70 Responses

  1. Mohd yazed
    Mohd yazed February 9, 2014 at 6:26 am | | Reply

    wah..hebat tuan titan kita nie..siap ada tabung kawin 4 tu.heheheh

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 12:41 pm | | Reply

      kenalah.

      ingat senang ke nak kahwin empat. Modal mesti besar maa. haha.. :mrgreen:

  2. onlajer
    onlajer February 9, 2014 at 6:49 am | | Reply

    yeos dan soya berpisah tiada 😀

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:20 am | | Reply

      Haha..

      Betul jugak tu. Yeos soya memang best.

  3. KiD
    KiD February 9, 2014 at 7:21 am | | Reply

    waaaahhhhh… boleh jadi tabung kahwin empat yea…

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:22 am | | Reply

      Bulih.

      Apa pasal tak bulih plak. haha :mrgreen:

  4. Farzli
    Farzli February 9, 2014 at 7:25 am | | Reply

    perghh.. kreatif kreatif !

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:22 am | | Reply

      Kreatif bab mana tu? 😯

  5. BM
    BM February 9, 2014 at 8:09 am | | Reply

    Ingatkan tuan hanya suka cendol jer…hehe Good luck bro!

    p/s: Kena syorkan yeo’s buat cendol dalam kotak…senang nak minum dimana2!

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:23 am | | Reply

      Cendol tu untuk memberi tenaga.

      Yeos ni..sesuai untuk dalam kereta. 😉

  6. farid laham
    farid laham February 9, 2014 at 8:34 am | | Reply

    pergh siap ada bt tabung lg haha..ni cara nak menang ye? 😛

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:25 am | | Reply

      INi cara nak kumpul duit untuk kahwin empat. haha :mrgreen:

  7. Dkna Abza
    Dkna Abza February 9, 2014 at 8:58 am | | Reply

    peti ais kat pantry nie penuh dengan air yeos..

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:25 am | | Reply

      Amboi..sampai penuh peti ais tu.

  8. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia February 9, 2014 at 9:07 am | | Reply

    tabung utk belanja kwn2 cendol? 👿

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:27 am | | Reply

      Bukan hang ke kena belanja aku cendol nih? 👿

  9. hannyabdullah
    hannyabdullah February 9, 2014 at 9:52 am | | Reply

    Bagus-bagus..jarang ada org bujang nak simpan duit sb nak khawin 4 , selalunya simpan duit sb nak khawin je.. 🙄

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:34 am | | Reply

      Haha..

      impian harus digerakkan dengan lebih awal. Baru boleh jadi kenyataan.

  10. Saljuhumairah
    Saljuhumairah February 9, 2014 at 9:57 am | | Reply

    pergh… kalau ada yang baca entry ni tapi korang tak mau tinggal komen memang korang pemalas habis…

    baru tahu hari ni yeos adalah syarikat pertama memperkenalkan minuman berkotak…

    Terbaik dari ladang lah entry ni…

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:35 am | | Reply

      Aku pun baru tahu gak sebenarnya.

      Ingatkan syarikat lain.

  11. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz February 9, 2014 at 10:25 am | | Reply

    Bagus! Aku cukup suka bila ada yang ada kesedaran pasal Halal. Nak minum nak beli, pastikan ada tanda dagang Halal JAKIM. Bukan apa, selalu dengar orang kata macam ni

    ‘ Tak dak logol Halal tak semestinya produk tu tak halal’

    Puii 1000x.. Kalau produk non muslim buat perangai macam tu gelap la hati. LOL

    DAN YEOS ni memang fav sejak kecik sebab murah. Harap team Yeos boleh apply sijil ISO pulak lepas ni, baru ummpphh produk. Nak masuk Japang pun boleh 🙂

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:36 am | | Reply

      aku memang selalu check kalau beli barang-barang berkotak atau berbotol nih.

  12. ajumohit
    ajumohit February 9, 2014 at 11:28 am | | Reply

    good luck, yeos memang pilihan semulajadi 😉

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:37 am | | Reply

      Yeos memang terbaik.

      Minumlah selalu.

  13. Engku Muzahadin
    Engku Muzahadin February 9, 2014 at 12:57 pm | | Reply

    ingat yeos ingat soya bean

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:39 am | | Reply

      Ehh..

      ingatkan ingat mr bean tadi. hehe :mrgreen:

  14. hafizmd
    hafizmd February 9, 2014 at 1:42 pm | | Reply

    7 sebab ni yg buat aku suka minum yeo’s…hhoho

    eh, perisa durian belanda pun sodap woooo!

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:45 am | | Reply

      Mostly, perisa yang yeos ada ni memang sedap-sedap belaka.

  15. Syuhada
    Syuhada February 9, 2014 at 2:04 pm | | Reply

    hahaha..sebab no. 7 tu memang kreatif..
    apa pun, nice entry.. 🙂

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:50 am | | Reply

      Hehe..

      haruslah begitu. Kan? kan?

  16. zie fauzi
    zie fauzi February 9, 2014 at 2:36 pm | | Reply

    dah ada 7 sebab yeos pilihan semulajadi adakah lepas ni cendol diketepikan? hihihi..

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:57 am | | Reply

      Mustahil.

      Cendol tetap dihati dan sanubari aku. 😈

  17. reezluv
    reezluv February 9, 2014 at 2:41 pm | | Reply

    oho..dah buat entri dah..lajunya..:D

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:58 am | | Reply

      Ahaa..

      dah buat dahh. 😳

  18. Denaihati
    Denaihati February 9, 2014 at 3:26 pm | | Reply

    cari yang halal itu kewajipan, yang pelik tu buat kita nak cuba.
    billion terima kasih kerana sudi sertai Contest Yeo’s Malaysia Sepetang Bersama Blogger, cabaran affiliate dan semoga sukses.

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:02 am | | Reply

      Ya.

      Cari yang halal itu perkara yang wajib bagi kita sebagai umat Islam. 🙂

  19. akubiomed
    akubiomed February 9, 2014 at 3:52 pm | | Reply

    Kenapa tabung kahwin lu terngaga tidak bimbang Micheal pau. 🙂

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:03 am | | Reply

      Maikel tak larat nak pau.

      Bawa seposen pun terkehel pinggangnya.. 😈

  20. Akuro San
    Akuro San February 9, 2014 at 4:22 pm | | Reply

    air yogurt yg perisa original tuh memang sedap~ baru rasa 2 hari lepas… rasa dia unik. tak macam air yogurt original dr jenama lain yg biasanya ada rasa/bau masam…

  21. UpProfits
    UpProfits February 10, 2014 at 12:47 am | | Reply

    Nmpknya Yeo’s dh jd faveret baru bro Titan selain cendol..hehe

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 12:36 pm | | Reply

      Tak la.

      Cendol tetap dihati. Haha.. :mrgreen:

  22. fyna
    fyna February 10, 2014 at 3:20 am | | Reply

    terbaik!!! good luc 😉

  23. Hafizul
    Hafizul February 10, 2014 at 6:13 am | | Reply

    Oooo minum yeos tak kongsi ekkk..malamni baru nak nikmati air yoes..haha..gud luck encik titan…cendol leh la lupakan lepas ni..kan??? 👿

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 12:37 pm | | Reply

      Tak leh.

      Cendol adalah cinta pertama gua juga. :mrgreen:

  24. kakiblog
    kakiblog February 10, 2014 at 6:35 am | | Reply

    bagus..entri yang terbaik dan menghibur.semoga berjaya kelak!

  25. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain February 10, 2014 at 8:15 am | | Reply

    Jarang kawe beli Yeos ni. Ada perisa kopi tak?

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 12:36 pm | | Reply

      tak pasti la plak ada perisa kopi ke tidak.

      Rasanya macam tak ada aje..

  26. Irwan Alessa
    Irwan Alessa February 11, 2014 at 3:18 am | | Reply

    Hahahahaha ada tabung kawin tu yang tak mnahan.. kawen 4 lak tu.. amboi adah dah perancangan..

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:07 am | | Reply

      perancangan mesti dilakukan dengan lebih awal.

      Baru lah impian boleh tercapai. hehe.. 😈

  27. puteri kasih
    puteri kasih February 11, 2014 at 3:40 am | | Reply

    tabung kahwin 4 tu..macam senang je nak keluarkan duit..hehe

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:07 am | | Reply

      Dah penuh, pindah ke tabung yang lebih besar.

      Hehe..tabung besar dah penuh. Pindah ke dalam bank. 😈

  28. Wan Gerrard
    Wan Gerrard February 11, 2014 at 5:19 am | | Reply

    nanti aku doakan lu kahwin 4

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:08 am | | Reply

      Aminn.

      Aminnn. Mudah-mudahan tercapai hendaknya.

  29. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 February 11, 2014 at 7:15 am | | Reply

    rasanya kena cadangkan kat Yeo’s buat program dengan sekolah pun bagus gak kan…

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 12:40 pm | | Reply

      itupun bagus jugak. hehe.. :mrgreen:

  30. myliferia
    myliferia February 11, 2014 at 7:53 am | | Reply

    selamat berjaya tuan titan, idea tabung kawen tu best…hehe

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:17 am | | Reply

      Mestilah best.

      Mesti ramai yang tiru nanti. haha

  31. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 11, 2014 at 3:50 pm | | Reply

    gua nak buat tabung kawin gak la. hahaha

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:18 am | | Reply

      Haha..

      Itu kena minta izin bini pertama dulu maa.. :mrgreen:

  32. Blogger Babyface
    Blogger Babyface February 11, 2014 at 4:11 pm | | Reply

    oh..bab tabung tu memang takleh lawan ngan sapa-sapa

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 3:25 am | | Reply

      haha..

      hang pun leh wat punya tabung tu kalau nakk.. :mrgreen:

  33. Sop
    Sop February 11, 2014 at 4:11 pm | | Reply

    wah sampai 7..
    sop mampu bg 3 jer.. hehehe

  34. nurmisnan
    nurmisnan February 11, 2014 at 4:44 pm | | Reply

    kih3.. tabung 4 kahwin tu bos.. salut2
    pasai hang minum soya bean ka..

    all d best bos

  35. suri
    suri February 12, 2014 at 2:55 am | | Reply

    wah minum sampai bekasnya sedikit kemek heee… tak cukup 4 lagi tak tahulah..

  36. papa mifz
    papa mifz February 12, 2014 at 8:53 am | | Reply

    penuh satu tabung tuh biasanya boleh dapat berapa tuh bro..?? hehe…

    den dah SHARE di facebook ya bro…=)

  37. muja
    muja February 13, 2014 at 1:04 pm | | Reply

    yang atas2 tu macam ala,, semua orang suka yeos,, tup tup keluar pasal tabung kawin 4,, dah penuh tu,,, dah bilanya majlis? kah3

  38. Faizal fredley
    Faizal fredley February 13, 2014 at 1:29 pm | | Reply

    yang ke 7 tu yg x tahan tuh..hhaha good luck bro utkkahwin 4…semoga bini pertama bg green light..

  39. Kamil Salleh
    Kamil Salleh February 14, 2014 at 3:52 pm | | Reply

    Salam.. kenapa hanya 7 sebab saja bukannya 10 sebab. Apapun artikel yang meanrik. Semoga berjaya buat bro…

  40. ema
    ema February 17, 2014 at 6:58 am | | Reply

    tak membazir sampaikan kotak pun dibuatnya tabung…good luck..dan dah tekan G+ pun kat entri ini

  41. profhariz
    profhariz February 18, 2014 at 2:34 pm | | Reply

    Selamat Maju Jaya Bro 🙂

    Ikhlas;
    ProfHariz

Leave a Reply to KiD Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.