46 Responses

  1. Amir Khalis
    Amir Khalis February 10, 2014 at 9:56 am | | Reply

    saya menulis kerana suka-suka dan masih baru 🙄

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:25 am | | Reply

      Aku pun tulis suka-suka juga. hehe

  2. TehR
    TehR February 10, 2014 at 10:04 am | | Reply

    memang kena usaha untuk menang
    usaha untuk raih undi
    dan usaha untuk buat blog yang bagus dan menarik

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:26 am | | Reply

      Ya. Dan itu semua bukan satu tugas yang mudah. :mrgreen:

  3. Farzli
    Farzli February 10, 2014 at 10:07 am | | Reply

    teringin aku nak rasai jugak.. tahun depan, insyaAllah, aku target satu award..

    cc: Abam Titan

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:26 am | | Reply

      Target itu penting. hehe 😳

  4. Denaihati
    Denaihati February 10, 2014 at 10:08 am | | Reply

    Kelebihan menang no.7~no.15 memang trbaiklah…heeee. InsyaAllah salah nlog satu boleh pergi punya.

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:27 am | | Reply

      Mudah-mudahan ada satu blog yang sangkut. :mrgreen:

  5. khairul asrol
    khairul asrol February 10, 2014 at 10:14 am | | Reply

    memang kelebihannya kita nampak kat branding blog tu kan. tahniah titan! semoga berjaya jugak walaupun ada satu kategori tu lawan dengan blog aku. keh3 😆

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:28 am | | Reply

      Haha..

      kategori manakah itu?

  6. sabree hussin
    sabree hussin February 10, 2014 at 10:25 am | | Reply

    Betul 🙂

    Okeh dah tau dah nak buat apa

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:31 am | | Reply

      Haa..

      Hang nak buat apa plak ni? haha

  7. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah February 10, 2014 at 11:06 am | | Reply

    Bro ada harapan nak menang ni.. :mrgreen:

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:33 am | | Reply

      Mudah-mudahan ada satu kategori sangkut.

  8. Faizal fredley
    Faizal fredley February 10, 2014 at 1:32 pm | | Reply

    giler x best? best kot..hahah

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:41 am | | Reply

      Haha.

      Memang la best wohh.

  9. hafizul
    hafizul February 10, 2014 at 2:45 pm | | Reply

    Emm malas nak fikir..tahu dah Pondok Kecil tak ada harapan nak menang… 😥

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:46 am | | Reply

      Tak apa. Ada banyak peluang lagi. 😈

  10. raudzah
    raudzah February 10, 2014 at 2:47 pm | | Reply

    Sebenarnya MSMW ni adalah platform terbaik untuk memepromosikan Blog. Apatah lagi kalau dah menang… Yang penting yakin dengan usaha sendiri dan tak patah semangat kalau kalah..So good luck to you…Sure boleh sangkut punya…

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:50 am | | Reply

      Yap.

      MSMW memang bagus untuk penjenamaan blog. 😉

  11. akubiomed
    akubiomed February 10, 2014 at 3:10 pm | | Reply

    Sudah tentu ia akan memberikan keuntungan kepada pemilik blog yang menang.

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 5:54 am | | Reply

      Yap.

      Memang ada keuntungan bila menang. :mrgreen:

  12. zool
    zool February 11, 2014 at 1:21 am | | Reply

    nampak ada harapan nak menang lagi tu

  13. Mohd Rasul Abu Hanipah
    Mohd Rasul Abu Hanipah February 11, 2014 at 2:27 am | | Reply

    award2 camni bagus utk penjenamaan sebuah Blog. menang atau kalah tu tolak tepi. dapat top 5 pun dah bagus utk advertiser dan blogger2 lain pandang 🙂

  14. MyCherita
    MyCherita February 11, 2014 at 2:34 am | | Reply

    1st time dtg sini dari senarai peserta MSMW 2014.. salam ukhwah..salam perkenalan..

  15. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz February 11, 2014 at 2:34 am | | Reply

    belum ada awek yang singgah blog gua. Itu salah satu sebab join MSMW kali ni :mrgreen:
    kalau dah jodoh, sangkut dengan blogger best jugak.. hewhew

  16. kakiblog
    kakiblog February 11, 2014 at 3:06 am | | Reply

    best juga digilai oleh gadis-gadis blogger..biasanya kat wordpress emak kepada gadis-gadis sahaja!

  17. puteri kasih
    puteri kasih February 11, 2014 at 3:29 am | | Reply

    puteri rasa memang salah satu blog tu akan menang award…tak pun keempat empat sekali ada peluang untuk menang. Good luck 🙂

  18. Wan Gerrard
    Wan Gerrard February 11, 2014 at 5:04 am | | Reply

    gua respect la sama lu bro, tahniah 🙂

  19. nabila biela
    nabila biela February 11, 2014 at 5:26 am | | Reply

    bestnye kalo menang!! tahun depan insyaAllah akan join..hehe

  20. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 February 11, 2014 at 8:57 am | | Reply

    Yang job kontrak RM12K tu macam tahu jeee….. rugi betul aku tak join aritu….

  21. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 11, 2014 at 3:54 pm | | Reply

    Menang kalah cuba saja..orang cakap buruk pasal kontes, biarkan dia dengan labu2 nya..hehehe

  22. ciklaili.com
    ciklaili.com February 12, 2014 at 2:36 am | | Reply

    kalau 4 blog yang tercalon tu menang untuk tahun ni, memang terbaiklah..

  23. fyna
    fyna February 12, 2014 at 3:49 am | | Reply

    memang banyak kelebihankan kalau menang award nih. hendak juga setanding dengan blog bro nih. ^_^

  24. Akuro San
    Akuro San February 12, 2014 at 7:34 am | | Reply

    mungkir janji?? uhuk! tersedak makan mi ruski diriku dibuatnya~ 😳

  25. Ummi Hanie
    Ummi Hanie February 12, 2014 at 8:27 am | | Reply

    rasa mcm mengena salah satu blog tu

  26. yusri
    yusri February 12, 2014 at 6:36 pm | | Reply

    ohcikgu pasti akan menjadi juara bertahan..huhu

  27. karimunjawa tour
    karimunjawa tour February 12, 2014 at 10:55 pm | | Reply

    menulis baik untuk kesehatan 🙂

  28. Asyrof Asri
    Asyrof Asri February 12, 2014 at 11:37 pm | | Reply

    Dapat offer kontrak berbayar untuk menulis blog bernilai hampir RM12000 tunai.

    Betul ke Cikgu Titan dapat tunai sebanyak 12 ribu tuhh ..

    Woww!!

  29. Ammar
    Ammar February 13, 2014 at 3:22 am | | Reply

    Banyak kelebihan-kelebihan yang dapat ni. hehehe

  30. onlajer
    onlajer February 13, 2014 at 7:20 am | | Reply

    argh rugi gua tak masuk MSMW

  31. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia February 13, 2014 at 3:28 pm | | Reply

    bestnya kalau sifu menang..cendol!haha 😈

  32. CN
    CN February 15, 2014 at 3:15 am | | Reply

    CN suka part ni “Disenangi dan digilai oleh ramai gadis-gadis blogger..” … terbaik bro ! ahaks~~

  33. blogger lelaki
    blogger lelaki February 16, 2014 at 3:21 am | | Reply

    tahun ni gua harap lu menang lagi bro..semua blog lu gua dah undi

  34. Tengku Syukri
    Tengku Syukri February 17, 2014 at 2:19 pm | | Reply

    gua xpenah menang. tapi gua tahu cmne feelnya.. haahaha

  35. tenun
    tenun September 28, 2014 at 3:56 pm | | Reply

    wah mantap banget nih,, sayang gue gak pernah menang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.