46 Responses

  1. reezluv
    reezluv January 26, 2014 at 5:03 pm | | Reply

    join jugak mamat ni..ahaks

    1. Farisya Anastasyia
      Farisya Anastasyia January 26, 2014 at 5:08 pm | | Reply

      SIFU duk karang ayat2 cinta dulu.haha :mrgreen:

    2. titan
      titan January 26, 2014 at 5:10 pm | | Reply

      Gua kena paksa.

      Terpaksalah gak buat. Waa… 👿

      1. Farisya Anastasyia
        Farisya Anastasyia January 26, 2014 at 11:54 pm | | Reply

        hahaha..xpa.mana taw ada rezeki menang. :mrgreen:

  2. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 26, 2014 at 5:06 pm | | Reply

    akhirnyaaaaaaaaaaaa..hahaha..Tq SIFU…!hahaha..nak cendol turun tganu la.hehehe :mrgreen:

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 5:12 pm | | Reply

      takde. takde..

      Turun banting. Gua tak kira. 😈

  3. farid laham
    farid laham January 26, 2014 at 5:07 pm | | Reply

    haha aku blh bg stiker satu nti belanja cendol ye 🙂

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 5:14 pm | | Reply

      Gua nak background son goku.

      Ada tak?

  4. suri
    suri January 26, 2014 at 6:53 pm | | Reply

    mau angat satu entri tunggulah erk heee…kat motokat tak boleh ker haaaa.. ok 😉

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 7:07 pm | | Reply

      boleh aje rasanya.

      Kat mesin basuh pun boleh kalau nak. hehe..

  5. Farzli
    Farzli January 26, 2014 at 11:04 pm | | Reply

    perghh.. dah join dahhh abam nih..

    moga hang sangkut, blanje aku cendol, haha..

    1. titan
      titan January 26, 2014 at 11:09 pm | | Reply

      Yang ni dah payah sikit.

      Ada tersilap teknik dah. Mesti kacau kat google. Haha.. :mrgreen:

  6. Akuro San
    Akuro San January 26, 2014 at 11:57 pm | | Reply

    menarik nih, sticker custom made…
    memang bagus untuk buat promosi.

  7. Bahrain
    Bahrain January 27, 2014 at 2:15 am | | Reply

    nasib bro tegur pasal custome. haha.

  8. Kamal Mustafa
    Kamal Mustafa January 27, 2014 at 3:29 am | | Reply

    Menarik, buleh creat sendiri design ikut suka kita. Yang dah siap pun ado.

  9. BM
    BM January 27, 2014 at 4:06 am | | Reply

    Artikel macam kurang menyengat seperti biase!…tapi seo contest kan, ucapan biase…semoga tuan berjaya ye!

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 6:12 pm | | Reply

      haha..

      dah nama pun seo contest. Susah nak menang contest macam nih sekarang. Haha..

  10. Denaihati
    Denaihati January 27, 2014 at 5:00 am | | Reply

    denaihati pun ada car sticker…heeee. iklan kat kereta tu.
    semoga sukses bro.

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 6:31 pm | | Reply

      wahh..

      ada sticker juga rupanya ye. hehe

  11. Hafizul
    Hafizul January 27, 2014 at 5:27 am | | Reply

    Yang custom macam2 tu kalau ecpired pun polis tak sempat nak marah..gelak sakan dulu la jawabnya..haha..geli hati tengok custom sticker yang macam2 ragamnya tu..haha

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:09 pm | | Reply

      haha..

      haruslah gelak dulu. Penat diorang design tu.

  12. nabila biela
    nabila biela January 27, 2014 at 6:00 am | | Reply

    wah…klah lah sy cmni..hehe..gudluck bro 🙂

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:50 pm | | Reply

      macam mana boleh kalah la plak?

  13. ema
    ema January 27, 2014 at 6:07 am | | Reply

    kalau kita cam malu jer nak letak sticker kete guna nama blog yang tak sbrapa ni.. 😳 😳

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:50 pm | | Reply

      La. kenapa plak mahu malu.

      Kena bangga tau! :mrgreen:

  14. onlajer
    onlajer January 27, 2014 at 7:46 am | | Reply

    wah dia dah buat lah, nak kena tambah entri sokongan lah macam ini hahaha

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:51 pm | | Reply

      Haha..

      kena plak wat artikel sampingan eh? 😈

  15. Faizal fredley
    Faizal fredley January 27, 2014 at 5:04 pm | | Reply

    ada jugak benda ni bermain dlm kepala otak aku….nak buat utk blog aku tp benlum ada masa lagi nak order…

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:51 pm | | Reply

      takpe. Ambil masa hang.

      Janji hang bahagia. Itu dah cukup.

  16. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 28, 2014 at 8:19 am | | Reply

    stker kereta dia kalau menang nanti mesti ada gambar CENDOL 😮

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 9:52 pm | | Reply

      Ehhh..macam mana boleh tahu ni??? 😯

  17. akubiomed
    akubiomed January 28, 2014 at 3:03 pm | | Reply

    Kaki tampal sticker memang minat sticker custom ini.

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 9:49 pm | | Reply

      mesti ramai yang suka sticker. Lagi-lagilah orang perempuan. hoho..

  18. puteri kasih
    puteri kasih January 29, 2014 at 4:33 am | | Reply

    Nak jugalah design sticker letak nama blog camni..hehe. Good luck 🙂

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:15 pm | | Reply

      Haa..sila buat satu cepat. :mrgreen:

  19. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 January 29, 2014 at 11:20 am | | Reply

    Hurmmm….. tetiba boleh recall BuluhMas yea…. sayangkan bendalah tu hot kejap jee

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:14 pm | | Reply

      Stickernya masih ada. Aku tak lekat lagi sticker tu.

      Rasa segan plak masa tu. Haha

  20. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 30, 2014 at 12:40 am | | Reply

    aku kurang suka tampal menampal ni..dulu je rajin, sekarang barang2 aku semua bersih dari stiker..hehehe

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:13 pm | | Reply

      Tengok orang kot.

      Aku masih suka menampal-nampal ni. 😈

  21. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain January 30, 2014 at 1:02 am | | Reply

    Kena mintak buat sticker Man Utd yg baik punya utk keta kawe cam ni. Brp kos agaknya?

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:13 pm | | Reply

      rasanya murah aje rasanya.

      Tak mahal. Cuba tengok kat site diorang. 😉

  22. blogger lelaki
    blogger lelaki January 31, 2014 at 10:20 am | | Reply

    nanti lu pun bleh buat custom made sticker tuk blog lu jugak nanti..hu3

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:11 pm | | Reply

      haha..kalau aku rajin, aku buat la.

      kalau tak rajin, tak wat la kot.

  23. shadhira
    shadhira February 12, 2014 at 2:52 am | | Reply

    Custom made sticker memang awesome.
    Shad terjah dari segmen sama,

  24. din
    din June 4, 2015 at 4:00 am | | Reply

    Entry yang cukup bermanfaat. Dalam usaha nak buat sticker…

  25. Doorgiftmaster
    Doorgiftmaster May 24, 2016 at 3:10 pm | | Reply

    Custom made sticker ni bagus kalau buat sebagai promosi sama ada produk atau perkhidmatan .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.