71 Responses

  1. KiD
    KiD February 3, 2014 at 12:09 am | | Reply

    hahahahaaa… teringat dulu, bro datang pakai tracksuit yea… πŸ™‚

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:59 am | | Reply

      haha..

      kalau datang, aku tak tahu nak pakai apa plak..kain pelekat boleh tak?

  2. Amirul
    Amirul February 3, 2014 at 12:26 am | | Reply

    Datang nk dpt iPad nak lah… selain tu macam malas lak

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 11:10 pm | | Reply

      Haha..

      nak ipad la plak dia..

  3. muja
    muja February 3, 2014 at 12:28 am | | Reply

    nak datang!!! tapi macam tak de geng je,, satu lagi,, malu,, haha

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 11:08 pm | | Reply

      haa..

      datang je. Jadi guard peribadi gua. haha

  4. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain February 3, 2014 at 12:30 am | | Reply

    Mau book tiket kapal terbang dulu nih. Kalau ok kawe join lah. Cuma masa tu sekolah cuti tak ehhh?

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 11:07 pm | | Reply

      Jap aku gi tengok kelander jap.

  5. Andy
    Andy February 3, 2014 at 1:05 am | | Reply

    Fuhh, hadiah dia je yang aku nak πŸ‘Ώ haha.

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 11:06 pm | | Reply

      laju aje hang ye bab hadiah.

  6. Myra Jay
    Myra Jay February 3, 2014 at 1:05 am | | Reply

    Datang je Bro.. Mudah2an free ari tu πŸ™‚

    1. saljuhumairah
      saljuhumairah February 3, 2014 at 8:04 am | | Reply

      Datang jangan tak datang… Mana tahu bertemu jodoh blogger jygak.., meriah la hidup… Lahir anak blogger nanti

  7. ajumohit
    ajumohit February 3, 2014 at 1:37 am | | Reply

    bolehla jumpa kat sana nanti

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 11:04 pm | | Reply

      nak jumpa ker??? πŸ˜†

  8. BM
    BM February 3, 2014 at 2:19 am | | Reply

    Sedang fikir2 lagi, melihat kpd program…amat menarik dan bermanfaat sekali, tetapi masih dilema utk ‘expose’kan diri…

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:51 pm | | Reply

      datang aje. kenal-kenal orang sikit. hehe..

  9. Asyrof Asri
    Asyrof Asri February 3, 2014 at 2:30 am | | Reply

    Harapnya, kali ini saya dapat dan pasti boleh hadir. πŸ™‚

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:49 pm | | Reply

      Datang la wehh.

      Bila lagi nak datang kan?

  10. reezluv
    reezluv February 3, 2014 at 3:00 am | | Reply

    insyallah aku akan datang..nak buat kad baru nanti..ehehe..moga dapat sebarkan kad..:P

    1. KiD
      KiD February 3, 2014 at 6:21 am | | Reply

      button badge bro.. hehehee

  11. halif
    halif February 3, 2014 at 3:03 am | | Reply

    mestila nak. ahli panel SBB tahn lepas kot.

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:49 pm | | Reply

      ahli panel sbb tahun lepas??

  12. Irwan Alessa
    Irwan Alessa February 3, 2014 at 3:30 am | | Reply

    jangan tak pergi bro.. aku dengar ada cendol.. hahahaha!! mintak2 takde keje hari tu boleh pergi..

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:58 am | | Reply

      Kena tengok gak.

      Kang ada kerja..memang tak dapat la. :mrgreen:

  13. fyna
    fyna February 3, 2014 at 4:00 am | | Reply

    teringin sangat nak datang. tapi…. πŸ™

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:54 am | | Reply

      datang ajela. takde tapi-tapinya. Tapi tu simpan dalam beg tangan.

  14. hannyabdullah
    hannyabdullah February 3, 2014 at 4:15 am | | Reply

    Rugi tau kalau tak datang , ni le peluang nak jumpa hannyabdullah (makcik beg besar) , so baik datang..bukan senang makcik nak bercampur gaul gan org ni tau.. πŸ˜†

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:54 am | | Reply

      wah..makcik beg besar pun datang gak kerrr??

  15. nabila biela
    nabila biela February 3, 2014 at 4:34 am | | Reply

    alahaiii..dtglah…bolehlahh kenal-kenal dengan otai ni πŸ˜›

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:52 am | | Reply

      ehh..

      nak kenal ke?

  16. akubiomed
    akubiomed February 3, 2014 at 5:09 am | | Reply

    Sudah daftar tunggu hendak menghadiri #SBB2014.

    Rasanya kalau panggil Fatin Liyana dan Hanis Zalikha sebagai panel lagi ramai yang hadir. πŸ™‚

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 7:49 am | | Reply

      kalau Fatin Liyana datang.

      Ada potensi besar aku datang gak. Haha.. 😈

  17. Farzli
    Farzli February 3, 2014 at 5:14 am | | Reply

    moga bro pun datang sb aku pun datang.. hahaha

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:51 am | | Reply

      peh, jauh gila hang datang kali nih..

  18. suri
    suri February 3, 2014 at 6:11 am | | Reply

    kalau datang jangan tidur boleh haaa :mrgreen: joM!

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:51 am | | Reply

      Kalau tak ngantuk. Kalau ngantuk, gua tido gak. 😈

  19. Dkna Abza
    Dkna Abza February 3, 2014 at 6:41 am | | Reply

    ruginya dkna tak dapat join SBB2014.. πŸ™

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 8:06 am | | Reply

      laa..

      kenapa tak leh datang plak?

      1. dkna abza
        dkna abza February 3, 2014 at 9:50 am | | Reply

        Tarikh tu balik rumah mertua.. nak cancel tiket flight lagi mahal dari harga #sbb2014 hehehehee

        Tak boleh sembang pasal cendol huhuu

        1. titan
          titan February 3, 2014 at 10:50 am | | Reply

          Takpelah.

          Tengok live streaming ajelah ye. πŸ˜†

  20. Faizal fredley
    Faizal fredley February 3, 2014 at 8:51 am | | Reply

    nak dtg tapi bila diumumkan tarikh 8 mac….terus jd 50-50 sb masa tu dah masuk u dah…

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:49 am | | Reply

      curi masa sikit.

      bila lagi nak datang kan?

  21. chii
    chii February 3, 2014 at 9:01 am | | Reply

    alaa…awalnya start..hr sabtu keje plak

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:08 am | | Reply

      datang je.

      kata nak belanja aku cendol wehh.

  22. aimie mokhtar
    aimie mokhtar February 3, 2014 at 9:38 am | | Reply

    50/50 jugaks…sebab ada baby, boleh bawak masuk baby x? haha

    *soalan serius ni

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:28 pm | | Reply

      itu tak tahu. Kena tanya orang-orang atasann la dulu..

  23. UpProfits
    UpProfits February 3, 2014 at 11:52 am | | Reply

    Bila tgk ada cendol jer dah terasa nk datang dh..hehe..cendol bro sponsor ker? πŸ˜‰

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:25 pm | | Reply

      tak ah..

      itu olang pihak pengurusan la sponsor. Haha..

  24. Fadhil Husin
    Fadhil Husin February 3, 2014 at 1:41 pm | | Reply

    Aku 50/50 lagi ni nak pergi. Kalau ada datang, adalah. Kalau tak datang, takdelah.

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:20 pm | | Reply

      datang ajelah. Jangan ngelat. Haha.. 😈

  25. Ahmad Zu Mal
    Ahmad Zu Mal February 3, 2014 at 2:23 pm | | Reply

    Hai, salam semua. Zumal layak tak join. Tapi segan xde geng πŸ™

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:16 pm | | Reply

      Join aje. Segan tu, simpan dalam almari. Haa..kan dah tak segan. :mrgreen:

  26. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia February 3, 2014 at 2:53 pm | | Reply

    nak la!nak suruh belanja cendol! 😈

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:14 pm | | Reply

      patut hang yang belanja aku maa.

      Grrr..

  27. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi February 3, 2014 at 4:03 pm | | Reply

    Jom terjah ramai-ramai…rugi juga kalau tak pi!

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:13 pm | | Reply

      Pergi ka kali ini bro?

  28. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi February 4, 2014 at 3:13 am | | Reply

    Insyaallah! kalau ada kesempatan. memang teringin nak joint!

  29. Alin Marlini
    Alin Marlini February 4, 2014 at 4:41 am | | Reply

    jumpa disana….

  30. onlajer
    onlajer February 4, 2014 at 5:18 am | | Reply

    moga dibukakan hati ku untuk pergi πŸ™‚

  31. nadia johari
    nadia johari February 4, 2014 at 5:58 am | | Reply

    memnag nak pergi tapi takut 8hb ade event lain pulak..sobsob

  32. hafiz
    hafiz February 4, 2014 at 6:25 am | | Reply

    kalau aku bujang mesti pergi punya hihihi

  33. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 4, 2014 at 6:49 am | | Reply

    Dah daftar tadi..jumpa hang kat sana.

  34. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 February 4, 2014 at 8:05 am | | Reply

    uissshh…. siap kena ada sebab musabab la pulak yea…. tapi ramai dah daftar nei

  35. Ummi Hanie
    Ummi Hanie February 4, 2014 at 9:16 am | | Reply

    memang verangan nak datang… hoho

    garmin dgn ipad mini, laki den dah ado. target iphone5s lah kot :p

  36. Syuhada
    Syuhada February 4, 2014 at 11:07 am | | Reply

    alhamdulillah..dah daftar. kalau takde aral melintang insyaAllah akan berada disana tapi segan pun ada.. πŸ™„

    1. titan
      titan February 4, 2014 at 11:21 am | | Reply

      takkan nak makan cendol pun rasa segan kott..

  37. Aniq Bukhary
    Aniq Bukhary February 4, 2014 at 4:31 pm | | Reply

    In shaa Allah join kalau xde halangan.. Doakan saya dapat pegi πŸ™‚

  38. Hafizul
    Hafizul February 5, 2014 at 1:52 am | | Reply

    Emm nak datang ke tak ni ekkk…..adoiii pening2..hahaha

  39. Nannie isa
    Nannie isa February 5, 2014 at 4:21 am | | Reply

    Insyallah kite jumpa.di sana.. waa bz nampaknya…

  40. cik tom
    cik tom February 5, 2014 at 5:37 am | | Reply

    tengah fikir lagi nak join ke takk…
    tp tgk 7 sebab tue cam best je…hurmm…

  41. suri
    suri February 6, 2014 at 1:25 am | | Reply

    nak juga datang baut muka tak malu walaupun tak der masuk bertanding heee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.