63 Responses

  1. Fadhil Husin
    Fadhil Husin February 9, 2014 at 1:35 pm | | Reply

    kalau tak rasa seronok dapat duit, ada masalah dalaman la tu. hehe

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah February 9, 2014 at 2:30 pm | | Reply

      betul-betul..hehehe..

    2. titan
      titan February 11, 2014 at 11:06 am | | Reply

      Haha.

      Betul jugak tu. Mesti ada masalah tu.

  2. nabila biela
    nabila biela February 9, 2014 at 1:47 pm | | Reply

    aishh..sapelah yg tanya tu…tentulah seronok..hahaha $$$$

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:07 am | | Reply

      Tak salah bertanya.

      Sekurang-kurangnya, boleh belajar sesuatu. πŸ˜†

  3. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi February 9, 2014 at 1:59 pm | | Reply

    Rasanya seronok lah jugak…! yang tak dapat duit dengan blog pun seronok berblog, pa lagi yang dapat.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah February 9, 2014 at 2:32 pm | | Reply

      betul tu.. πŸ˜† dapat banyak lagi seronok.

    2. titan
      titan February 11, 2014 at 11:10 am | | Reply

      Itulah, memang seronot habis menulis blog ni sebenarnya.

      hehe. 😈

  4. Syuhada
    Syuhada February 9, 2014 at 2:07 pm | | Reply

    takkan tak seronokkann..
    apapun, kita dah undi blog tuan dlm MSMW Blogger Awards tu.. πŸ˜‰

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:12 am | | Reply

      Terima kasih kerana mengundi. πŸ˜†

  5. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah February 9, 2014 at 2:29 pm | | Reply

    Seronok bila dapat macam ni aje kan sifu.. :mrgreen:

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:13 am | | Reply

      Siapalah yang tak seronok, kan? hehe..

  6. wafacw
    wafacw February 9, 2014 at 2:30 pm | | Reply

    SO far I got RM0.25 from nuffnang!!! It almost look like RM25 ehehehe

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:15 am | | Reply

      25 sen, boleh jadi 25 ribu satu hari nanti.

      Siapa tahu, kan?

  7. zie fauzi
    zie fauzi February 9, 2014 at 2:42 pm | | Reply

    sampai terguling2 tu.. ingatkan sekadar lompat bintang….

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:27 am | | Reply

      dah biasa sangat lompat bintang. Jadi, kita tukar guling-guling plakk..

  8. Farzli
    Farzli February 9, 2014 at 3:05 pm | | Reply

    knape aku terasa erk ?? hahaha..

    tringat dulu dpt kredit free rm5, pastu mng dlm contest ilmu blogspot bro HH.. snyum memanjang jaaaa

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:29 am | | Reply

      kenapalah pulak hang nak terasa nih..

  9. akubiomed
    akubiomed February 9, 2014 at 3:46 pm | | Reply

    Memang seronok apabila melihat duit mengalir masuk ke dalam akaun.

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:29 am | | Reply

      Dah dapat banyak dah komisennya lom? πŸ˜‰

  10. Akuro San
    Akuro San February 9, 2014 at 4:14 pm | | Reply

    masa first time dpt komisen dr affiliate, memang seronok… yelah kan, sbb sebelum nih mcm tak confiden pun yg buat affiliate nih betul-betul boleh buat duit walaupun da beli dan baca ebook…
    tapi bila betul-betul dah dpt, da nampak duit tu memang betul-betul masuk dlm akaun bank kita, barulah percaya dan rasa happy sgt… πŸ™‚

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:31 am | | Reply

      sekarang mesti rasa happy sikit kan? πŸ˜‰

  11. Adi
    Adi February 9, 2014 at 4:42 pm | | Reply

    kompeni mane yang bayo tu… waduh2

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:33 am | | Reply

      Ada macam-macam kompeni la.

      hehe

  12. myliferia
    myliferia February 9, 2014 at 4:53 pm | | Reply

    baca pun dah seronok, apetah lagi dapat betul2… πŸ˜‰

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:33 am | | Reply

      Kalau dapat betul-betul, barulah lapan belas kali seronotnya. :mrgreen:

  13. Blogger Babyface
    Blogger Babyface February 9, 2014 at 4:57 pm | | Reply

    memang betul tu. memang seronok dapat duit dari internet atau blog ni

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:35 am | | Reply

      Hehe..bulan ni punya bila mereka mahu bayar agaknya ye.. :mrgreen:

  14. ieta
    ieta February 9, 2014 at 5:36 pm | | Reply

    :mrgreen: Gila sapa kata tak sronok buat duit ngan blog ❗ tapi akak tak bleh ngundi la… depa tak detect blog akak… πŸ‘Ώ

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:39 am | | Reply

      nape plak tak detect? 😯

  15. QZ92
    QZ92 February 9, 2014 at 6:23 pm | | Reply

    peh..sape kate dapat duit tapi tak seronok tu komferm orang kaya.. haha

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:40 am | | Reply

      Kemungkinan besar tu. haha.. 😈

  16. broFami
    broFami February 10, 2014 at 1:12 am | | Reply

    owh ada join jugak aff Dvd Saham tu ek.. tp kenapa ada lebih RM5 plak tu.. ? hehe πŸ˜€

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:41 am | | Reply

      Entah.

      Terbagi lebih kot. haha :mrgreen:

  17. Juan
    Juan February 10, 2014 at 2:36 am | | Reply

    seronot nyerrrrr :mrgreen:

  18. fyna
    fyna February 10, 2014 at 3:18 am | | Reply

    betul tue. gila ko tak seronok kan. πŸ˜‰ hehehe….

  19. Akmal Zaidi
    Akmal Zaidi February 10, 2014 at 5:46 am | | Reply

    mantap,

    terbaik dah 101 dpd jobdirumah, saya baru 2 bulan ni. hoho

  20. Hafizul
    Hafizul February 10, 2014 at 6:09 am | | Reply

    Betul tu encik titan..seronok tu memang tak leh nak gambarkan dwngan kata2…hanya mereka yang pernah merasa boleh menggambarkannya..hehehe..

  21. kakiblog
    kakiblog February 10, 2014 at 6:39 am | | Reply

    memang seronok walaupun terima 1 sen sahaja..duit juga tu!

  22. TehR
    TehR February 10, 2014 at 10:07 am | | Reply

    aku dapat ciput pun seronok
    kalau dapat banyak lagi la seronok sampai ke bumbung

  23. ajumohit
    ajumohit February 10, 2014 at 10:53 am | | Reply

    dpt duit mana tak seronoknya kan πŸ˜‰

  24. hafiz
    hafiz February 10, 2014 at 2:48 pm | | Reply

    Memang seronok kalau dapat mcam bro..

  25. hafizmd
    hafizmd February 10, 2014 at 4:35 pm | | Reply

    sebab hang citer bab seronot tu lah…gua dah undi blog ni..

    harap2 menang!

  26. Mohd Rasul Abu Hanipah
    Mohd Rasul Abu Hanipah February 11, 2014 at 2:28 am | | Reply

    haha.. pelik bin hairan kalo tak seronok dapat duit πŸ˜€

  27. puteri kasih
    puteri kasih February 11, 2014 at 3:36 am | | Reply

    seronok seronok seronok πŸ™‚

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:42 am | | Reply

      apa yang seronok sangatnya ni haa..

  28. Wan Gerrard
    Wan Gerrard February 11, 2014 at 5:10 am | | Reply

    semua org seronok dapat duit dari kerja keras sendiri

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:44 am | | Reply

      Yap.

      Mana ada orang tak rasa seronok kannn.. πŸ˜†

  29. Saljuhumairah
    Saljuhumairah February 11, 2014 at 8:56 am | | Reply

    memang seronok… income pertama dulu dari nuffnang.. memang seronot tak terkata la…

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 11:46 am | | Reply

      hehe..income komisen macam mana plak?? mesti dah banyak dapat kan? :mrgreen:

  30. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 11, 2014 at 3:56 pm | | Reply

    Buat duit dengan blog memang best..lagi2 bila job ribu riban..hahaha

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:02 am | | Reply

      Haha..

      takkan la tak seronot kalau dapat ribu-ribu kann..

  31. Adi
    Adi February 11, 2014 at 4:49 pm | | Reply

    tengah tunggu adsense selepas mula aktif… tunjuk ajarku..

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:02 am | | Reply

      Ohh..tengah tunggu adsense lulus rupanya ye. hehe

  32. onlajer
    onlajer February 13, 2014 at 7:23 am | | Reply

    err tawaran pada muka surat akhir kitab kau tu masih on lagi ke tak?

  33. Cik Nad
    Cik Nad February 13, 2014 at 7:44 am | | Reply

    wahh seronok nye πŸ™‚ nak juga belajar dpt buit duit, sikit pon ok,heheh nad newbie meh2 sni πŸ™‚ dengan sengannye πŸ˜›

  34. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain February 15, 2014 at 10:07 am | | Reply

    amboi, seronoknya dia… jeles kawe :mrgreen:

  35. blogger lelaki
    blogger lelaki February 16, 2014 at 3:32 am | | Reply

    mau tak seronok..bab duit la katakan..hu3

  36. Pakar Bagaimana
    Pakar Bagaimana February 16, 2014 at 8:29 am | | Reply

    Memang seronok dapat wang dari blog yang kita usahakan….

  37. zaza
    zaza March 9, 2015 at 5:21 am | | Reply

    salam..

    abam..kasi ajar acane.. by email je boleh ka..

  38. ijan
    ijan April 12, 2015 at 6:00 am | | Reply

    Assalamualaikum …
    Saya ada blog tp sy x tau macamana nk jana pendapatan melalui blogging… boleh x kongsi ilmu Tuan?

  39. syazwani
    syazwani October 21, 2015 at 11:45 pm | | Reply

    Assalamualaikum..blh tak tuan kongsikan mcm mna nk jana income melalui tulis blog?

  40. hm
    hm January 17, 2016 at 4:42 pm | | Reply

    jap…kat website mana nak buat blog nie???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.