32 Responses

  1. Bahrain
    Bahrain January 25, 2014 at 10:33 pm | | Reply

    anak emaik ni. bagus-bagus.

    1. Ilmu Blogspot Blogger Malaysia
      Ilmu Blogspot Blogger Malaysia January 27, 2014 at 7:14 pm | | Reply

      Memanglah anak emak aku.

      Habis anak siapa lagi. Haha

  2. Farzli
    Farzli January 25, 2014 at 11:01 pm | | Reply

    deria 8, mmg bhaya woo.. aku dah kene gak bru2 ni tp benda tu lom sampai lg kat umah.. dah sampai, bru nak citer lam blog.. hang tggu post aku nanti, hahaha..

    sayangilah mak aku jugak.. haha

    1. Ilmu Blogspot Blogger Malaysia
      Ilmu Blogspot Blogger Malaysia January 27, 2014 at 7:15 pm | | Reply

      Apa plak bahaya.

      Itu anugerah untuk emak gua. Gua hormat dan kagum. :mrgreen:

      1. Farzli
        Farzli January 28, 2014 at 5:21 am | | Reply

        bahaya dari aspek seorang mak yang kasih anak.. 😎

  3. KiD
    KiD January 25, 2014 at 11:20 pm | | Reply

    sempoi lah… aku pun tak pernah main candy crush… hehehehe

    1. Ilmu Blogspot Blogger Malaysia
      Ilmu Blogspot Blogger Malaysia January 27, 2014 at 7:16 pm | | Reply

      Peh.

      Hebat hang tak pernah main candy crush saga.

  4. Green Leaf
    Green Leaf January 25, 2014 at 11:22 pm | | Reply

    Kita tak rasa apa yang mak kita rasa…huhu. Seorang ibu amat menyayangi anaknya…

    1. Ilmu Blogspot Blogger Malaysia
      Ilmu Blogspot Blogger Malaysia January 27, 2014 at 7:16 pm | | Reply

      Mana-mana ibu pun memang sayang anak maa..

  5. AUC
    AUC January 26, 2014 at 2:15 am | | Reply

    selamat hari emak hari2…

    1. Custom Made Stickers Kereta
      Custom Made Stickers Kereta January 27, 2014 at 7:17 pm | | Reply

      Yahh..

      selamat hari emak setiap hari. hehe

  6. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 26, 2014 at 2:22 am | | Reply

    mak.jangan lupa belanja FA cendol ek.eh.hahahhaha

    1. Custom Made Stickers Kereta
      Custom Made Stickers Kereta January 27, 2014 at 7:18 pm | | Reply

      Bila nak belanja aku cendol ni haa??

  7. wafacw
    wafacw January 26, 2014 at 3:04 am | | Reply

    ehehhe… kadang2 bunyi macam ganaz… rupa2nya, manjerrr… ehehhee

    1. Custom Made Stickers Kereta
      Custom Made Stickers Kereta January 27, 2014 at 7:18 pm | | Reply

      Biasalah tu.

      Haha..nama pun anak emak kannnnnnnn..

  8. Akuro San
    Akuro San January 26, 2014 at 3:31 am | | Reply

    ayat last tuh buat tergelak jer…
    tiba-tiba pula kita kena sayang mak dia… huhu~
    btw, deria ke-6 tu biasa dengar. Deria ke-8 ?? hurmm~ kena menuntut dengan mak hang nih, klu nak dapat deria ke-8…

    1. Custom Made Stickers Kereta
      Custom Made Stickers Kereta January 27, 2014 at 7:19 pm | | Reply

      Tak.

      Itu anugerah, semua emak-emak ada maa biasanya..

  9. Fadhil Husin
    Fadhil Husin January 26, 2014 at 4:17 am | | Reply

    Saya sayang mak saya. πŸ˜₯

    1. Custom Made Stickers Kereta
      Custom Made Stickers Kereta January 27, 2014 at 7:20 pm | | Reply

      Semua orang sayang emak masing-masing maa..

  10. HannyAbdullah
    HannyAbdullah January 26, 2014 at 8:10 am | | Reply

    Sweetnya…jadi syahdu gitu baca entry ni, terus teringat makk.

    Leh bagi sikit sambal belacan mak tak!! πŸ™‚

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:21 pm | | Reply

      sambal belacan emak?

      sudah habis. Haha..

  11. MK Kimi
    MK Kimi January 26, 2014 at 2:04 pm | | Reply

    sesetengah org malu bila digelar anak mak. Diorg mungkin kurang kasih sayang mak barangkali.

    Sayangilah mak kita, sayangilah ibu bapa kita

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:21 pm | | Reply

      Yap.

      Sayangilah emak-emak anda semua.

  12. ajumohit
    ajumohit January 26, 2014 at 2:28 pm | | Reply

    alololo so suuwiittttt πŸ˜›

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:22 pm | | Reply

      Aku memang manis orangnya. Haha..

  13. TehR
    TehR January 26, 2014 at 3:53 pm | | Reply

    sayang mak
    semalam temankan mak aku gi cari orang nak jual kambing
    punya la jauh

    sudahnya beli kambing kat kampung sendiri
    haha

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:22 pm | | Reply

      Wahh..

      mahu buat kenduri kahwin lagi sekali kahh??

  14. Hafizul
    Hafizul January 27, 2014 at 5:41 am | | Reply

    Ok..tersentuh gak bila baca artikel ni…pandai encik titan mainkan perasaan…semoga emak tu seihat selalu dan sentiasa bertenaga untuk buatkan sambal belacan kesukaan anak-anaknya..huhu…biasalah…dah lama emak tu tak naik black saga tu..hehe

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:23 pm | | Reply

      Emak aku yang rasmi dulu bila aku beli kereta saga tu maa.

      haha..

  15. namia
    namia January 28, 2014 at 3:20 pm | | Reply

    baca entry ini boleh gelak sorang2 …
    ada2 je en titan ini dalam entry bersama mak dia heheheheheh

  16. akubiomed
    akubiomed January 28, 2014 at 3:45 pm | | Reply

    Untunglah menjadi kesayangan anak emak. πŸ™‚

  17. Khairul Zamri
    Khairul Zamri February 16, 2014 at 12:49 pm | | Reply

    Balik bercuti makan dan luang masa bersama ibu bapa memang seronok dan menenangkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.