49 Responses

  1. Neu
    Neu February 4, 2014 at 4:18 am | | Reply

    besemangat aku baca wei :mrgreen:

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah February 4, 2014 at 4:53 pm | | Reply

      penulisan sifu penuh dengan perkongsian ilmu. 🙂

    2. titan
      titan February 5, 2014 at 5:08 pm | | Reply

      apa yang bersemangatnya tu? hoho

  2. nabila biela
    nabila biela February 4, 2014 at 4:24 am | | Reply

    tulis blog dengan jiwa…ermm mcm sedap je ayat tu…hehehe :mrgreen:

  3. fyna
    fyna February 4, 2014 at 4:25 am | | Reply

    cuba untuk tulis dengan jiwa dan kasih sayang. maknanya kita kena berkasih sayang dulu lah ye. eh..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah February 4, 2014 at 4:55 pm | | Reply

      lebih kurang macam tu rasanya. Kena tanya sifu..

  4. Farzli
    Farzli February 4, 2014 at 4:35 am | | Reply

    walaweh… masyuk betol… kene jadi rajin lagi aku nih..

  5. akubiomed
    akubiomed February 4, 2014 at 4:47 am | | Reply

    Aliran duit masuk adalah motivasi untuk menulis blog. Tanniah bro. 🙂

  6. reezluv
    reezluv February 4, 2014 at 4:55 am | | Reply

    yang RM3500 tu cambest je tengok woo…

  7. onlajer
    onlajer February 4, 2014 at 5:05 am | | Reply

    wah semangat sudah datang kembali :mrgreen:

  8. Anuar
    Anuar February 4, 2014 at 5:19 am | | Reply

    Tahniah.. Banyak tu.. Boleh buat kenduri besar ni…

  9. Denaihati
    Denaihati February 4, 2014 at 5:23 am | | Reply

    rasanya pendapatan sampingan dah lebih dari pendapatan tetap…tahniah-tahniah.

  10. muja
    muja February 4, 2014 at 5:32 am | | Reply

    walaupun gua punya tak sebanyak lu, tiap kali dapat, happy dia lain macam sungguh :3

  11. anif
    anif February 4, 2014 at 5:36 am | | Reply

    Kalau macam ni punya masyuk, siapa yang tak bersemangat? 🙂

  12. nadia johari
    nadia johari February 4, 2014 at 5:56 am | | Reply

    memang dalam fikiran nak jadikan blog sebagai pendapatan sampingan. masih berjinak-jinak dalam semua ni.

  13. Kisah Si Dairy
    Kisah Si Dairy February 4, 2014 at 6:04 am | | Reply

    kalau macam nie mmg teruja nak menulis entry….

  14. Mohd Azrin bin Abu Bakar
    Mohd Azrin bin Abu Bakar February 4, 2014 at 6:06 am | | Reply

    Fuhhh..jiwa dan raga…terbaik…

  15. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 4, 2014 at 6:38 am | | Reply

    Terbaik bro..yang 3500 tu gua harap, akan ada lagi sambungannya setiap bulan. hahaha

  16. ema
    ema February 4, 2014 at 8:16 am | | Reply

    wah memang hebat..kalau dpt begini memang saya pun suka…hehe 😉

  17. Liniey Nor
    Liniey Nor February 4, 2014 at 8:21 am | | Reply

    dah undi..mohon lanje cendol sedozen 👿

  18. amiroulfaiz
    amiroulfaiz February 4, 2014 at 8:50 am | | Reply

    Ye, aku memang saje-saje suker menulis blog. Haha. 😀

  19. zik
    zik February 4, 2014 at 9:47 am | | Reply

    perggh… meletup tuh bro…

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:07 pm | | Reply

      Tang mana yang meletupnya?

  20. Aini Zakaria
    Aini Zakaria February 4, 2014 at 11:12 am | | Reply

    Assalamualaikum..wah..alhamdulillah. Murah rezeki.

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:03 pm | | Reply

      Ya.

      Alhamdulillah. Mudah-mudahan akan dapat lebih lagi pada bulan ini.

  21. zuls
    zuls February 4, 2014 at 4:10 pm | | Reply

    aku pun suka tulis blog … 😆

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:57 pm | | Reply

      hehe..

      Itu aku tahu.

  22. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi February 4, 2014 at 4:16 pm | | Reply

    Macam tu kalau, bukan setakat suka…cinta tu!!!

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:02 pm | | Reply

      Hoho..sampai chenta dibuatnya ye.

      :mrgreen:

  23. Aniq Bukhary
    Aniq Bukhary February 4, 2014 at 4:27 pm | | Reply

    Satu kepuasan dalam berblog kalau dapat macam tu. Tahniah bro!

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:57 pm | | Reply

      Ya. Memang puas.

      Tapi aku harap dapat lebih lagi dari ini. :mrgreen:

  24. yusri
    yusri February 4, 2014 at 7:48 pm | | Reply

    coretan dari blogger tegar…bukan Tegar…huhu
    Memang ‘berisi’ entri ni…thx bro

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:56 pm | | Reply

      Semoga entri ini banyak membantu sesiapa sahaja yang membacanya.

  25. Bro Framestone
    Bro Framestone February 4, 2014 at 11:19 pm | | Reply

    Blog masyukkkk… lepas nie gua harap fenomena yang dibawa oleh En Titan mampu memperngaruhi blogger yang dok kejar duit iklan banner + trafik dengan buat entry panas copy paste..

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:55 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan begitulah hendaknya. :mrgreen:

  26. cikgu naman
    cikgu naman February 5, 2014 at 12:56 am | | Reply

    cikgu suka tulis blog

    hari hari cikgu tulis blog

    cikgu sudah tido

    jom baca blog cikguuuuuuu

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:55 pm | | Reply

      Yela.

      Jap lagi aku tidur la. 👿

  27. Hafizul
    Hafizul February 5, 2014 at 1:59 am | | Reply

    Ooo sebab ni ekkk…patut la… 👿

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:54 pm | | Reply

      Ya.

      Inilah sebab-sebabnya. Hehe :mrgreen:

  28. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi February 5, 2014 at 2:01 am | | Reply

    Tahniah la bro sebab mampu buat duit berkepok-kepok dari blog 🙂

    Eh, boleh senaraikan semua blog milik bro tak? Hehe…

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:54 pm | | Reply

      Kan aku dah bagitau dah “semua” blog-blog aku tu.. 😈

  29. Green Leaf
    Green Leaf February 5, 2014 at 4:43 pm | | Reply

    Tahniah. Banyak dapat tu… Nak berkat sudi-sudi la share sikit.hehe

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:53 pm | | Reply

      takkan sebab nak berkat kena share plak? haiya..

      haha..

  30. Asyrof Asri
    Asyrof Asri February 5, 2014 at 6:29 pm | | Reply

    Ya Allah, semangat terus baca artikel ni. 🙂

  31. sabree hussin
    sabree hussin February 6, 2014 at 2:59 am | | Reply

    Aku share artikel ni tau tau tau 😀

  32. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 February 6, 2014 at 5:41 am | | Reply

    Motivasi dan idea ko memang sentiasa ada je kan tulis post entry dan artikel kan…

  33. Muhammad Faridzuan Majid
    Muhammad Faridzuan Majid July 24, 2014 at 2:19 pm | | Reply

    Ajar saya boleh? Boleh? Boleh! T______T

  34. mohdridzwan
    mohdridzwan September 19, 2014 at 2:31 pm | | Reply

    Kadang-kadang rasa suka tu sampai tak tau nak explain. Hanya boleh lepaskan melalui entry saja. Wifey pun dok tanya juga…smp sekarang tak ada jawapan. Sebab susah nak explain pada orang bukan blogger. Kalau bgtau pun diorang bukan paham.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.