44 Responses

  1. Irwan Alessa
    Irwan Alessa February 7, 2014 at 7:17 am | | Reply

    sudah 25K la bersama JDR.. fuhh.. tahniah.. boleh beli choki2 banyak-banyak.. hahahah

    1. OhPanduan
      OhPanduan February 7, 2014 at 1:51 pm | | Reply

      Taniah untuk tuan Af. dah dapat sebanyak ini.

    2. fyna
      fyna February 8, 2014 at 6:22 am | | Reply

      hehe…siap kira tue.

  2. Farzli
    Farzli February 7, 2014 at 7:25 am | | Reply

    tahniah ! fuhh.. mantap lu

    1. OhPanduan
      OhPanduan February 7, 2014 at 1:53 pm | | Reply

      Betul tu.. Mantap. :mrgreen:

  3. onlajer
    onlajer February 7, 2014 at 7:50 am | | Reply

    haha taniah JDR hang memang mantap 😀

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:24 am | | Reply

      sama-sama.

      Masih banyak lagi kena usaha untuk dapat lebih banyak. hehe

  4. khairul asrol
    khairul asrol February 7, 2014 at 8:00 am | | Reply

    tahniah bro. gua dah agak dah potensi ko nak dapat 100 bayaran ni. terbaik lah.

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:24 am | | Reply

      setiap orang ada potensi.

      Tinggal usaha aje.

      Nak atau tak nak aje. hehe

  5. Syuhada
    Syuhada February 7, 2014 at 8:07 am | | Reply

    tahniah tuan.. good job!

    1. OhPanduan
      OhPanduan February 7, 2014 at 1:55 pm | | Reply

      Betul tu. Good job.. 😆

  6. Juan
    Juan February 7, 2014 at 10:16 am | | Reply

    tak terkejar aku untuk mencapai angka 100 ko ni… :mrgreen:

    1. OhPanduan
      OhPanduan February 7, 2014 at 1:57 pm | | Reply

      Kejo yop kejo.. :mrgreen:

  7. farid laham
    farid laham February 7, 2014 at 11:25 am | | Reply

    awat macam pelik aje aku tgh theme ni…ada yg problem ke??

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:25 am | | Reply

      ok ja.

      Hang jumpa problem apa? 🙄

  8. myliferia
    myliferia February 7, 2014 at 1:32 pm | | Reply

    macam menarik jer… 😉

  9. nabila biela
    nabila biela February 7, 2014 at 2:34 pm | | Reply

    bila nak belanja?? 😛

  10. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi February 7, 2014 at 2:45 pm | | Reply

    Tahniah bro…terbaik!

  11. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz February 7, 2014 at 11:51 pm | | Reply

    Ni tak termasuk angpau lagi yang JDR nak bagi. Memang rezeki la! (y)

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:26 am | | Reply

      Itu kena usaha lebih la.

      Tak tahu dapat menang lagi ke tidak.

  12. sabree hussin
    sabree hussin February 8, 2014 at 4:46 am | | Reply

    Contest JDR hari tu menang jugak kan?

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:27 am | | Reply

      dapat hadiah sagu hati aje.

      Tak menang tempat utama.

  13. kakiblog
    kakiblog February 8, 2014 at 5:27 am | | Reply

    terbaik dan tahniah serta terima kasih banyak-banyak kerana bagi tips yang cukup berguna tu!

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:39 am | | Reply

      semoga dapat la apply tips yang berguna itu ye. hehe

  14. fyna
    fyna February 8, 2014 at 6:21 am | | Reply

    dah 100?waaa..tahniah. boleh lah belanja cendol.

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:39 am | | Reply

      ehh..bukan dia ke patut belanja kita cendol tu?

      1. fyna
        fyna February 11, 2014 at 10:43 am | | Reply

        fyna belanja? no problem. tnggu fyna turun bantinw ye.

  15. Akmal Zaidi
    Akmal Zaidi February 8, 2014 at 7:01 am | | Reply

    Terbaik la bro,

    saya baru dapat 2 kali payment,

    bro dapat 100, jauh beza nampaknya tuh

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:40 am | | Reply

      takpe, usaha lagi.

      Mana tahu, leh dapat 100 kali gak nanti. :mrgreen:

  16. Denaihati
    Denaihati February 8, 2014 at 7:02 am | | Reply

    tahniah-tahniah. memang terbaiklah, dah boleh set sasaran baru…

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:41 am | | Reply

      Ya, dah set target baru.

      Semoga boleh tercapai dalam tahun ini juga.

  17. puteri kasih
    puteri kasih February 8, 2014 at 7:50 am | | Reply

    ada peluang dapat angpau untuk bulan februari la cam ni 🙂

    1. titan
      titan February 8, 2014 at 8:39 am | | Reply

      mudah-mudahan.

      Lagi sikit nak capai target. hehe

  18. Saljuhumairah
    Saljuhumairah February 8, 2014 at 12:48 pm | | Reply

    Terbaik lah bro… jobdirumah antara affiliate yang aku rasa buat bayaran paling cepat… berbanding program affiliate yang lain…

    panduan jobdirumah ni bukan sekadar bantu ramai orang generate income tapi dengan affiliate dia pun dah merasa beli macam-macam…

    p/s: menanti panduan merah jambu yang lebih hands-on diterbitkan…

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:30 am | | Reply

      Tengah sibuk sikit. Tak sempat nak sambung apa yang patut. Tunggu masa terluang sikit. 😡

  19. hafizmd
    hafizmd February 8, 2014 at 4:18 pm | | Reply

    Tahniah encik titan! good joblah!

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:36 am | | Reply

      Sama-sama.

      Semoga gua dapat lebih banayk lagi selepas ini. :mrgreen:

  20. blogger lelaki
    blogger lelaki February 9, 2014 at 2:27 am | | Reply

    tahniah bro..bleh wat kenduri cendol kat banting dh ni

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:37 am | | Reply

      kenduri dah tamat.

      haha.. 😈

  21. hafiz
    hafiz February 9, 2014 at 8:49 am | | Reply

    akhirnya dapat juga genap 100

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:38 am | | Reply

      Ya, dah lepas angka 100 dahh..

  22. Hafizul
    Hafizul February 10, 2014 at 6:19 am | | Reply

    Tahniah dan terima kasoh ats tips yang diberikan..betul..tak semua orang mampu buat kesemua tips yang diberikan…nak sedih jer kali ni..tak nak jeles dahhhhhh 😳

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:38 am | | Reply

      haha..

      tak nak jeles la plakk.. 😆

  23. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 11, 2014 at 4:01 pm | | Reply

    Okay..aku masih lagi dalam kategori fail dalam JDR ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.