67 Responses

  1. nabila biela
    nabila biela February 8, 2014 at 6:19 am | | Reply

    alahai…xpergilah maknanye?hehe :mrgreen:

    1. OhPanduan
      OhPanduan February 8, 2014 at 2:51 pm | | Reply

      Belum tentu lagi. Nanti kita tunggu sana tengok. 🙂

    2. titan
      titan February 9, 2014 at 4:20 am | | Reply

      kebarangaklian tak perg tu agak besar la jugak. 🙁

  2. Anarm
    Anarm February 8, 2014 at 6:28 am | | Reply

    Dah tak boleh tengok Luna Maya dah lepas ni.. MLM dah abis..

    1. fyna
      fyna February 8, 2014 at 1:09 pm | | Reply

      haha.. minat luna maya ke?

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah February 8, 2014 at 2:58 pm | | Reply

      Boleh tengok tempat lain pula nanti. 😆

    3. titan
      titan February 9, 2014 at 4:20 am | | Reply

      lebih baik tak tengok dari tengok. 😆

  3. Farzli
    Farzli February 8, 2014 at 6:38 am | | Reply

    job tu yg paling menarik perhatian aku.. sibuk2 gak, kesihatan kene jaga tuu..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah February 8, 2014 at 3:00 pm | | Reply

      betul tu sifu.Kena jaga kesihatan. :mrgreen:

    2. titan
      titan February 9, 2014 at 4:21 am | | Reply

      Ye. Tau.

      Haha..kena lebih banyak berehat la jawabnya ni..

  4. Adib Site
    Adib Site February 8, 2014 at 6:48 am | | Reply

    ye, bocey mungkin akan m’jadi juara semalam. antara 3 poin di atas tu, rasanya bola lah yg tengah trending skrg ni. heheh

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:22 am | | Reply

      bola memang trending sepanjang tahun. hehe :mrgreen:

  5. puteri kasih
    puteri kasih February 8, 2014 at 7:11 am | | Reply

    bola sepak dan maharaja lawak tu memang topik panas kat fb. Tahniah dah mencapai target dan good luck untuk target baru 🙂

    1. OhPanduan
      OhPanduan February 8, 2014 at 2:53 pm | | Reply

      Betul tu. Tahniah untuk tuan Af..

    2. titan
      titan February 9, 2014 at 4:22 am | | Reply

      Ya.

      Semoga target baru akan tercapai hendaknya..

  6. baby comel
    baby comel February 8, 2014 at 7:30 am | | Reply

    bab JDT, T-team memang xmau ambil tau. Bab Pahang menang memang tumpang gembira. Bocey kalah xpe, perjalanan mereka jauh lagi. they did very well last night! Apa2 pun, semoga berjaya encik titan

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:42 am | | Reply

      Ya..bocey boleh pergi jauh ni sebenarnya. Mudah-mudahan mereka berjaya pada mas ayang akan datang.

  7. akubiomed
    akubiomed February 8, 2014 at 7:37 am | | Reply

    Macam-macam warna yang berlaku didalam dunia bolasepak. Ingat bila melangkah ke liga profesional semakin berhemah. Lain pula jadinya.

    Agak terkejut dengan habuan pemenang MLM2013. Jauh berbeda zaman pelawak otai.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah February 8, 2014 at 3:07 pm | | Reply

      betul tu,bertambah lumayan. 💡

    2. titan
      titan February 11, 2014 at 10:43 am | | Reply

      Ya. Habuannya memang cukup lumayan.

      Entah berapa kali rasanya aku kena dapat komisen tu. 😈

  8. cik amal
    cik amal February 8, 2014 at 7:53 am | | Reply

    take time dan undi titan 😀

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah February 8, 2014 at 3:03 pm | | Reply

      undi-undi.. Jangan tak mundi.. Kena sokong. :mrgreen:

  9. Cikgu Bola
    Cikgu Bola February 8, 2014 at 8:50 am | | Reply

    Kalau tak ada bukti kukuh, dok diam sahaja. gua suka statement ni hehehe

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:44 am | | Reply

      Haha.

      Dah takde bukti. Haruslah duduk diam aje kan? hehe

  10. Juan
    Juan February 8, 2014 at 9:04 am | | Reply

    yep, memang rahim yang paling beruntung pada kali ini

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:44 am | | Reply

      Haha..untung dia masuk sepah 2. :mrgreen:

  11. Amir Khalis
    Amir Khalis February 8, 2014 at 12:21 pm | | Reply

    😐 bocey masih baru tapi menghiburkan setiap minggu tahniah boboi dapat menghasilkan anak didik yang bermutu 🙂

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:45 am | | Reply

      Ohh..bocey tu anak didik boboi rupanya. baru aku tahu ni.

  12. Raudzah
    Raudzah February 8, 2014 at 12:45 pm | | Reply

    Kisah JDT dengan T-team tu memang epiklah…tapi selagi ada yang tak jujur memang tak akan tahu apa kisah sebenarnya selama-lamanya…Hmmm…
    Sepahtu secara jujurnya kita rasa dia orang tak really deserved RM500..lawak mereka pun recycle yang sebelum ni punya..so kureng sikit kot..yang best sekali BOcey..lawak dia orang fresh even jadikan kawan bahan lawak..tapi oklah ..still entertaining..

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:46 am | | Reply

      Itu lah..

      sayang plak rasa bila bocey tak jadi juara.

  13. Azri Johan
    Azri Johan February 8, 2014 at 12:51 pm | | Reply

    SepahTu bijak… aku pun tak expect dia boleh all out malam final tu… kalau ikut macam minggu-minggu lepas, sure kalah sebab lawak dah basi..

    1. fyna
      fyna February 8, 2014 at 3:33 pm | | Reply

      xdan nak tengok live tue. tgk ulangan kat youtube je lah.

    2. titan
      titan February 11, 2014 at 10:45 am | | Reply

      kalau dia tak all out, confirm kalah malam tu.

  14. Saljuhumairah
    Saljuhumairah February 8, 2014 at 12:54 pm | | Reply

    mak oi… cover berapa entry blog ni bro? kalau aku, dah pecah jadi 5 entry untuk 5 hari… dapat rehat sikit…

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:46 am | | Reply

      haha..belasah aje. Ini artikel leh cover seminggu punya cerita. :mrgreen:

  15. fyna
    fyna February 8, 2014 at 1:07 pm | | Reply

    bro g mane? anyway good luck untuk award tue.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah February 8, 2014 at 3:05 pm | | Reply

      Ada kerja besar sifu titan nanti fyna.. :mrgreen:

      1. fyna
        fyna February 8, 2014 at 3:24 pm | | Reply

        kerja besar? waaa.. ape tue? semoga dipermudahkan.

    2. titan
      titan February 11, 2014 at 10:46 am | | Reply

      Ya. Good luck juga untuk semua peserta. 😎

  16. papa mifz
    papa mifz February 8, 2014 at 1:21 pm | | Reply

    ramai yang backup Luna Maya nampaknya , menyampah gua…

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:53 am | | Reply

      Jujurnya, aku tak suka dia jadi juri. Komen pun ntah apa-apa je..

  17. BM
    BM February 8, 2014 at 1:52 pm | | Reply

    Terhangat masa kini JDT…tapi itulah penarik Liga M musim ini, jika tak mungkin suam2 kuku je.
    MLM…pemenang, tak terkejut pun tapi yg mengejutkan adalah hadiahnya! Setengah RM setengah juta tu!!!

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:48 am | | Reply

      liga super malaysia memang lebih menarik sekarang. Berbeza dengan 2-4 tahun dulu.

  18. OhPanduan
    OhPanduan February 8, 2014 at 2:49 pm | | Reply

    Encik Af nak pergi mana bulan 3 nanti? Nak naik pelamin ker? 🙂

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:49 am | | Reply

      gi luar negara. 😈

  19. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah February 8, 2014 at 2:56 pm | | Reply

    Tahniah untuk Bro titan. Semoga di mudahkan urusan. Bulan tiga nanti sifu ada kerja besar yea? :mrgreen:

    1. fyna
      fyna February 8, 2014 at 3:27 pm | | Reply

      x sabar nak taw gak ape projek tue. hehe..

    2. titan
      titan February 11, 2014 at 10:50 am | | Reply

      tak la. Ada kerja kat luar negara.. 👿

  20. hafizmd
    hafizmd February 8, 2014 at 4:14 pm | | Reply

    Panjang giler rangkum semua ni…hahhaa

    tapi aku rasa, aku tau pasai pe hang sibuk bulan 3 ni..hehe

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:50 am | | Reply

      bukan sebab itu la.

      Aku ada kerja luar negara nih.. 👿

  21. yusri
    yusri February 8, 2014 at 8:14 pm | | Reply

    Semoga dipermudahkan segala urusan bro…

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:51 am | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan dipermudahkan..

  22. farid laham
    farid laham February 9, 2014 at 12:56 am | | Reply

    sekarang dah musim dia..tp aku tak tgk malas haha…

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:52 am | | Reply

      hang tu sibuk sangat aje sekarang.

      bila mahu kahwin?

      1. Farid Laham
        Farid Laham February 11, 2014 at 11:32 am | | Reply

        tgu titan sponser baru kawen lala 😛

  23. hafiz
    hafiz February 9, 2014 at 8:48 am | | Reply

    maharaja lawak mega memang terbaiklah, puashatilah sepahtu menang

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:53 am | | Reply

      tapi jujur, memang puas hati gak tonton persembahan diorang malam tu. 😈

  24. Akuro San
    Akuro San February 9, 2014 at 4:28 pm | | Reply

    pandangan dr sudut yang neutral…

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:54 am | | Reply

      Yang manakah neutralnya itu???

  25. Hafizul
    Hafizul February 10, 2014 at 6:17 am | | Reply

    Macam mana ekk enciktitan..sy macam x leh terima jer kalau encik titan tak update blog..tak ada artikel baru..sari dua ok lagi…seminggu boleh buat tak keruan gak…errr 👿

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:56 am | | Reply

      Hang update blog sendiri ajelah.

      Mesti hang puas hati punya. 😆

  26. kakiblog
    kakiblog February 10, 2014 at 6:27 am | | Reply

    hukum dunia..ada masa sibuk dan ada masa lapang..KB amat faham punya maa..semoga bro terus bersemangat dan kekalkan momentum kejayaan

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 10:57 am | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan begitulah hendaknya.. 😥

  27. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain February 10, 2014 at 8:19 am | | Reply

    Adehhh 3 dalam 1 lagi ooo.. Ok lah kawe pilih bola lagi. Kawe rasa JDT masih adjust dgn Aimar dalam team. Mamat tu main stail tiki taka. Yg lain mcm Premier League. Tak ngam. Tu pasal bila Aimar keluar, nampak mcm lebih serasi, cuma kualiti jd kurang jer.
    Bagus JDT bawa Aimar. Masih hebat lagi. Lama2 yg lain pun akan belajar main bola mcm dia.

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:03 am | | Reply

      Aimar kena lebih usaha lagi. Dan pemain lain kena giatkan usaha lagi. Gua harap JDT boleh jadi juara tahun ini. Kalau tidak, memang malu besar la jawabnya..

  28. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 11, 2014 at 3:58 pm | | Reply

    Aku tau cerita pasal blog je..pasal bola n MLM aku tak layan sangat. hehehe. Tapi kalau citer pasal nabil, gua respek dia sebab dia bleh buat lawak sorang2.

  29. Mykids Selangor
    Mykids Selangor February 19, 2014 at 10:09 am | | Reply

    Gua tetap pilih bola, walaupun bola kempis 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.