25 Responses

  1. reezluv
    reezluv February 5, 2014 at 2:56 am | | Reply

    ngah tunggu payment masuk dari Klikjer ni..biasa time gini dah masuk ni..hurm..jgn lama sangat..ahaha..nak tempah hotel ni

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:17 pm | | Reply

      Dah masuk dah duit klikjer.

      Gi check email cepat. :mrgreen:

  2. nabila biela
    nabila biela February 5, 2014 at 2:59 am | | Reply

    bestnye bnyk duit…. :mrgreen:

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:18 pm | | Reply

      Tak best lagi.

      Nak dapat banyak-banyak lagi. 👿

  3. puteri kasih
    puteri kasih February 5, 2014 at 3:41 am | | Reply

    cepat belanja cendol..hehe 🙂

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:21 pm | | Reply

      Ehh..hang la belanja gua plak.

  4. MrJocko
    MrJocko February 5, 2014 at 4:14 am | | Reply

    Bro Titan memang terbaik la,,,, Masyukkkk

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:22 pm | | Reply

      Biasa-biasa aje..

  5. Farzli
    Farzli February 5, 2014 at 4:32 am | | Reply

    cendol, cendol, cendol :mrgreen:

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:22 pm | | Reply

      apa benda hang berjampi nih.

  6. cik tom
    cik tom February 5, 2014 at 5:26 am | | Reply

    smlm br gak dpt payment affiliate..tp bukan dr ashadee..ashadee br dpt 1 komisen je stakat ni..huhu…

    kena lipat gandakan usaha cam sifuu..hehe

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:25 pm | | Reply

      Hang memang dah terer pun. 😈

  7. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah February 5, 2014 at 8:30 am | | Reply

    Terbaiklah sifu.. dapat lagi dan lagi..

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:26 pm | | Reply

      Sikit je. Aku nak dapat lebih lagi dari ini. hehe

  8. Rizkyzone.com
    Rizkyzone.com February 5, 2014 at 2:01 pm | | Reply

    saya dah pernah ikutan coba promosikan iklan ashadee, tapi g dapat payment

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 5:28 pm | | Reply

      takpe.

      Usaha lagi bersungguh-sungguh.

  9. saljuhumairah
    saljuhumairah February 6, 2014 at 4:45 am | | Reply

    dah tak best ashadee dah stop PPL Rm2.00… walaupun RM2.00 jer komisyen… pernah mencecah 3 angka sekali payment.. gara-gara kumpul Rm2.00 jer… dan jadi top affiliates….

    Macam mana nak suruh gobal bukak balik komisyen RM2.00 tu ye?

    1. titan
      titan February 8, 2014 at 8:37 am | | Reply

      rasanya masih ada lagi maa.. 😆

  10. kakiblog
    kakiblog February 6, 2014 at 4:25 pm | | Reply

    terima kasih atas tips yang diberikan ..memang berguna punya maa..

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 12:37 pm | | Reply

      Sama-sama.

      Semoga memberi manfaat kepada sesiapa yang membacanya. 😉

  11. Akmal Zaidi
    Akmal Zaidi February 8, 2014 at 7:07 am | | Reply

    Kena belajar lagi ni biar umpan banyak mengena..

    huhuhu

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 12:39 pm | | Reply

      kena sediakan lebih banyak pancing la nampaknye. hehe.. 😈

  12. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 11, 2014 at 4:04 pm | | Reply

    Aku rasa aku dah lepas minimum cashout..tapi xdapat lagi. ke aku ada tersalah setting

  13. ieta mat saad
    ieta mat saad August 19, 2014 at 2:23 am | | Reply

    masih tak laku… mungkin sbb tak berjaya khatam kitab lg lah ni… :mrgreen:

  14. Abdfatah
    Abdfatah September 13, 2014 at 5:15 am | | Reply

    Nak kena tambah umpan lagi napok gayanya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.