70 Responses

  1. wafacw
    wafacw January 31, 2014 at 8:27 pm | | Reply

    Please, let me join ehehehe…

    1. titan
      titan February 1, 2014 at 6:06 am | | Reply

      dah approve dah. Haha..

      Selamat berkelab. :mrgreen:

  2. Farzli
    Farzli January 31, 2014 at 10:25 pm | | Reply

    buat satu kelainan… cam akak Akma Omar tulis lam group tu pun okeh gak

    1. titan
      titan February 1, 2014 at 6:08 am | | Reply

      tanya je apa-apa dalam tu.

      Gua tak kesah sebenarnya. Haha.. 😆

  3. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi February 1, 2014 at 1:22 am | | Reply

    haaaa nak joint ler. Idea yang menarik!

    1. titan
      titan February 1, 2014 at 10:48 am | | Reply

      Haha..

      Join aje. Bukan kena bayar pun.

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah February 3, 2014 at 12:18 am | | Reply

        betul tu.Tak kena apa-apa bayaran.. :mrgreen:

  4. cikgu hailmi
    cikgu hailmi February 1, 2014 at 2:48 am | | Reply

    dah join! memang ada kelainan..
    kalu tak, tak habis2 group ping pong
    teruskan usaha murni.. 😉

    1. titan
      titan February 1, 2014 at 10:50 am | | Reply

      haha..

      group ping pong dah terlalu banyak. Tak larat nak ikut.

  5. Brader Sports
    Brader Sports February 1, 2014 at 3:06 am | | Reply

    Wah! dasyat ni. 254 tu dah boleh buat persatuan berdaftar. Register dgn ROS. Pilih lah kawe jd Presiden. En Titan jadi de facto leader. He he..

    1. titan
      titan February 1, 2014 at 10:51 am | | Reply

      Haha..

      boleh plak macam tu. :mrgreen:

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah February 3, 2014 at 12:15 am | | Reply

      Boleh dapat ilmu sifu join kelab ni insyallah. :mrgreen:

  6. raudzah
    raudzah February 1, 2014 at 5:43 am | | Reply

    ok menarik gak tu..ramai yang dah adakan..Denaihati, ben ashaari dan HH..so good luck to you..nanti kita join…

    1. titan
      titan February 1, 2014 at 10:53 am | | Reply

      Tak la.

      Bukan sebab ikut diorang.

      Tetiba je terbuat kelab tu.

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah February 3, 2014 at 12:08 am | | Reply

        Boleh mengertakan hubungan jika ada kelab macam ni.

  7. iluvtour
    iluvtour February 1, 2014 at 7:45 am | | Reply

    fuh dah ada kelab tu. bole jadi retis pasni hehe 🙂

    1. titan
      titan February 1, 2014 at 11:00 am | | Reply

      haha..

      takdenya nak retis-retis.

  8. TehR
    TehR February 1, 2014 at 7:52 am | | Reply

    nampak langkah makin laju ke depan
    tahniah

    1. titan
      titan February 1, 2014 at 11:04 am | | Reply

      Haha.

      BIasa-biasa aje.

  9. akubiomed
    akubiomed February 1, 2014 at 12:02 pm | | Reply

    Perkongsian ilmu antara ahli juga sesuatu yang menarik.

    1. titan
      titan February 1, 2014 at 12:33 pm | | Reply

      Ya.

      Bincang-bincang aje apa-apa yang patut.

  10. suri
    suri February 1, 2014 at 12:41 pm | | Reply

    bukan popular ah ye lah tu. saya baru perasan semalam.hari ni saya tinjau sambil lalu haaa.insyallah sesi suai kenal memang cukup membantu.

  11. khairul asrol
    khairul asrol February 1, 2014 at 12:53 pm | | Reply

    kelab malam takde ke titan? keh3 😛

  12. Mohd yazed
    Mohd yazed February 1, 2014 at 1:26 pm | | Reply

    Saya telah menyertai kelab ini..harap memberi tunjuk ajar..saya orang baru dalam bidang ini..terima kasih

  13. wazy
    wazy February 1, 2014 at 1:57 pm | | Reply

    Haaa …dah ada kelab mesti banyak perkongsian yang menarik perlu dikongsi dengan semua ahli kelab ye tak 😀

  14. Abu Zaini
    Abu Zaini February 1, 2014 at 2:57 pm | | Reply

    Cukup popular kelab Encik Titan

  15. Hafizul
    Hafizul February 1, 2014 at 4:56 pm | | Reply

    Kalau sebulan sekali ada cendol Banting FREE rasa sedap jugak…haha 😈

    1. blogger lelaki
      blogger lelaki February 2, 2014 at 2:38 am | | Reply

      yang ni gua sokong..titan kena standby cendol sorang satu mangkuk..hahaha

      1. titan
        titan February 2, 2014 at 3:02 am | | Reply

        korang nak, kasi turun banting la. Haha..

  16. blogger lelaki
    blogger lelaki February 2, 2014 at 2:37 am | | Reply

    nasib baik gua lu add…sebab gua baru tau ni..xsabar nk mendapat tip2 dari lu bro

    1. titan
      titan February 2, 2014 at 3:03 am | | Reply

      Banyak tips gak dari member lain.

      Sama-sama la kita belajar ye.

  17. zik
    zik February 2, 2014 at 3:01 am | | Reply

    Kejap je dah 2 ratus lebih.. Sokongan rakan2 diperlukan.. Chayok2

    1. titan
      titan February 2, 2014 at 3:05 am | | Reply

      Dah nak 300 dah.

      Terima kasih kepada mereka yang memeriahkan kelab tersebut. :mrgreen:

  18. kakiblog
    kakiblog February 2, 2014 at 3:30 am | | Reply

    idea yang terbaik…jom join ramai-ramai

  19. farid laham
    farid laham February 2, 2014 at 3:57 am | | Reply

    yeah nti blh kita berbincang2 hihi

  20. fyna
    fyna February 2, 2014 at 5:21 am | | Reply

    terbaik kelab nih. abg titan dah approve fyna ke? 🙂

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:29 am | | Reply

      dah approve dah semua. 😈

  21. puteri kasih
    puteri kasih February 2, 2014 at 5:56 am | | Reply

    dah join tunggu diapprove masuk je..hehe 🙂

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:30 am | | Reply

      dah approve semu dah rasanya.. 😆

  22. Pondok Papan
    Pondok Papan February 2, 2014 at 6:20 am | | Reply

    Emm cendol banting 100 mangkuk…. 😈

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:31 am | | Reply

      Larat ke ni wehhh?

  23. papa mifz
    papa mifz February 2, 2014 at 6:33 am | | Reply

    okeh kejap lagi den join ya…=)

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:31 am | | Reply

      gi join ramai-ramai eh. hehe

  24. Azuan
    Azuan February 2, 2014 at 12:43 pm | | Reply

    Aku pun nak join kelab la…

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:32 am | | Reply

      haha..

      sila. Sila.. :mrgreen:

  25. BM
    BM February 2, 2014 at 3:05 pm | | Reply

    Ingatkan nak tubuhkan kelab malam tadi…hehe
    Semoga matlamat dan tujuan tercapai tuan tercapai…Insyaallah, akan singgah dan join 🙂

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:32 am | | Reply

      ini kelab siang dan malam. hehe.. 😈

  26. zool
    zool February 2, 2014 at 4:13 pm | | Reply

    dah ramai join tu

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:33 am | | Reply

      bolehlah. kelab baru kann.. 😆

  27. AUC
    AUC February 2, 2014 at 4:15 pm | | Reply

    huh baru tau laaa… hehehe

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:34 am | | Reply

      haha..

      gi join cepat.

  28. Ikmal Izwan
    Ikmal Izwan February 2, 2014 at 6:15 pm | | Reply

    Terbaik,harus di sertai serta merta.

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:34 am | | Reply

      haha..dah join kah?

      1. Ikmal Izwan
        Ikmal Izwan February 3, 2014 at 1:33 pm | | Reply

        Dah join serta-merta semalam.hehe 🙂

  29. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah February 3, 2014 at 12:03 am | | Reply

    Terbaik sifu dah buat kelab juga.. Jom sertai ramai-ramai.. 😀 😀

  30. onlajer
    onlajer February 3, 2014 at 12:29 am | | Reply

    haha baru nampak tadi malam

  31. Asyrof Asri
    Asyrof Asri February 3, 2014 at 2:01 am | | Reply

    Rugi la sape tak join. 🙂

  32. reezluv
    reezluv February 3, 2014 at 2:59 am | | Reply

    malam ni gua join..sila approve.. :mrgreen:

  33. chii
    chii February 3, 2014 at 8:32 am | | Reply

    ada dikenakan apa2 bayaaran tak ? 😆

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 8:49 am | | Reply

      Percuma aje. Tapi kalau hang, kena belanja gua cendol dulu.

  34. chii
    chii February 3, 2014 at 9:06 am | | Reply

    eleh..dari thn2 sblm ni lagi dok suruh blanje..tp dia asyik bz je

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 9:07 am | | Reply

      siapa yang busy? busy dengan ketam dengan udang dia tu?

  35. Fadhil Husin
    Fadhil Husin February 3, 2014 at 1:32 pm | | Reply

    Bagus group ni. Jangan ada yang ping pong sudah. Aku sembur nanti. Kah kah

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 11:12 pm | | Reply

      hang nak sembur pakai apa nih? haha..

  36. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia February 3, 2014 at 2:49 pm | | Reply

    hebat sifu!hehehe :mrgreen:

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 11:13 pm | | Reply

      Hebat mendanya.

      Biasa-biasa aje.

  37. nadia johari
    nadia johari February 4, 2014 at 6:01 am | | Reply

    dah join ler..malu lak itew..hahaa

  38. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 4, 2014 at 6:48 am | | Reply

    Tolong jangan bagi orang ping..tolong..tolong.. 😈

  39. Ummi Hanie
    Ummi Hanie February 4, 2014 at 9:06 am | | Reply

    time kaceh ler add titew… tapi masih belum perkenalkan diri.. malu arr… ngeh3x

  40. bukit gambang
    bukit gambang March 5, 2014 at 4:46 pm | | Reply

    chantek ni, boleh join.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.