28 Responses

  1. Faizal fredley
    Faizal fredley January 29, 2014 at 7:24 pm | | Reply

    tahniah bro….aihh lama dah aku x join contets tetiba ras anak join kontest pulak bila tgk bro menang nih..

    1. titan
      titan January 29, 2014 at 8:09 pm | | Reply

      join aje.

      banyak lagi contest-contest kat luar sana.

  2. ajumohit
    ajumohit January 29, 2014 at 9:50 pm | | Reply

    tahniah untuk titan juga

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 29, 2014 at 11:44 pm | | Reply

      tahniah untuk bro juga. :mrgreen:

  3. Farzli
    Farzli January 29, 2014 at 11:05 pm | | Reply

    tahniah bro ! sambil lyn cendol, sambil dgr dangdut.. okeh ?

  4. cikgu hailmi
    cikgu hailmi January 29, 2014 at 11:27 pm | | Reply

    hebat! dapat jadi top referal pun kira dah ok dah tu..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 29, 2014 at 11:43 pm | | Reply

      betul tu. bukan senang nak dapat. 😆

  5. Akuro San
    Akuro San January 29, 2014 at 11:32 pm | | Reply

    fuh, dapat home theater, tuh… Tahniah~

  6. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah January 29, 2014 at 11:41 pm | | Reply

    Tahniah bro titan.. Terbaik lah.. :mrgreen:

  7. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 30, 2014 at 12:38 am | | Reply

    Tahniah pada yang menang..ko pun menang top referral tu, memang best sangat dah. beli tv besor plak.hehe

  8. BM
    BM January 30, 2014 at 12:40 am | | Reply

    Lebih dari berbaloi hadiah top referer! Tahniah!
    Boleh karaoke ‘Kalau aku kaya’… 🙂

  9. akubiomed
    akubiomed January 30, 2014 at 12:54 am | | Reply

    Aduhai terlepas pandang contest ini. Tanniah kepada semua pemenang. 🙂

  10. Hafizul
    Hafizul January 30, 2014 at 1:28 am | | Reply

    Kenapa saya tak tahu pun cerita ni ekk??? 👿

  11. Mus
    Mus January 30, 2014 at 1:31 am | | Reply

    tahniah kepada yang menang 😆

  12. farid laham
    farid laham January 30, 2014 at 1:48 am | | Reply

    insyallah ada rezeki blh menang… 🙂

  13. onlajer
    onlajer January 30, 2014 at 2:38 am | | Reply

    haha tak perasan pulak yang ini, tapi taniah tetap taniah

  14. Fadhil Husin
    Fadhil Husin January 30, 2014 at 2:50 am | | Reply

    selamat tengok bluray 3d, aku nak gi spa nih. 🙂

  15. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 30, 2014 at 3:26 am | | Reply

    menang la jugak tu… tahniah2

  16. reezluv
    reezluv January 30, 2014 at 5:36 am | | Reply

    setiap contest masuk lu dapat adiah..best gile..ahaha

  17. iAwani
    iAwani January 30, 2014 at 7:11 am | | Reply

    wow .. lumayan sungguh hadiahnya.

  18. chii
    chii January 30, 2014 at 7:17 am | | Reply

    blog ni xmo wat contest lagi ke :mrgreen:

    1. titan
      titan January 30, 2014 at 7:22 am | | Reply

      Gua tengah wat kontest la ni.

      Gi join cepat. – http://ahmadfaizal.com/2014/01/01/contest-review-siraplimaucom/

      1. chii
        chii January 30, 2014 at 7:25 am | | Reply

        alaa..bab nak review2 ni..lemah sket la :mrgreen:

  19. Irwan Alessa
    Irwan Alessa January 30, 2014 at 8:02 am | | Reply

    ok, ni aku tak tahu apa pun satu, tetiba ada pemenang.. Perggghhh sadissssssssssss! 😈

  20. zool
    zool January 30, 2014 at 12:39 pm | | Reply

    tahniah kepada yang menang.. yang tak menang tu sabarlah ye..
    yang tak masuk, cubalah tahun depan..huhuh

    1. titan
      titan January 30, 2014 at 3:09 pm | | Reply

      Ya.

      Cuba lagi tahun depan. hehe..

  21. puteri kasih
    puteri kasih January 31, 2014 at 2:46 pm | | Reply

    tahniah kepada semua pemenang 🙂

  22. Khairul Zamri
    Khairul Zamri February 16, 2014 at 11:33 am | | Reply

    tahniah kepada semua pemenang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.