35 Responses

  1. nabila biela
    nabila biela January 26, 2014 at 1:07 am | | Reply

    wah…beznye…tahniah2 en.titan =)

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 5:18 pm | | Reply

      sama-sama.

      Apa yang beznya nih???

  2. AUC
    AUC January 26, 2014 at 2:13 am | | Reply

    beribu ribu ribu tannia…

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 5:19 pm | | Reply

      tannia tu apa eh? 😯

  3. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 26, 2014 at 2:25 am | | Reply

    ye.betul.Alexa penting.disebabkan Alexa la En Titan Boleh Belanja FA cendol nanti.kah3.hahaha :mrgreen:

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 5:21 pm | | Reply

      Tak penting sangat sebenarnya kalau nak buat duit.

      Tapi kalau rank bagus, itu lebih bagus.

  4. wafacw
    wafacw January 26, 2014 at 3:06 am | | Reply

    harap x berjanggut berjambang ngan beruban-uban baru dapat rank alexa cam ni ehehhehe…

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 5:21 pm | | Reply

      Boleh je.

      Dalam setahun leh capai punya kalau mahu.

  5. Fadhil Husin
    Fadhil Husin January 26, 2014 at 3:35 am | | Reply

    Thanks…. Eh, salah. Tahniah.. :mrgreen:

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 5:22 pm | | Reply

      Hang ni mesti tengah lalok kan?

  6. Mohd Azrin Abu Bakar
    Mohd Azrin Abu Bakar January 26, 2014 at 4:07 am | | Reply

    Tahniah bro.Penting juga Alexa Rangkingutk blog ye..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 26, 2014 at 4:10 pm | | Reply

      Penting.. Kena kejar juga benda ni. Baru blog mantap :mrgreen:

    2. titan
      titan January 26, 2014 at 5:25 pm | | Reply

      Tak penting sangat.

      Tapi ikut orang la. Ada orang ok, ada orang tak layan sangat.

  7. Afiq Aimannaaim
    Afiq Aimannaaim January 26, 2014 at 5:34 am | | Reply

    Sikit lagi tu nak dapat top 100 most popular site in Malaysia hehe

  8. Farzli
    Farzli January 26, 2014 at 5:57 am | | Reply

    fuhh.. mantap..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 26, 2014 at 4:04 pm | | Reply

      betul tu. mantap..

  9. Syuhada
    Syuhada January 26, 2014 at 6:19 am | | Reply

    terbaekk! tahniah tuan!

  10. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi January 26, 2014 at 6:43 am | | Reply

    Wolaweh 🙂 Awsome bro….

  11. Green Leaf
    Green Leaf January 26, 2014 at 6:53 am | | Reply

    Saya punya seribu tak lepas lagi…huhu

  12. yumida
    yumida January 26, 2014 at 7:43 am | | Reply

    woooo…di tangga yg baik tu..moga makin up n up 🙄
    terasa ade org nak spons cendol..yes! yes!!

  13. HannyAbdullah
    HannyAbdullah January 26, 2014 at 8:04 am | | Reply

    Waduhhhh…jutaan tahniah ya..:)

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 5:30 pm | | Reply

      Tahniah aje?

      cendol-cendol takde?

  14. reezluv
    reezluv January 26, 2014 at 8:58 am | | Reply

    dari klikjer..smlm baru dpt berita best..hehe..dh dekat 50..hehe

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 5:33 pm | | Reply

      Aku jarang sangat guna klikjer. Dah kat jomniaga pun ada. So, belasah kat sana aje la selalu. haha..

  15. zik
    zik January 26, 2014 at 3:40 pm | | Reply

    aku tak pernah dapat sales dari klikjer… ayat kurang power.. tapi produk dia ada dekat ashadee jugak… sebab tuh fokus dekat ashadee jerla..hehe

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 5:36 pm | | Reply

      kena beli kitab aku la tu dulu. haha..

  16. TehR
    TehR January 26, 2014 at 3:48 pm | | Reply

    alexa rank aku ntah berapa juta dah sekarang ni
    haha

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 5:38 pm | | Reply

      ehh..bukan dulu bawah top 500 kerr???

  17. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah January 26, 2014 at 3:55 pm | | Reply

    semoga bertambah baik lagi bulan2 akan datang. 😆

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 5:41 pm | | Reply

      Mudah-mudahan begitulah hendaknya ye.

  18. Hafizul
    Hafizul January 27, 2014 at 5:35 am | | Reply

    Tahniah…atas berita yang mengembirkan ni..susah kan nak jadi ranking sampai tahap tu…

    1. Custom Made Stickers Kereta
      Custom Made Stickers Kereta January 27, 2014 at 7:25 pm | | Reply

      Kena usaha lebih kuat lagi.

      Belum capai target lagi. hoho.. 😆

  19. akubiomed
    akubiomed January 28, 2014 at 3:06 pm | | Reply

    Mantap bangat Alexa ranking blog ini.

  20. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 January 29, 2014 at 11:23 am | | Reply

    Owwhhh… gempak gak advertiser skang …dah mula refer pada alexa rank nie

  21. web guru
    web guru July 18, 2015 at 3:40 am | | Reply

    alexa semakin hari semakin banyak sudah bermilion-milion bagaimana ya cara menurunkannnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.