18 Responses

  1. saljuhumairah
    saljuhumairah February 3, 2014 at 8:10 am | | Reply

    Ada ke kursus untuk jadi customer kepada pelajar SPA ni ye?hahaha..tapi yang comel-comel jer…

    1. hafizmd
      hafizmd February 3, 2014 at 8:25 am | | Reply

      Kursus utk jadi customer? hahaha

    2. titan
      titan February 3, 2014 at 8:25 am | | Reply

      Kursus untuk jadi customer? Pelik kalau ada.

      Yang ada, kursus untuk jadi pekerja spa. Beaubelle Academy ni tawarkan training. Dan lebih bagus, habis training, terus serap jadi pekerja di pusat-pusat spa.

      Bukan yang comel-comel. Yang makcik-makcik pun boleh. Janji 18 tahun ke atas dan sihat tubuh badan. :mrgreen:

  2. hafizmd
    hafizmd February 3, 2014 at 8:26 am | | Reply

    Pasai apa masa gua dulu2, semua benda2 camni nak kena bayar…

    untunglah sekarang..cepat p register!

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:26 am | | Reply

      Itulah pasal.

      Untung budak-budak sekarang. Hoho.. :mrgreen:

  3. nabila biela
    nabila biela February 3, 2014 at 9:22 am | | Reply

    best je nampak ni… :mrgreen:

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 10:23 am | | Reply

      Haa..gi daftar cepat-cepat. 😉

  4. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia February 3, 2014 at 2:54 pm | | Reply

    mcm menarik je.hurmmm 🙄

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 9:01 pm | | Reply

      memang menarik.

      Haa..kalau berminat, gi la cuba. Dapat elaun nanti, belanja aku cendol ye.

  5. papa mifz
    papa mifz February 3, 2014 at 6:16 pm | | Reply

    zaman sekarang susah nak dapat barang percuma , pada yang berminat tak boleh lepaskan peluang nih…

    1. titan
      titan February 3, 2014 at 9:12 pm | | Reply

      Betul. Benda macam ni memang dah susah nak dapat. Siapa yang berminat, baik sertainya cepat-cepat.

  6. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 4, 2014 at 6:47 am | | Reply

    Siapa suka makeup2 ni boleh la pergi..kalau nak cuba line oil n gas..boleh try INSTEP.

  7. puteri kasih
    puteri kasih February 4, 2014 at 2:49 pm | | Reply

    untung la program latihan percuma 🙂

  8. Hafizul
    Hafizul February 5, 2014 at 2:04 am | | Reply

    Emm saya memang tak layak ni…haha..tangan keras susah nak lembut…hahahaha 😈

  9. cik tom
    cik tom February 5, 2014 at 5:29 am | | Reply

    cam best je..blh buat keje part time..hehee

  10. Asyrof Asri
    Asyrof Asri February 5, 2014 at 6:35 pm | | Reply

    Macam best jer, boleh try nii .. 😀

  11. Nuralaili
    Nuralaili April 16, 2015 at 1:43 am | | Reply

    nk mohon mcm mne ..??

  12. Azura
    Azura September 9, 2015 at 6:09 am | | Reply

    blh x klu nk daftar lg?klu blh tlg bgtau ya..tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.