yang berjaya dengan niche masing2..kan?

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 7:47 am | | Reply

      Biasa-biasa aje.

      Brader tu berkali ganda incomenya banding aku maa.. 😉

  3. Farzli
    Farzli January 23, 2014 at 10:59 pm | | Reply

    gua pun teringin nak join.. nak dgr ayat2 abang ensem yg mampu goda gadis2 comel..

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 7:48 am | | Reply

      Dia mampu goda aje.

      Nak pasang lebih tu susah sikit la..

  4. Cheq Eem
    Cheq Eem January 24, 2014 at 3:15 am | | Reply

    belum ada modal nak beli tanah.. yg mampu beli tanah untuk pokok cili kat rumah jer.. 😆

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 8:01 am | | Reply

      itupun mahal gak apa. hehe

  5. sohoque
    sohoque January 24, 2014 at 3:30 am | | Reply

    Abang ensem? Saper dia tu ek? 😉

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 8:15 am | | Reply

      Manusia.

      Takkan beruang kutub plak.

      1. sohoque
        sohoque January 24, 2014 at 8:46 am | | Reply

        owh salah la apa yg gua imagine selama ni.. mmg gua ingat beruang kutub sebelum ni.. hahahaha

        1. titan
          titan January 24, 2014 at 8:52 am | | Reply

          Memang salah.

          Marah plak kang abang ensem hang ingat dia beruang kutub. 😳

  6. eXplorasa
    eXplorasa January 24, 2014 at 3:32 am | | Reply

    Aku pu smpai skrg belum berpeluang join seminar beliau

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 7:58 am | | Reply

      la. Bukan korang selalu jumpa ke?

      tak yah dah pergi seminar. tanya terus aje kat dia. hehe

      1. eXplorasa
        eXplorasa January 24, 2014 at 9:31 am | | Reply

        selalu jumpa tp dia tak share masa jumpa biasa.. hahahaha

  7. Akuro San
    Akuro San January 24, 2014 at 3:58 am | | Reply

    dah pernah jumpa abg ensem nih…. teringin gak nak berguru dgn dia… tapi biasalah, malu2 kucing lg…

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 7:55 am | | Reply

      nak belajar, tak leh malu-malu kucing.

      kena malu-malu harimau. hari-hari mauuuu. haha..

  8. Faizalpj
    Faizalpj January 24, 2014 at 5:42 am | | Reply

    Pergi lah best dan santai
    Banyak ilmu boleh dapat

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 7:53 am | | Reply

      Kena tunggu masa dulu.

      Bulan depan kot kalau takde apa-apa aral.

  9. onlajer
    onlajer January 24, 2014 at 6:29 am | | Reply

    rasa nak juga lah dengar kuliah abang ensem nih

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 7:54 am | | Reply

      takkan dengar aje.

      kena datang la wehh.

  10. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah January 24, 2014 at 8:14 am | | Reply

    Kena join seminar macam ni. Boleh tambahkan tanah lagi 😉

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 6:30 pm | | Reply

      Ya.

      Mari tambah tanah banyak-banyak.

  11. Azman Ismail
    Azman Ismail January 24, 2014 at 8:23 am | | Reply

    Buku tu awal dah beli tahun lepas di SBB hehe, kalau praktikan apa yg diajar, memang cuak gak lah penjual rumah tu dgn kita – pernah ikut Azman Ishak nak gi beli rumah, dia ikut tip yg diberikan di seminar ni, menjadik!

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 6:32 pm | | Reply

      Pehh, memang menjadi habis la nih.

      Kena praktik laju-laju nih. :mrgreen:

  12. wafacw
    wafacw January 24, 2014 at 10:23 am | | Reply

    bab hartanah memang out…

    *penulis blog TERkacak…!!! I like*

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 6:33 pm | | Reply

      Haha..

      Haruslah jadi terkacak punyaaa. :mrgreen:

  13. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi January 24, 2014 at 12:34 pm | | Reply

    Dah pergi seminar hartanah abang ensem ni…ok! pergi lah untuk beli 5 biji rumah, 4 untuk isteri-isteri dan satu untuk diri sendiri bila kena halau…

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 6:34 pm | | Reply

      Haha..

      takdenya 4-4 serentak mengamok maa..

  14. Denaihati
    Denaihati January 24, 2014 at 1:31 pm | | Reply

    memang terbaiklah, kembangkan empayar ke bidang hartanah Seminar Hartanah pula.

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 6:53 pm | | Reply

      Haha..

      Kena start elok-elok. Dan kena banyak lagi belajar.

  15. akubiomed
    akubiomed January 24, 2014 at 1:53 pm | | Reply

    Bukan AE tidak mahu ajak. Pujuk cendul baru hendak pergi. 🙂

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 6:54 pm | | Reply

      Memang tak pernah ajak aku lagi gi seminar hartanah maa..

      ajak minum lepak tu memang la selalu.

  16. wazy
    wazy January 24, 2014 at 3:45 pm | | Reply

    Ada rezeki nak datang juga ke seminat abang ensem ni

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 6:55 pm | | Reply

      Meh pergi ramai-ramai. Yehh!

  17. TehR
    TehR January 24, 2014 at 4:04 pm | | Reply

    aku pun teringin nak pergi
    tapi macam jauh je rasa

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 6:57 pm | | Reply

      dekat ajela.

      kat malaysia je.

  18. zool
    zool January 24, 2014 at 4:29 pm | | Reply

    seminar hartanah tu.. memang bagus siapa yang nak berkecimbung dlm bidang ni

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 6:58 pm | | Reply

      memang ramai orang nak belajar bab hartanah sekarang ni. hoho..

  19. hannyabdullah
    hannyabdullah January 24, 2014 at 4:56 pm | | Reply

    Ensem ke?? Kalau kurenggg ensem tak nak gi lah… 😆

    Actually memang berminat sangat nak join tapi masa tu belum mengizikan makcik nak gi..:)

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:01 pm | | Reply

      ensem makcik.

      betul..ensem sangat. hehe..

  20. nadot
    nadot January 24, 2014 at 11:48 pm | | Reply

    duit ko dah berkepuk kumpul tu.. pegi cepat2, leh kumpul aset cepat2, duit lebih, leh bagi aku satu… heheheh

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:05 pm | | Reply

      Apa pasal plak mahu bagi hang satu????

  21. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 25, 2014 at 7:54 am | | Reply

    pasang cita2 gak ni nak pegi seminar abg ensem yg mendakwa dirinya aaron aziz. heh~

  22. halif
    halif January 25, 2014 at 8:37 am | | Reply

    Sebijik rumah utk seorg isteri. Mantap!

    1. titan
      titan February 2, 2014 at 2:27 am | | Reply

      Haha..

      Mudah-mudahan tercapai la hendaknya.

  23. zik
    zik January 26, 2014 at 3:37 pm | | Reply

    abang encem sempoi jerr… takdalah serious sangat pun… misai tebal..dont judge book by the cover..hehe

  24. ema
    ema January 27, 2014 at 3:31 am | | Reply

    suka dengan komen dari blogger bro Mohd Subhi tu…jangan beli empat..beli 5 buah rumah tau…hehe

    1. titan
      titan January 30, 2014 at 4:44 am | | Reply

      hoho..

      banyak sangat tu. Aku bajet 4 buah rumah aje.. :mrgreen:

  25. hafizmd
    hafizmd January 29, 2014 at 2:18 am | | Reply

    Yg seminar ni, gua kurang minat, tp gua ingat nak ikut seminar saham abg enhem ni…insyaAllah

    1. titan
      titan January 30, 2014 at 4:43 am | | Reply

      tunggu dia buat lagi la jawabnya. haha..

  26. suri
    suri February 1, 2014 at 12:39 pm | | Reply

    macam kenal tapi tak pernah jumpa hurm..berminat jom serbu 🙂

    1. titan
      titan February 2, 2014 at 2:26 am | | Reply

      Kalau tak kenal, kena la pergi berkenalan ye. Hehe..

  27. mancai
    mancai February 14, 2014 at 9:39 am | | Reply

    wah layan hartanah… terbaik ni…

  28. Shah PK
    Shah PK October 27, 2014 at 5:04 am | | Reply

    Nanti kena pergi jugak ni..pelaburan utk masa depan 🙂

  29. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi February 10, 2015 at 3:28 am | | Reply

    sekurang kurangnya kena ada satu rumah sebelum kita mati.

  30. si bongkok
    si bongkok March 5, 2015 at 7:19 am | | Reply

    Oooo…belajar hartanah untuk berbini empat…satu motivasi hebat utk belajar hartanah nie. Pratikal dan sesuai dengan para blogger yg kacak2 nie..

  31. fadzil
    fadzil September 13, 2015 at 12:38 pm | | Reply

    terima kasih tuan ahmad faizal atas perkongsian artikel di atas. saya doakan Tuan berjaya dunia akhirat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.