30 Responses

  1. reezluv
    reezluv February 6, 2014 at 2:52 am | | Reply

    baru dapat 43 kali..ahaa..bila nak sampai 100 macam lu..moga lagi dua tiga bulan dapat..:P

    1. hafizmd
      hafizmd February 6, 2014 at 5:19 am | | Reply

      43 kali…..perghhh..dahsyat ar bro reez!

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah February 6, 2014 at 3:38 pm | | Reply

        43 kali. banyak tu. 😆

    2. zool
      zool February 6, 2014 at 4:22 pm | | Reply

      pergh.. 43 kali memang banyak tu

  2. sabree hussin
    sabree hussin February 6, 2014 at 2:53 am | | Reply

    Klikjer ni pun ada tier komisyen jugak 🙂

    … ke dah tak ada sekarang?

  3. nabila biela
    nabila biela February 6, 2014 at 3:33 am | | Reply

    wahhh..bestnye…asyik dpt duit je dia =P

  4. Juan
    Juan February 6, 2014 at 5:05 am | | Reply

    mantap ko titan, aku x join lagi klikjer nih

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah February 6, 2014 at 3:40 pm | | Reply

      sifu titan memang mantap.. :mrgreen:

  5. hafizmd
    hafizmd February 6, 2014 at 5:20 am | | Reply

    Klikjer. Org klik, bayar…kita dapat komisen…mudahkan? hehhee 😯

    Affiliate klikjer antara yg terbaik pernah aku jumpe…bayaran mesti tak pernah miss punya

    1. reezluv
      reezluv February 6, 2014 at 6:04 am | | Reply

      memang tak penah miss..hahaa..syok bila dapat tahu bila payment masuk..aiyok

  6. puteri kasih
    puteri kasih February 6, 2014 at 5:41 am | | Reply

    puteri lom daftar untuk klikjer lagi

  7. wafacw
    wafacw February 6, 2014 at 5:53 am | | Reply

    wow… useful info 😀

  8. saljuhumairah
    saljuhumairah February 6, 2014 at 6:36 am | | Reply

    wah… dulu banyak dapat dari klikjer ni waktu mula2 ust saiful islam buat ebook dia pasal komunikasi berkesan… cecah jugak lah 3 angka… cumanya sekarang tak banyak produk klik je yang baru.. tinggal buku lama2 jer…

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:40 am | | Reply

      promosi aje produk-produk yang boleh jual. Ada 4-5 produk yang bagus-bagus untuk dipromosikan.

  9. Fadhil Husin
    Fadhil Husin February 6, 2014 at 7:35 am | | Reply

    Aku join klikjer dah lama. tapi masa tu tak reti pulak nak promosi affiliate ni. sekarang je baru tahu sikit2.

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:41 am | | Reply

      ha..

      gi la promosi sekarang plak. hehe

  10. eyriqazz
    eyriqazz February 6, 2014 at 7:40 am | | Reply

    Belanja saya keropok lekor…

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:41 am | | Reply

      patut hang la yang belanja aku maa..haha :mrgreen:

  11. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah February 6, 2014 at 3:30 pm | | Reply

    Hebatlah sifu.. nanti boleh belanja bila pergi banting.. 🙂

  12. zool
    zool February 6, 2014 at 4:23 pm | | Reply

    Den pun ada dpt gak payment klikjer ni..
    tapi takde ebook baru tu yg agak susah tu..
    tapi memang suka payment dia.. memang tau bila nak dapat sebab dia akan anto emel sebagainya.

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:42 am | | Reply

      promosi aje produk yang bagus-bagus aje.

      Itu lebih senang. Payment dia memang laju. Ok je. Takde masalah.

  13. kakiblog
    kakiblog February 6, 2014 at 4:31 pm | | Reply

    saya suka bab yang terakhir..happy ending!

  14. muja
    muja February 7, 2014 at 4:01 am | | Reply

    suka la tuuu 😀

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:43 am | | Reply

      ehh..memang la suka. hehe :mrgreen:

  15. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi February 7, 2014 at 4:36 am | | Reply

    asyik dapat jer…jelous pulak aku!

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:43 am | | Reply

      hang dah kira terer dah. Siap lead kat jomniaga lagi tu. hehe

  16. Hafizul
    Hafizul February 10, 2014 at 6:20 am | | Reply

    Masih belum berjaya dwngan programni..kurang promosi dan kurang tumpuan…demmm ahhh 👿

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:33 am | | Reply

      hang kena usaha lebih la itu macam..hoho :mrgreen:

  17. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 11, 2014 at 4:02 pm | | Reply

    Klikjer ni pun aku tak berapa nak pandai lagi..rezeki belum ada.

  18. Azzahairi
    Azzahairi November 29, 2014 at 4:03 pm | | Reply

    Tak pernah-pernah dapat lagi komisen dari klikjer ni. Teringin jugak nak merasa ni 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.