22 Responses

  1. AUC
    AUC February 5, 2014 at 5:50 am | | Reply

    tepat ke 100 nanti wajib buat kenduri dah ni hehehe

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 3:51 pm | | Reply

      takkan la sampai wat kenduri wehh.

      haha.

    2. OhPanduan
      OhPanduan February 6, 2014 at 6:53 pm | | Reply

      Hebat dah dapat yang ke 99 kali dah. Tahniah tuan. :mrgreen:

  2. cik akak
    cik akak February 5, 2014 at 6:13 am | | Reply

    kerja jom dirumah nie buat apa ye…huhu

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 3:51 pm | | Reply

      kerja untuk buat kerja la.

      Kena baca kat site rasmi baru faham.

    2. OhPanduan
      OhPanduan February 6, 2014 at 6:56 pm | | Reply

      Nak belajar buat kerja ni jugalah.. dapat banyak tu tuan. 😆

  3. hafiz
    hafiz February 5, 2014 at 8:54 am | | Reply

    wah memang pantas nak jejak 100

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 3:54 pm | | Reply

      pantas? Ambil masa setahun juga ni. Tak cukup pantas lagi nih..hehe

    2. OhPanduan
      OhPanduan February 6, 2014 at 6:59 pm | | Reply

      Hebat jika dapat yang ke 100.

  4. onlajer
    onlajer February 5, 2014 at 10:38 am | | Reply

    hehe yang ini pun tak tercantas lagi

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 3:55 pm | | Reply

      kena cantas elok-elok. Plan awal-awal.

      Baru leh cantas kat search engine. hehe

  5. Manan Qayyim
    Manan Qayyim February 5, 2014 at 11:04 am | | Reply

    perhh… dh ke99.. hebat2

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 3:57 pm | | Reply

      Ambil banyak masa, kerja dan tenaga nak capai ni.

      Memang penat rasanya nih..

    2. OhPanduan
      OhPanduan February 6, 2014 at 7:00 pm | | Reply

      Berbaloi dengan apa yang di usahakan oleh tuan AF. 😆

  6. anuar
    anuar February 5, 2014 at 1:13 pm | | Reply

    Tahniah. . Tinggal lagi satu nak capai sasaran 100 komisyen melalui program job di rumah. .

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:04 pm | | Reply

      Masih lagi kena usaha lebih kuat lagi selepas ini.

      Hehe.. :mrgreen:

  7. Rizkyzone.com
    Rizkyzone.com February 5, 2014 at 1:45 pm | | Reply

    wah salut saya sama encik titan, komisyen dah ke 99 satu payment lagi dah genap 100, hebat sangat

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:06 pm | | Reply

      bolehlah sikit-sikit.

      Kena usaha lebih gigih lebih lepas ini la nampaknya.

  8. Denaihati
    Denaihati February 5, 2014 at 2:25 pm | | Reply

    malam ni boleh sampai sasaran 100 dah. tahniah-tahniah…

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:07 pm | | Reply

      Ehh..

      camana bulih tauuu nih.. :mrgreen:

  9. suri
    suri February 6, 2014 at 2:21 am | | Reply

    wah hebat lagi satu tapak kaki cecah 100 😉

  10. puteri kasih
    puteri kasih February 6, 2014 at 5:50 am | | Reply

    berapa tahun lagi untuk puteri sampai 99 ni? haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.