21 Responses

  1. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 24, 2014 at 7:26 am | | Reply

    sudah semakin hampir dengan cendol.hahahaha :mrgreen:

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 7:40 am | | Reply

      Eiii..

      bukan dia ke kena belanja kita???

  2. Fadhil Husin
    Fadhil Husin January 24, 2014 at 12:10 pm | | Reply

    Sikit je lagi tu. Eh, kenapa ada 50 kenapa ada 25? lain2 ya komisennya?

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 4:35 pm | | Reply

      rm50 tu. 2 sales. rm25 tu..1 sales.

      kekadang, diorang bayar sekaligus. Biasanya, setiap hari diorang bayar kalau ada sales.

  3. kakiblog
    kakiblog January 24, 2014 at 3:06 pm | | Reply

    tahniah bro..ada tips yang diberikan memang berguna untuk kami semua!

    1. titan
      titan January 24, 2014 at 4:36 pm | | Reply

      tu tips kat atas tu. Ikut aje.

      Tips lain, baca kat artikel lain yang berkaitan tentang Jobdirumah.

  4. nabila biela
    nabila biela January 24, 2014 at 5:38 pm | | Reply

    mcm best je ni..mcm ley try 😉

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 6:05 pm | | Reply

      try aje. Tak rugi punya.

  5. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi January 24, 2014 at 5:39 pm | | Reply

    Sampai sekarang den punya tak ada apa-apa dapat…

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 26, 2014 at 4:00 pm | | Reply

      Boleh ikut nasihat sifu.. nanti dapat insyallah 🙂

    2. titan
      titan January 26, 2014 at 6:00 pm | | Reply

      Tak apa.

      Cuba lagi sampai dapat.

  6. nadot
    nadot January 24, 2014 at 11:50 pm | | Reply

    😡 👿 😥 jeles! ;p

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 6:01 pm | | Reply

      apa pasal plak hang nak jeles-jeles nih aa..

  7. papa mifz
    papa mifz January 25, 2014 at 9:13 am | | Reply

    semakin tinggi nampaknya lif-lif kajayaan bro… 😎

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 6:01 pm | | Reply

      BIasa aje.

      Mudah-mudahan boleh dapat lebih banyak lagi lepas ni.

  8. reezluv
    reezluv January 26, 2014 at 9:10 am | | Reply

    gua dah agak dh.ahaha

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 6:02 pm | | Reply

      Agak apa ni?

      Haha..

  9. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah January 26, 2014 at 3:54 pm | | Reply

    terbaik lah sifu.. :mrgreen:

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 6:03 pm | | Reply

      Biasa aje.

      Siapa-siapa pun boleh dapat punya kalau usaha.

  10. Hafizul
    Hafizul January 27, 2014 at 5:43 am | | Reply

    Okeh…nak jeles ke tak ni ekkk??? 👿

  11. Faiz
    Faiz January 30, 2014 at 3:52 am | | Reply

    Salam bro,

    Nak tau u ade skills ape? untuk buat job2 ni.. For now skills komputer dlm using Microsoft Office mmg xde hal. Ke perlu ade skills lain?
    TYSM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.