75 Responses

  1. cik amal
    cik amal February 14, 2014 at 1:36 am | | Reply

    nak try lah… cumaa… bukan sekarang laa… 😀

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:17 pm | | Reply

      takpe. ambil masa. :mrgreen:

  2. Farid Laham
    Farid Laham February 14, 2014 at 1:38 am | | Reply

    wah dah promote terbaik

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:18 pm | | Reply

      Saje je cerita.

      Penat menjawab bila ada orang tanya. haha

  3. Afiffuddin
    Afiffuddin February 14, 2014 at 1:46 am | | Reply

    Ads h12 nie merebak mcm virus H1N1 tp virus versi digital, merebak ke blog2. Earning dia pun tinggi, selain impression n klik, kalau dpt Convert pulak lagi la tinggi dia kasi, double kot. Tak tahu la dia dapat bertahan lama mana. Apapun rembat banyak2 sementara masih fresh lagi nih.

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:19 pm | | Reply

      merebak kejap aje. hehe

  4. Mohd Azuan
    Mohd Azuan February 14, 2014 at 1:49 am | | Reply

    dah join… memang trafik blog memainkan peranan yang penting

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:19 pm | | Reply

      bila buat duit guna cara ni, memang trafik la mainannya. Hehe

  5. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 14, 2014 at 2:01 am | | Reply

    Aku tak apply lagi..tak tahu nak apply ke tak.

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:20 pm | | Reply

      tak yah la apply. haha 😈

  6. mekanik komputer
    mekanik komputer February 14, 2014 at 2:07 am | | Reply

    semangat ya gan.. buat naikkin trafik seperti ane 🙂

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:28 pm | | Reply

      ya. semangat jugaklah. haha

  7. Kisah Si Dairy
    Kisah Si Dairy February 14, 2014 at 2:22 am | | Reply

    ada effect ape2 tak dengan nuffanng..

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:27 pm | | Reply

      tak tahu la.

      tak pernah campur lagi iklan nuffnang dengan h12 media ni. 😐

  8. nabila biela
    nabila biela February 14, 2014 at 2:29 am | | Reply

    nak daftar jugaklah.. 😛

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:27 pm | | Reply

      Haa.

      Sila daftar laju-laju. haha 😆

  9. Nick
    Nick February 14, 2014 at 2:30 am | | Reply

    aku pun dah tukar kpd h12 media.
    bygkan dalam masa 4 hari je dah dapat 5USD.
    kalo convert rm jd rm 16.63.
    blom sebulan lg..masyukk..haha

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:23 pm | | Reply

      fuhh..laju betul sampai dapat banyak tu yek.

  10. Cheq Eem
    Cheq Eem February 14, 2014 at 2:32 am | | Reply

    macam-macam cara boleh buat duit.. menarik…

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:21 pm | | Reply

      memang ada macam-macam cara.

      Tinggal nak tak nak aje sebenarnya. hoho 😮

  11. Bahrain
    Bahrain February 14, 2014 at 2:43 am | | Reply

    Belum cuba belum tahu.

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:22 pm | | Reply

      betul, belum cuba. Belum tahu. Dah cuba..sengih aje memanjang. haha..

  12. hafiz
    hafiz February 14, 2014 at 3:24 am | | Reply

    Boleh try submit ni

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:30 pm | | Reply

      haa..

      leh submit dengan penuh kasih sayang. Hoho

  13. reezluv
    reezluv February 14, 2014 at 3:33 am | | Reply

    banyak advertorial tu tak tahan..ahaha…ehem..NN ngan Adv tu statik gitu je..tak terasa pesaing ke?hehe

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:32 pm | | Reply

      tu la.

      tak terbuat lagi nih. Sibukk aje sekarang nih..

  14. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz February 14, 2014 at 3:46 am | | Reply

    Boleh try sapa yang belum cuba H12! 🙂

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:33 pm | | Reply

      Ya.

      Siapa ada masa, leh la try cepat. :mrgreen:

  15. zie fauzi
    zie fauzi February 14, 2014 at 4:08 am | | Reply

    dh daftar… earning pun boleh tahan cumayg tak tahan kadang2 keluar iklan yg seksi2… boleh setting tak benda tu? dah keluarkan sementara H12 ni dr blog

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:36 pm | | Reply

      ada ke keluar iklan seksi? letak iklan jenis apa? blog aku tak pernah lagi keluar iklan macam tu.

    2. Rahmad
      Rahmad February 22, 2014 at 9:34 am | | Reply

      Yg iklan seksi2 kluar kt blog tu sbb kena malware.. Ak dh pernah kena sekali masa 1st time gna h12 media.. Try scan gna adv system care or mana2 software utk remove malware..

  16. iAwani
    iAwani February 14, 2014 at 4:35 am | | Reply

    erm, saya masih belum daftar H12 ni. Sibuk mempertingkatkan earning Adsense saya buat masa ini. Kalau untuk pasaran Malaysia, rasanya H12 ni boleh dimanfaatkan sebagai another source of income.

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:37 pm | | Reply

      Ya.

      Salah satu alternatif baru. 😉

  17. hannyabdullah
    hannyabdullah February 14, 2014 at 5:36 am | | Reply

    terima kasih atas perkongsian ini..
    😉

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:38 pm | | Reply

      sama-sama.

      Moga membantu sedikit sebanyak.

  18. Syuhada
    Syuhada February 14, 2014 at 6:27 am | | Reply

    dah daftar dah smlm..hari ni dah masukkan kod iklan dahh..
    harap2 ada rezeki, bolehlah buat giveaway lagi.. 🙂

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:39 pm | | Reply

      wahh..rajin betul buat giveaway ye.

      Minyak wangi tu dah dapat. Terima kasih ye.

  19. akubiomed
    akubiomed February 14, 2014 at 6:30 am | | Reply

    H12 media mana pula nih? 🙂

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:40 pm | | Reply

      tak tahu la siapa punya. haha..

  20. onlajer
    onlajer February 14, 2014 at 6:40 am | | Reply

    kena daftar juga lah gayanya nih

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:41 pm | | Reply

      Haha..

      Nak daftar atau tidak. Terpulang.

      Aku tak paksa. :mrgreen:

  21. hatiputera
    hatiputera February 14, 2014 at 7:06 am | | Reply

    Traffic cantik memang sesuai guna H12 media. USD.

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:41 pm | | Reply

      Yap.

      Kalau trafik cantik, letak iklan apa pun masyuk. 😆

  22. Faizal fredley
    Faizal fredley February 14, 2014 at 7:45 am | | Reply

    tuh dia..otai bagi tip….hhaha..aku pom dah mula dah..ok lah tu dr nuff tu..tp nuff kalau trafik x berapa nak power ok lah guna nuff

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:42 pm | | Reply

      nuffnang dah jadi pelik sekarang ni. Iklan cuma keluar waktu pagi buta ni aje. Waktu siang..takde iklan langsung. 👿

  23. Adi
    Adi February 14, 2014 at 8:01 am | | Reply

    menarik ni, dah tengok sebelum ni, tapi tak reg lagi, so contoh traffik 2k ke atas setiap hari tu ok la tu kan ahahaha

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:50 pm | | Reply

      kalau ada banyak tu, dah kira ok sangat dah tu..hehe

      1. Adi
        Adi February 15, 2014 at 10:37 am | | Reply

        kalau nak cashout kena pakai paypal ke? lain cara ada x bro? bro kena buat tutorial ni, tapi ntah rajin ke tak nak buat heheheee

  24. Hafizul
    Hafizul February 14, 2014 at 8:57 am | | Reply

    Ni first time dengar H12 ni…emm nanti ada rezeki lebih lepas belanja cik unggu tu, leh la belanja saya seluar kain pelikat tu pulak..kahkahkah..

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:51 pm | | Reply

      aku pun takde seluar pelekat tu..camana nak belanja hang. haha..

  25. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim February 14, 2014 at 11:17 am | | Reply

    H12 Media wujud pada tahun 2012. Sekarang baru tahun 2014. Kita tengok prestasinya selepas 5 tahun.

    Kalau masih stabil maksudnya baguslah.

    Ke saya salah Encik Titan? Hoho.

    Walau apapun, terima kasih atas entrinya. 🙂

    PS: Encik Titan. Ce tulis sikit review anime-anime yang best. Haha.

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:52 pm | | Reply

      tak larat nak tulis. beratus anime aku suka baca dan tonton. Haha..

  26. Ahmad
    Ahmad February 14, 2014 at 12:15 pm | | Reply

    Saya dah withdraw earning pertama..best best best 🙂 USD5 dah bleh cashout

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:53 pm | | Reply

      dah dapat lom ke akaun paypal tu?

      1. Ahmad
        Ahmad February 17, 2014 at 3:42 am | | Reply

        Saya dah dapat ke akaun paypal 🙂

      2. Ahmad
        Ahmad February 17, 2014 at 3:46 am | | Reply

        Boleh tengok transaksi email paypal hantar payment H12 ke akaun saya 😛 >>> http://postimg.org/image/t4l9ht4xf/

  27. kakiblog
    kakiblog February 14, 2014 at 5:35 pm | | Reply

    seronok juga dengar kawan-kawan dapat duit..terbaik untuk mereka!

    1. titan
      titan February 14, 2014 at 6:55 pm | | Reply

      Ya. Marilah bergembira bersama-sama. :mrgreen:

  28. Pendekar Berkuda
    Pendekar Berkuda February 14, 2014 at 8:50 pm | | Reply

    baru nak berjinak2…keh keh keh…

  29. munirardi
    munirardi February 14, 2014 at 10:55 pm | | Reply

    Dari Indonesia Boleh KE daftar nak coba nampak menariklah

  30. Juan
    Juan February 15, 2014 at 6:33 am | | Reply

    first time dengar benda ni

  31. puteri kasih
    puteri kasih February 15, 2014 at 7:06 am | | Reply

    memang ramai dah mula menyebut tentang H12 ni..rasanya nak buang nuff tu dan try yg ni plak.. 🙂

  32. Eylaz
    Eylaz February 15, 2014 at 9:30 am | | Reply

    saya baru join atas maklumat di blog ni..
    kalau ada apa apa leh saya bertanya….

  33. papa mifz
    papa mifz February 15, 2014 at 11:00 am | | Reply

    1st time dengar , H1N1 biasalah dengar…hehe

  34. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin February 15, 2014 at 12:31 pm | | Reply

    Assalamualaikum, iklan baru ke h12? nampak iklan macam hebat dari h12

  35. muja
    muja February 15, 2014 at 1:55 pm | | Reply

    kat blog tittew keluar iklan lucah la pulak,, baru hari ni nampak,, hailaa,, dah la dia dah gitau yang kita tak leh block specific ad. deng. :'(

  36. suri
    suri February 15, 2014 at 3:06 pm | | Reply

    nuffnang dah jadi pelik sekarang ni. Iklan cuma keluar waktu pagi buta ni aje. Waktu siang..takde iklan langsung. 👿 haa baru tahu ker..

    eh boleh curang dg nuff ker hii… :mrgreen:

  37. blogger lelaki
    blogger lelaki February 16, 2014 at 3:07 am | | Reply

    gua pun rasa macam nak join la..best sgt ke bro :mrgreen:

  38. Akmal Zaidi
    Akmal Zaidi February 16, 2014 at 5:06 am | | Reply

    Trafik blog memainkan peranan penting, blh la buat iklan alternatif komli @ innity

  39. nadot
    nadot February 16, 2014 at 12:39 pm | | Reply

    baru nak try tapi komen kat atas kata keluar iklan lucah? ye ke?
    ko pernah cash out kan ke akaun paypal utk h12 ni?

  40. syaifuddin alias
    syaifuddin alias February 17, 2014 at 8:01 am | | Reply

    banyak corong2 buat duit ..good 🙂

  41. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin February 19, 2014 at 6:42 am | | Reply

    Semakin banyak company iklan yang menarik untuk dicuba ni. Nak try daftar nanti.

  42. Muhammad Mirza
    Muhammad Mirza March 10, 2014 at 12:35 pm | | Reply

    Assalamualaikum. Ada baiknya Anda jelaskan secara rinci cara pendaftaran di H12 dan saya ada masalah ketika akan mendaftar di H12.

  43. saufee
    saufee August 18, 2014 at 5:04 pm | | Reply

    h12 ni mmg ok tp sejak akhir2 ni call xdpt, email pun xbls. setakat ni dh cekau 20k dgn h12 ni. ni ada balance 6k. manalah hilang si h12 ni. ada sape2 yg xdpt payment lg x? sedih kalau xdpt balance tu.

  44. SentiasaPanas
    SentiasaPanas September 17, 2014 at 12:15 am | | Reply

    Sjk bbrp minggu ni h12 langsung tiada iklan, duit masyuk pun takde langsung. Harap2 tak scam da..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.