68 Responses

  1. Farzli
    Farzli January 27, 2014 at 7:20 am | | Reply

    try and error.. mmg slalu kene buat..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 27, 2014 at 8:41 am | | Reply

      betul tu. baru menjadi..hehe.. :mrgreen:

    2. titan
      titan January 27, 2014 at 7:52 pm | | Reply

      memang kena try and error maa.

      Hoho..

  2. Azri Johan
    Azri Johan January 27, 2014 at 7:21 am | | Reply

    Its now or never πŸ˜‰

    Semua blog wordpress ke ada jugak blogspot bro?

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:26 am | | Reply

      Dua-dua.

      Tapi contoh kat atas tu, platform blogspot.

  3. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 27, 2014 at 7:23 am | | Reply

    sound interested. hermmmm πŸ˜†

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:53 pm | | Reply

      interested pasal apa?? πŸ™„

  4. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 27, 2014 at 7:27 am | | Reply

    iyelah, tunggu makcik kumpul duet tabung kasi cukup utk bajet buku merah jambu yer…

    1. Liniey Nor
      Liniey Nor January 27, 2014 at 9:21 am | | Reply

      sama la nga macik 😐

  5. Irwan Alessa
    Irwan Alessa January 27, 2014 at 7:34 am | | Reply

    keyword mana boleh bagitau orang.. rahsia kerajaan sendiri meh,. kalau tak tak merasa BR1M sendiri.. hahaha

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 27, 2014 at 8:43 am | | Reply

      betul tu.. rahsia kerajaan sendiri.

    2. titan
      titan January 27, 2014 at 7:54 pm | | Reply

      haha..

      takkanlah aku nak bagitau. Ramai kaki sailang sekarang ni.

  6. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz January 27, 2014 at 7:48 am | | Reply

    Try and error saja :mrgreen:
    Tapi blogspot yang sekarang bukan macam dulu, lani lagi cepat entri diindek. Anak emas Google kan

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:54 pm | | Reply

      Biasalah tu, kita kena ambil kesempatan secepat mungkin maa. haha..

  7. onlajer
    onlajer January 27, 2014 at 7:51 am | | Reply

    sekarang ini ke, atau nanti karang hehe

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:55 pm | | Reply

      ikut suka hati jang la.

      hehe..

  8. hafiz
    hafiz January 27, 2014 at 8:01 am | | Reply

    Ada juga terjumpa laman web macam ni, memang bagus…

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:56 pm | | Reply

      Yap. Sekali-sekala aku kongsi gak site bagus macam ni.

  9. Fadhil Husin
    Fadhil Husin January 27, 2014 at 8:26 am | | Reply

    teknik seo kena belajar selagi larat. akan tetapi belajar saja tapi tak buat tak ada gunanya, ibarat pohon tak berbuah (chewaah)

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:56 pm | | Reply

      kita kena praktik.

      itu sahaja caranya. :mrgreen:

  10. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah January 27, 2014 at 8:38 am | | Reply

    Betul tu sifu titan. Kena belajar jika nak maju dalam dunia blog πŸ˜†

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:57 pm | | Reply

      kena rajin usaha maa. haha

  11. zool
    zool January 27, 2014 at 8:38 am | | Reply

    best kalau affiliate masyuk tetiba ni

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:57 pm | | Reply

      haha..

      memang kena selit la affiliate sana-sini. 😎

  12. Akuro San
    Akuro San January 27, 2014 at 8:40 am | | Reply

    kena bayar ker, guna authority labs nih?

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 10:41 am | | Reply

      bulan pertama. free.

      bulan kedua, kena bayar kalau nak teruskan.

      kalau nak jimat, bulan kedua..register akaun baru. submit blog baru. submit keyword semula. Kiranya start dari kosong semula. Tapi akaun lama, kena delete la.

      Haha.. :mrgreen:

      1. reezluv
        reezluv January 27, 2014 at 3:18 pm | | Reply

        lau ko x mention tentu ramai blogger x heran pun tentang kajian keyword..ahaah..bagus ini punya petanda.jgn kacau keyword aku sudah..ahaha

        1. titan
          titan January 27, 2014 at 7:58 pm | | Reply

          tapi sekarang ramai yang dah ambil tahu. haha..

  13. sukma
    sukma January 27, 2014 at 8:46 am | | Reply

    share ler sikit…teknik SEO tu….@ rahsia ler sangat….

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:58 pm | | Reply

      aku dah share banyak kali aje maa.

      tinggal perasan atau tidak aje.

  14. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi January 27, 2014 at 10:29 am | | Reply

    Hebat lah Tuan Titan. Memang Pakar SEO tersohor nih πŸ˜€

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:58 pm | | Reply

      belum pakar lagi.

      biasa-biasa aje nih.

  15. papa mifz
    papa mifz January 27, 2014 at 10:36 am | | Reply

    berapa harga terkini kitab lu tuh..??

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 10:43 am | | Reply

      Rujuk kat web jualan – http://teknikseomerahjambu.com

  16. ajumohit
    ajumohit January 27, 2014 at 12:16 pm | | Reply

    masih bertatih lagi ban seo ni, skrg ni byk contest seo
    owhhh

  17. encikarman
    encikarman January 27, 2014 at 12:42 pm | | Reply

    wow.. mainan menarik nih… nak ilmu kena kluar modal skit

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 7:59 pm | | Reply

      haha..

      mana ada benda percuma sekarang ni.

  18. fazrol
    fazrol January 27, 2014 at 1:25 pm | | Reply

    Kalau tak sorok keywork lagi terbaik.. he he..

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 8:00 pm | | Reply

      haha..memang kena sorok maa. :mrgreen:

      selagi leh sorok, aku sorok.

  19. hafizmd
    hafizmd January 27, 2014 at 1:56 pm | | Reply

    baik…kali ni gua dah nekad…

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 8:00 pm | | Reply

      nekad mahu buat apa agaknya eh?

      1. hafizmd
        hafizmd January 28, 2014 at 2:54 am | | Reply

        nanti dah jadi, gua story-mory…hehehe

  20. mohdridzwan
    mohdridzwan January 27, 2014 at 2:27 pm | | Reply

    Ambe sendiri sedang berusaha ke arah SEO yang lebih baik.

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 8:01 pm | | Reply

      Ya, mudah-mudahan berjaya hendaknya.

  21. reezluv
    reezluv January 27, 2014 at 3:13 pm | | Reply

    lagi satu tools best..rasanya kot aku beli keyword samurai tu berbaloi ke?hehe

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 8:01 pm | | Reply

      beli aje mana yang hang suka.

  22. faizalpj
    faizalpj January 27, 2014 at 4:46 pm | | Reply

    bagus nie.hebat2

  23. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 27, 2014 at 5:11 pm | | Reply

    Bab seo memang seronok gila belajar..topik evergreen..takda blog ataupun web yang takda seo. hehe

    1. titan
      titan January 27, 2014 at 8:02 pm | | Reply

      Ya.

      SEO ada dimana-mana sahaja. Hehe

  24. suri
    suri January 28, 2014 at 1:28 am | | Reply

    beli jajan boleh asal seo kitab tak mampu.ceh alasan heee. 😑

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:24 pm | | Reply

      Hehe..

      hang dah beli ka?

  25. farid laham
    farid laham January 28, 2014 at 3:15 am | | Reply

    betul seo penting utk blogger yang betul2 nk buat duit bukan buang masa update blog suka haha

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:26 pm | | Reply

      Kena lebih bijak sentiasa maa. πŸ˜†

  26. fyna
    fyna January 28, 2014 at 6:04 am | | Reply

    tak rugi kalau kita sentiasa belajar berkaitan dengan seo nih. memang nak untungnya.

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:27 pm | | Reply

      Ya. Memang untung belajar teknik seo ini. Banyak manfaatnya yang ramai orang tak tahu.

  27. muja
    muja January 28, 2014 at 11:10 am | | Reply

    saya tak reti ber seo tapi tak terminat lak nak belajar,, tu masalahnya,, kena taruh minat nih, chaiyokkkk

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:28 pm | | Reply

      Boleh aje. Kena rajin belajar aje. Takkan bakal cikgu susah nak faham kot.

  28. akubiomed
    akubiomed January 28, 2014 at 2:59 pm | | Reply

    Ada senjata rahsia rupanya. πŸ™‚

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:30 pm | | Reply

      Ada gak la senjata sikit-sikit. πŸ˜†

  29. Hafizul
    Hafizul January 28, 2014 at 6:14 pm | | Reply

    Emm nak usha-usha tengok gak la menda tu..hehe..terima kasih kongsikan..

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:31 pm | | Reply

      Sama-sama.

      Usha aje apa yang patut. Hoho..

  30. puteri kasih
    puteri kasih January 29, 2014 at 4:25 am | | Reply

    mengkaji keyword itu penting…hehe πŸ™‚

    1. titan
      titan January 29, 2014 at 8:29 pm | | Reply

      Yap.

      Kena rajin buat kajian. Lagi-lagi kalau mahu buat duit.

  31. mancai
    mancai January 29, 2014 at 5:05 am | | Reply

    satu masa dulu gara2 seo google adword aku dah kena block… ada cara tak bro nak unblock balik?

    1. titan
      titan January 29, 2014 at 8:28 pm | | Reply

      kena mintak la dari Google. hehe..

  32. cikgu naman
    cikgu naman January 31, 2014 at 12:52 am | | Reply

    dulu ingatkan SEO tu macam CEO..haha

  33. zik
    zik February 2, 2014 at 10:32 am | | Reply

    aku pun ada tools lain… kalau blog niche nie senang nak fokus. cuma nak kena update dan tambah lagi perisa dia dalam update info2 terkini dan keadaan semasa..

  34. Wafi Remli
    Wafi Remli April 5, 2014 at 5:50 pm | | Reply

    Kalau Adwords amacam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.